Har tappat det..

Det här med att blogga har liksom helt runnit av mig, inte det att jag inte tycker att det är roligt eller att jag inte har nåt att skriva om, för det har jag oftast..sen om det är intressanta saker var väl en annan femma.

Well, efter att ha läst lite bloggar nu kände jag att det kanske är dags att återuppta det här igen och verkligen försöka få till nån jämn ström med inlägg, istället som för nu då det kanske blir ett varannan vecka. Trist ellerhur!?


Har ikväll försökt få nån ordning i missären här hemma.
Kan fan inte fatta hur det kan bli så förbannat jäkla stökigt då man knappt är hemma. För den senaste tiden har jag knappt varit det, jobbat länge och mycket, spenderat en hel del tid i Åsarna och liksom bara varit inne och vänt. Men på något mirakulöst sätt har jag ändå lyckats riva ut det mesta ur garderoberna, tömt alla mina handväskors innehåll (en massa rat..) på diverse ställen, plockat ur det mesta ur sminkväskan och bara allmänt stökat ner. Nu är i alla fall klädkaoset löst, toan är städad och det mesta andra är bortplockat. I morgon blir det lite dammtorkning, dammsugning, golvtorkning och (såvida jag orkar) gardinbyte.. Skulle även varit till stan en sväng och förnyat garderoben lite.. Och till momma och planterat blommorna jag köpte i söndags.. Och.. Ja, en jäkla massa saker!

SAMTIDIGT som alla 'och' ska jag försöka komma i ordning på nya jobbet och lära mig allt där + att jag även dragit på mig att bli återförsäljare av Tupperwear. Sen skulle jag såklart också kommit igång med träningen igen. Fast den kan jag faktiskt ha liiiite överseende med då jag den senaste veckan varit förkyld och inte alls på topp.


I övrigt mår jag riktigt bra och känner att livet liksom levs lite mera i medvind :)
Jag har, som jag skrev ovan, fått nytt jobb - på Dollar kontoret där jag arbetar som inköpsassistent. Fråga mig inte vad det betyder, vet knappt själv än då det är sjukligt mycket att lära sig. Min arbetstid är satt 8-15. Igår hann klockan bli tjugo i fyra innan jag tog mig därifrån och idag blev den tjugo i sex. Men jag gillare, har alltid varit en liten dröm att få sitta på kontor och känna sig viktig, haha!

Sitter i soffan nu, varför förstår jag egentligen inte då jag egentligen är enormt trött och borde sova för länge sen. Man kanske inte kan tro det men det tar verkligen på krafterna att sitta framför en dator hela dagarna, man blir så tom i huvudet..ska nog ta och göra mig klar för sängen och krypa iväg så man är pigg och allert i morgon.

Natti natti.

Tydligen så kunde man bara lägga upp en bi...

img_1463 (MMS)

Tydligen så kunde man bara lägga upp en bild i taget då man smsar in inlägg.. Märkligt och dumt! Well, den förra bilden visade iaf tornet jag blev medlurad upp i i förrgår. Perfekt höjd för någon med min sjukliga höjdrädsla.. Men skam den som ger sig heter det ju, upp klättrade jag och nog fasen va de värt det, big time!


Man no lell va de länge sen de skrevs nå i...

img_7494 (MMS)

Man no lell va de länge sen de skrevs nå i den här bloggen, skämmes ta mig fan! Ska inte dra upp allt som hänt sen sist utan fokusera på nuet istället :)


RSS 2.0