Snälla människor.

Efter att ha suttit här ensam i soffan och förskt intala mig själv att det är väldigt gott med Trocadero var jag tillslut tvungen att se mig själv besegrad.. Ringde upp mamma och frågade ifall det fanns något alkoholhaltigt (läs vin) här i huset, dessvärre inte. DOCK hör jag Gunilla i bakgrunden säga att hennes vinställ minsann var fullt och att det bara var att åka dit och ta - vagbeskrivning till nyckeln sen var saken biff ;)

Sitter nu återigen i soffan men mycket mer belåten då jag har mitt vinglas, en skål naturgodis, snusdosan, spotify och en fin kille påväg hit - vore dumt att klaga!



-
Förresten, nån fler än jag som har enorma problem med Telias mobila nät?
Antingen så är det nätet eller så har min telefon, ännu en gång, erkännt sig vara totalt jävla dum i huvudet!

Shoppingsugen!

Det riktigt rycker i shoppingnerven nu!
Vill handla en massa massa kläder, dock vet jag inte exakt vad..men det brukar alltid lösa sig då man är på plats. Hade funderingar på en tur till Östersundet idag men ändrade mig och for en sväng upp på Skalet och shoppen istället. Blev dock inte så mycket handlat, en vit/svart randig t-shirt och ett nyckelband. Kanske får ta staden i morgon då :)

Har nu på kvällskvisten beställt en klocka;


Sådär ser den ut förutom att min är röd istället för gul, me like!

Blev en massa jobb igår. Först 07-12 och sedan 20.30-07
Första timman var kaotisk och jag började ärligt fundera på om de äldre tagig tjack.. Men så helt plötsligt blev det tvärlugnt och fortsatte så nästan hela natten, med undantag för nåt enstaka larm.

Underbart väder har vi haft nu två dagar i rad så igår efter jobbet (första passet) ilade jag hem, svidade om till bikini, packade strandväskan och åkte tillsammans med herrn till Nästeln för lite mys i solen :) Mera mera!
Ida <3 Sin bränna ;)


..inget bra att jag sedan jag kom hem till norr blivit så enormt röksugen. Jag som varit så duktig under många många månader faller sakta men säkert tillbaka i fördärvet :/ Får väl skatta mig 'lycklig' att suget fortfarande kan kontrolleras och stillas rätt snabbt, behövs inte många bloss.. MEN ÄNDÅ!

I morgon kan jag för övrigt tala om att det nalkas lyxmys på Klövervägen 1 ;)

Ok en sväng nu då för dom där förbannade vita princen, huvva!

Jag tror, jag tror på sommaren..

Idag har verkligen hoppet om en solig sommar kommit tillbaka!
Underbart väder hela dagen lång (om man bortser från regnskuren på kvällskvisten). Legat och pressat hela dagen lång, ismord med svart på en kvart från topp till tå - härliga tider!

Dock måste jag faktiskt medge att till och med jag som är soldyrkarnas dyrkare number one var tvungen att emellanåt gå in och svalka av mig. Näst intill olidligt - MEN jag klagar INTE!

Midsommar var så bra som en midsommar kan bli!
Åkte till södern, Rätan, i fredags eftermiddag nån gång. Plockade blommor med kusin Frida för att sedan göra en fin krans (faktiskt, den blev fin och jag är nöjd!) Mat på Camp Gröngatan med mat som pappa wokat i kokvagna bland annat tillsammans med en skara glada människor. Tillsammans med bror och Fredrik blev det sedan Holmen för lite dans och prat med roligt folk. Jag hade skoj, som det känns iaf :)

Jobb på lördag, 8-13 mindre skoj då huvudvärken från helvetet bestämt sig för att joina mig.. Huga! Tack och lov lämnade den mig tillslut och jag kunde bara lite lätt schleten åka på trav i Oviken efter jobbet och möta upp pappa, Ulla och co. Ingen vinst för min del då jag inte spelade men trevligt var det ändå. Plocka upp Björn i Svensta och sedan tillbaka mot Rätan där kvällen bland annat innehöll ett besök på Wärds och efterfest hos Lars-Erik. Mindre skoj igen att sticka iväg och jobba på söndan då jag inte sovit en sekund under natten men men, råbarkad som man är fixade man även det. (Totaldäckade dock då jag kom hem där vid halv två..)

