Jomen de funkar.

Trots att själva dagen i sig varit rätt slapp så måste jag ändå ge mig själv en liten klapp på axeln för kvällens prestation!

För faktiskt blev jag inte kvar i soffan som nå florat utan lyckades faktiskt ta mig upp och iväg ner till modern på cykel för att sedan tillsammans med henne avverka 1,8 mil på sadeln.
Okej, nu ska jag va helt ärlig - jag tog inte ut mig direkt men det är alltid skoj att va dragplåster åt någon annan och jag är riktigt stolt över min mamma nu! :)



Nu tänkte jag försöka få konatkt me systern i hopp om att hon kanske vill komma och fika med mig sen. Om inte så blir det egentid i soffan me kvällsfika och lite tv tittande. I morgon är det skolavslutning på agendan - tänka sig min lilla lilla bror (som kanske inte är så liten längre) går ut första klass, gofisen min! :)



Näpp, ringa pappa och sedan duscha.
Adjöken.


Slappfia..

Jag har på tok för mycket fritid - emellanåt..

Förutom att jag var på kommun mellan 08.15-10.30 och diffade mitt schema idag så har jag mest bara glidit omkring. Det har funnits tid över till att sitta och gå igenom en massa gamla bilder, dricka på tok för mycket kaffe samt sitta i köket och spana efter postbilen..

(Har i och för sig också hunnit myst lite med min fina Tea)

Tänk om jag hade haft ett hus, då jäklar hade jag kanske haft fullt upp lediga dagar som denna. Dock misstänker jag att jag då hade kommit på ursäkter till att slippa undan det som jag då skulle behövt göra, de brukar ju lätt bli så.


Städa borde jag göra men nu har jag kommit på att jag vill ha omtapetserat, köpa lite nya möbler och göra om med nya smarta förvaringar så då känns det trist att göra något så länge jag inte kan få det som jag vill. Och få det som jag vill kan jag inte få förrän en karl varit här och insett att jag borde få nya tapeter, heller inte innan lönen trillar in på kontot (och det kändes ju som en hel evighet tills det sker..)


Äh,
blogga var ju heller inte så kul.

RSS 2.0