Tack för en enormt trevlig midsommar alla som var med! :)

Nu är familjen Renström på semester så jag har FF. Rätt skönt men samtidigt ganska långtråkigt.. Här där det i vanliga fall brukar vara en massa liv och rörelse är det nu tyst, om man bortser från The Hooters då som letar sig ut med deras härliga musik ur mina högtalare.


Detta är vad jag kallar en äkta sommartjej! ;)

GLAD MIDSOMMAR!

Tänkt att vi redan kommit till midsommar!
Helt sjuuuukt va tiden går fort alltså, känns ju inte som att det var så länge sen jag kom hit. Måste väl säga som alla andra, nu vänder det igen och blir mörkare. Höua, får hoppas att vändningen även medför lite värme.

Riktigt fin dag igår måste jag säga, hääärlisch!
Jobbade mellan 07-16 igår och det var så mysigt att de äldre godingarna sitta ute och fika i solen! Hoppas innerligt på fler soliga dagar så de får komma ut lite oftare, dom tycker ju det är så härligt.

Efter jobbet tog jag och mamma oss en cykeltur ner på byn, Landens, Ica och glasbanken fick sig ett besök :) Hem för lite vattenkrig med Jon och Marcus, middag i form av grillad kyckling, potatissallad, grillade majskolvar och fetaost sallad, ner till ån med W och M för att fånga lite grodyngel (ca 300 st!) och sedan chill på baksidan med mamma, Bengt och myggen - wonderbar!

Men på tal om mygg.
Det är verkligen något man från år till år förtränger.. Man liksom glömmer bort att de finns! Sen när man sitter ute en varm sommarkväll blir man ständigt påmind om dessa irritationsmoment som kan reta gallfeber på en. Hoppas verkligen att mamma och Bengan gör slag i saken och köper en 'mygguppfångare' eller vad det hette, den lät väldigt effektiv i alla fall!

Nu har jag just ätit frukost och betalat räkningarna, fint midsommar nöje.
Hopp in i duschen med mig nu, packa lite och sedan dra till Rätan där kvällen ska spenderas med släkt och vänner :)

G L A D M I D S O M M A R P Å E R A L L A !

Bobis bygger..

'Du måste gå upp nu Ida'
Det var vad jag vaknade till i morse, sötaste Marcus kom in i rummet och var bara allmänt söt, dock ville han absolut inte mysa.. Som vanligt :p

Haha, kom att tänka på en rolig sak mamma berättade förut att William sagt.
Det hela handlade om att William ska börja i förskolan till hösten, mamma hade varit på något möte där det gavs ut lite info, bla. vilka som skulle gå med vilka etc. W's bästa kompis Hugo och han kom dessvärre inte i samma grupp (men de kommer att tillhöra samma klass, de är 30 (?) st barn som börjar förskolan till hösten i Svenstavik och i och med det blir de uppdelade i tre mindre grupper).

Mamma; 'Men William, du och Hugo kommer inte att gå i samma grupp. Ni kommer ju vara i samma klass men inte i samma grupp.

William; 'Men mamma, huvudsaken är väl att jag ändå får gå i skolan!?'

Haha, då ser man fram emot att börja skolan! W trodde ju att i och med att han fyllde sex skulle han få börja. Ni kan ju gissa besvikelsen då han insåg att så icke var fallet.

Nu ska jag ställa mig i ordning och sedan ta med mig Marcus på en liten tripp. Först Dollar och sedan Brånan för fika och senare även middag, nice!

Have a nice day!


Sömnlös i Svenstavik.

Jag har verkligen blivit helt värdelös på att somna i tid om nätterna..
Går och lägger mig i bra tid, ovanligt mycket tidigare än jag brukar men sen ligger jag ändå vaken fram till småtimmarna, irriterande.

Aldrig tidigare har jag trott på feng shui men sen jag kom hem till norr igen har sömnen varit näst intill omöjlig att finna och det måste bero på nåt, tex. att sängen står fel (?) Sömnlösheten kan även ha med nattarbetet att göra, inte för att det inträffar så himla ofta men vem vet, det kanske räcker med några stackars nätter för att rubba allt.. Ja je veit int.

Försöker i alla fall förena min sömnlöshet med någon form av nytta.
Igår låg jag exempelvis och letade efter resor, inte för att jag bokade någon men checkade ändå av utbudet. Gjorde även igår en lite 'planeringslista' inför midsommar. Ikväll har jag läst ut en dålig bok som jag mest irriterat mig över (En tillräckligt vacker dag för att dö), försökt få nån rätsida på mitt usla internet, pratat med den där fina, bokat in en date med EmmaLina för morgondagen SAMT kollat över lite romantiska moves som jag ska använda på Honom då han återvänder till norr igen ;)

Har en sjukt bra idé vad gäller midsommar! Sjukt bra!
Dock vet jag ännu inte om den kommer att kunna genomföras då personen som liksom ingår i hela planerandet kanske inte hinner hem. Meeeen jag ska hålla tummarna, och går inte min 'plan' i lås denna helg kan den alltid skjutas lite på, jag är ändå rätt flexibel av mig :)

Har förövrigt kommit på att jag faktiskt är sjukt romantisk av mig!
Tänk att träffa en kille med samma kreativa förmåga som jag har vad gäller att komma på romantiska saker - ja då har man verkligen hittat prins charming! Jag har i och för sig redan hittat den där prins charming, hans kreativa förmåga vad beträffar romantiska drag kanske inte är den bästa men han har så många andra goda egenskaper som kompenserar upp det så det är okej ;) Dessutom tycker jag att det är roligt att planera och överraska någon annan!

Se där, det är banne mig på nätterna jag är kreativ!
Vore jag ensam här i huset nu skulle jär bärgis gå upp och storstäda - dock befinner sig 4 andra under samma tak så jag tror jag får lugna mig med den saken och istället försöka sova en sväng jag också kanske.
Natti.

Två.

Två låtar ni bör lyssna på!


(Förfest)


(Efterfest)

Lyssna och lär er dem så kör vi en allsång framöver här! :)

Saknar.

Idag är det en riktig saknar dag..
Jag saknar Emma, Kristina, Felicia - hela Göteborg kort sammanfattat, sol och värme, Han den specielle, saknar den gröna ungdomen i Rätan, saknar till och med nästan mitt gamla jobb (men bara nästan!)

Längtar oerhört till den 21:a juli då jag rullar neröver landet mot Götet igen. Underbart ska det bli! :)

Är hemma och är lite barnvakt nu åt lille Jon. Go unge där! Dock måste man vara på sin vakt då den lille kan få för sig att traska iväg någonstans utan att säga till.

Jahapp, om en timma bra precis går jag på mitt pass; 15-20.30 inte så mycket att klaga över va!? Tiden brukar gå ruskigt fort då det är mattider och sedan läggdags. Svisch så är klockan hemgång.

Nä om man kanske skulle ta och sätta sig ute i det (faktiskt) rätt behagliga vädret, gäller att ta tillvara på det lilla som ges :)


Mami, Emma och jag på VIP middagen innan Kiss :)


Vackra syster och jag <3


Men ge mig!

Min kropp är i enormt stort behov av D-vitamin nu!
Försöker kompensera upp solens osynlighet med en massa tid i solariet men det räcker liksom inte. Dessutom betvivlar jag starkt att rören i ett solarie ger ifrån sig några vitaminer alls.. Nä, nu är det banne mig på tiden att det gula klotet i skyn visar sig lite!

Har legat och kikat runt på resor nu ikväll. Jisses va sugen man blir! En vecka skulle räcka långt, det skulle jag leva länge på. Var spelar absolut ingen roll men ett litet önskemål är att det ska vara ett hotell med 'all inclusive' - vore fin fint det!

Var just in på yr.no och kikade, ingen vidare uppiggande syn..

Måndag; Delvis mulet - 12 grader varmt.
Tisdag; Delvis mulet - 14 grader varmt.
Onsdag; Mulet - 19 grader varmt.

Man kan ju försöka se det från den ljusa sidan, att det blir varmare men åter - VAR ÄR SOLEN!?
Blir så irriterad då man pratar med folket i Götet och får höra att det är klarblå himmel och skit varmt.. Japp!

Jaja, det lär väl komma hit också..får man hoppas!
Dock misstänker jag att värmen kommer att komma (om den nu kommer) ungefär samtidigt som jag går på mitt monsterschema på jobbet. Skulle inte bli förvånad, inte det minsta. Har jag rätt i det vet jag då en som rätt omgående kommer att boka en resa - själv eller med sällskap, jag ska åka!

-

Annars då?
Jo, har varit ute på en fin ridtur tillsammans med Ulla idag. Lemon har verkligen blivit helt underbar! Lär bli en hel del ridning i sommar som det känns, skoj! :) Ska försöka få med mig mister mister på en ridtur också, vore mys! Näe, en film på dehenne så kanske man somnar in.

Sleep tight. 

Tårta.

Fick just veta att Daniel och Victorias tårta är över 3 meter hög (!!) och väger 250 kilo..
Alltså seriöst!

Visst, tårtans vikt må väl va hänt, det är ju många gäster och alla ska ju såklart få sig en bit så det lär väl bli lite tyngd på den. MEN varför så hög?! Betvivlar starkt att de kommer att ta fram en stege och skära bitar från de högre lagren..eller?

Trodde faktiskt inte att jag skulle ägna detta bröllop nån större tid men nu såhär i efterhand måste jag ändå erkänna att jag ägnat i princip hela dagen åt det. Har legat som en säl här i soffan nästan heeela dagen lång! (Med undantag för en liten biltur till macken och hästarna och nu ikväll en tur bort till hästarna..) Jaja, dom gifter sig ju bara en gång så det får väl vara värt det! Dessutom har det faktiskt varit riktigt fint!


Bröllopsyra.

I hufudstaden verkar det vara livat idag.
Hujedamej, undrar just vad notan för det där kalaset kommer att sluta på!?
Men det är fint, vackert rent ut sagt!

Åkte till Rätan igår.
Påhälsning hos familjen Haraldsson/Lindblad, enormt trevligt då det var tusen år sen sist. Hem till Gröngatan för god mat i form av tacos och sedan Åsarna för jobb halv nio - kvart över sju. Rätt seg natt, har varit trött mest hela tiden som det känns men på nåt sätt gick det och vid tjugo i åtta var jag åter i Rätan och kunde äntligen lägga mig i sängen.

Inte gjort nåt vettigt alls idag (än) och mest troligt lär det inte bli nåt vettigt gjort heller. Rätt skönt det också att bara ta det lugnt, känns som att det var ett tag sen sist.


..tänker på han den där fina som igår drog söderut för några dagar.
Saknar. <3

Förresten..

..betyder det att man är 'skåpsupare' om man snor rosevin av mamma ur köksskåpet?

Maaan no lell!

Erkänner mig själv värdelös på att uppdatera, faktiskt.

Sen sist;

  • Karins examen fredag den 4:e juni som avslutades med en mysig shoppingtur med mamma.
  • 5:e juni, mat för Karin hos momma och senare på kvällen invigning på Kvarna. Helt okej men dock ingen top notch kväll.
  • Lite jobb - både dagar och nätter.
  • Två biobesök; Kommissarie Späck och The A-Team (försnämnda enormt värdelös medans den andra var grym!)
  • KISS! Grym konsert med allt vad den innebar, länge sen jag skrattade som jag gjorde då.
  • Introdagar ('föreläsningar') för både Systembolaget och Treklövern.

Påväg hem till Svensta idag stannade jag för hemma hos familjen Flodén i Brånan. EmmaLina hade berättat att hon hittat sin fiskskål och lovat mig att få ha den till Glenne. En perfekt skål (!), stor och bra. Hem till Klövervägen för att diska ur skålen, plocka upp Pelle och sedan vidare in till stora staden för att köpa mer sten, växter och en kompis till mr G - en svart slöjstjärt som fick namnet Hysen. Glenn och Hysen - fyndigt va!? Haha!

I mitt dumma stilla sinne trodde jag ju att Glenn skulle bli glad över att få en kompis. Med liv och lust ställde jag i ordning den nya skålen och gjorde fint innan jag släppte ner de två firrarna.. Stod förväntasnfullt och väntade på att de skulle hitta varandra, förhoppningsvis få se lite race i skålen.. Icke. Ingen av dem visade den andre något större intresse. Man skulle kunna tro att de levt tillsammans jämt. Trist. Nåja, nu ser det inte lika tragiskt ut i alla fall då det är två stycken och det stillar ju mitt 'oroliga' sinne i alla fall :)


 

Såhär ser de ut mina pojkar. Dock är bilderna lånade då de inte är så tacksamma att fota.. Ska försöka på riktigt nån dag så ni får se the real them. Glenn är den vit/röda och Hysen den svarta ;)


Ausan.

Har avverkt 7 timmar i Åsarna nu, började två och slutade nio. Jisses, jag hade verkligen glömt bort hur mysigt det faktiskt kan vara att jobba med äldre! Dom e ju sa goo! :)

Då jag inte orkade cykla dit idag på grund av den tidigare nämnda 'träningsvärken från helvetet' kom mamma och hämtade mig klockan nio - tack mami! Åkte upp till mormor dit Elin, Sofie och Fredrik. Lite fika och prat med dom och sen hem..

Jisses va trött jag blev. Hade tänkt ta upp något ämne nu och skriva om men tror faktiskt inte att jag orkar. Det får bli ett trist 'idag har jag' inlägg. Sorry men ni får nöja er med det tills vidare. Nu blir det sängen och boken. Jobba i morgon igen, sju till tolv och sedan åka in till stan och fira Karin som tar examen :)

Natti.

Aaah.

Träningsvärken från helvetet har letat sig in i, ja jag tror ta mig fan att det är i hela min kropp.. Ryggen är så sjukt öm, framförallt nere i svanken. Insåg igår på rodden att jag har noll och ingenting som kan liknas vid ryggmuskler. Skulle göra nån form av sit ups på maskinen och jag tog mig fan inte ner, eller jo förresten, jag tog mig ner men nätt och jämt upp. :/ Blir nog till att låna mammas pilatesboll och se till att ge baksidan lite träning.

Sen var det ju det här med att cykla till Åsana också.
Till att börja med så var det ju det där med träningsvärken.. Sen blåser det och en hel hop av mörka måln har infunnit sig på himlen.. Kanske får nöja mig med en promenad idag innan jobbet. Många bäckar små :)

Jag blev förresten en riktig gladis igår då jag gått och lagt mig - just because of Him ;)

Ma raukes!

Produktivt Norling!

Första dagen på Tre Klövern avklarad!
Hade onda aningar innan jag entrade bygget men dom släppte snabbt och jag har haft en riktigt bra dag! :) I morgon ska jag dit igen, 14-21 är arbetstiden och jag ska faktiskt cykla dit! (Om jag tar cykeln hem eller om mamma får offra sig återkommer jag om i morgon..)

Efter jobbet idag blev det en löptur runt Rörön, ritkigt gött faktiskt. Vila i cirka 20 minuter innan det var dags att bege sig bort på gymet för ett rodd pass. Ingen match tänkte jag.. Tänker inte så nu då mina armar måste blivit minst två dm längre.. Men gött vare och de 14 minutrarna i solariet efteråt var jag helt klart värd!

..det är sånna gånger som dessa, då man är helt slutkörd, som man verkligen önskade att man hade Han som betyder mer än nåt annat i närheten. Lite massage och sedan enormt mycket mys i en soffa till en film vore inget annat än underbart! Men tyvärr, han är inte här och jag får helt enkelt försöka lyxa till det på annat sätt.. En lång och varm dusch kan funka som någon form av kompensation..kanske.

Tjing!

RSS 2.0