Snusfri!

Jajamen, idag tog jag det stora srteget och det ännu större beslutet - jag ska försöka mig på att bli snusfri! Tog en snus i morse då jag borstat tänderna och la ut den vid nio då jag kom på jobbet och sen dess har jag varit utan, inte en gnutta nikotin (om man bortser från ciggen jag 'unnade' mig själv nu då jag kom hem..) Nytt personligt rekord för fröken Norling som inte varit utan nikotion de senaste 9,5 åren.

Hoppas det håller i sig.

DOCK vet jag seriöst inte om jag egentligen vill sluta snusa. Alltså det är klart jag inte vill vara beroende av nåt, i synnerhet inte något som är skadligt för hälsan men ändå. Snuset har liksom varit min bästa kompis under så många år nu, det är liksom en del av mig. Hum.. Nåja, jag ska försöka i alla fall men känner jag att det absolut inte går tänker jag inte tvinga mig själv. Men fortsätter det som idag kan det kanske funka :)

Nu ska jag i alla gå och sova.
Känner mig helt slutkörd både fysiskt och psykiskt efter en heldag i Åsarna. Började 09.00 i morse och fick gå hem nu 22.30 ikväll så jag känner mig ganska nöjd. Nya tag i morgon då det först är ett pass mellan 07.00-12.00 och sedan ett 16.00-22.30 (eventuellt en intro i hemtjänsten i morgonkväll i stället vilket i så fall bara kommer att vara mellan 1.00-21.00)

Natti natt.

Men vad i!?

Alltså seriöst!
Jag har faktiskt inte fattat grejen med att bli vän med personer du aldrig någonsin träffat på Facebook. Jag har överdrivet många vänner på FB, många är inte ens mina vänner i det riktiga livet MEN jag har i alla fall träffat alla personerna nån gång i mitt liv. Det har jag liksom haft som ett litet 'krav' till mig själv, måste ha träffats nån gång in real life. Anledningen sen till att jag har så många vänner som jag har är av den enkla anledningen - jag är nyfiken! Ju fler vänner desto mer får du se :p

Nyss hade jag en vänförfrågan från en tjej jag aldrig träffat.
Skrev ett meddelande till henne och frågade om vi kände varandra, nej skrev hon till svar men jag känner dina släktingar och har en stuga i Jämtland.
Eeeeh!?

Utöver den här tjejen har jag 4 andra som jag inte har en aning om vilka de är.. Hum.. Och som svar på frågan varför jag inte ignorerar dem på en gång säger jag; det kan vara en person som jag kanske känner/har känt men inte minns namnet på (vissa har ju dessutom andra namn på FB än vad dom egentligen heter..) så innan jag ignorerar vill jag ta reda på mer fakta om personen.

Haha, visst är det skoj att folk vill bli vän med en men va fan!?

Replay music!

Oh my God!

Bästa på länge, Replay Music för Spotify - nu kan jag äntligen få ner ALLA bra låtar jag vill ha till datorn! Fatta hur jävla bra det här är! Nån kommer visst ha den bästa musiken i bilen nu framöver :D

Teknikens under.

I morgon blir det staden som sagt, mamma hotar med att åka tidigt för att hinna gå på Coop och kika på stekpannor, tycker jag inte. Fast, om mamsen verkligen vill det och finner nån form av tillfredställelse i det så visst, klart kvinnan ska få kika på stekpannor om hon vill det! :)

Taggad till tusen är jag dessutom inför morgondagens utgång, tror det kommer bli g r y m t !
Håller innerligt tummarna för en massa mys med Frida då det var på tok för länge sen jag såg den tjejen.


Ooh, ikväll bokade Sophie tågbiljetter för oss då vi ska ut på vift.
Maaan no lell är det ta mig tusan på riktigt! :D
Fixa lite så som pass och twinrix sen är vi fit for fight!


MEN VAD I HELVETE!!
Läste just på Aftonbladet att Linnea åkte ur Idol - WHY!?
Dumma jävla svenskar.. Skicka hem Minnah för tusan!
Linnea var, enligt mig, en given finalist!


..nä jag återgår till musiken jag, den gör mig inte förbannad iaf.

Skapande.

Då vi va på Dollar förut idag kom jag på att jag kanske skulle pyssla lite idag :)
Sagt och gjort.



Inte helt nöjd kanske med det får duga så länge..
Ska se om jag kan komma på nåt ännu bättrigare till nästa gång :)


It's winter outside!

Jaa nu jäklar är det vinter här i norr!
Rätt mycket snö har vi fått samt att termometern allt oftare visar minst -10.

Mysigt anser jag, såvida man är rätt klädd idag alltså.
Idag var jag inte det, skippade långjalingarna och körde wild and crazy stil (jeans) till cafét.. Burr så kallt! Men mys var det att fika i alla fall, mysigt och gott! :)

Karin, Elin och Sofie är här nu!
Det gillas skarpt från min sida då vi inte ses så ofta.. :/ Tanken var att vi skulle baka idag men lusten till det rann liksom av mig. Alla ideér jag haft tidigare i veckan om VAD jag ska baka är nu försvunna och det enda som återstår är chokladbollar.. Som jag inte ens tycker om. Njaa, tänka lite mer på det här så får vi se om det kanske blir bak lite senare idag istället.


I morgon är det stadstur på schemat med shopping och sedan utgång - wiiiiho! :D
Skulle även på nåt sätt försökt fått in min säng också så jag slipper sova i soffan..hum, nån som känner sig manad?

Mamma!? Karin!?
Hoho, jag, Elin och Sofie vill åka på Dollar NUUUUU!

Day three.

Mina föräldrar.

Som säkert de flesta vet lever inte mina föräldrar tillsammans och har inte gjort på över 20 år heller. Detta är dock inget jag har haft/har ont av. Snarare att jag nu kan tycka att det är bra eftersom jag fått en massa syskon som jag inte annars skulle fått (inte just Dem i alla fall) :)

Pappa Jan skulle man nästan kunna säga att jag är en kopia av. Nästan lika envis (exakt lika går det nog inte att få till), nyfiken, vill gärna bestämma, pratsam etc etc. Han ringer i snitt 2 gånger om dagen utan att egentligen vilja något. Typ fråga vad man gör sen är det liksom inget mer, döprat. Är det så att man inte ser sig själv ha tid att svara i telefonen och bara låter det ringa kan man ge sig sjutton på att han fortsätter, non stop, tills man tillslut svarar och säger att an inte har tid att prata för att man ex. jobbar eller liknande. Pappa är egentligen lite utav en hönsmamma, eller var i alla fall förut då jag var yngre. Jag var oftast den i kompisgänget som var tvungen att åka hem först en kväll och det hände fler än en gång att man var tvungen att dra en rövare om vad man skulle göra då man skulle bort nån gång för att överhuvudtaget få åka :p Detta hönsande försvann dock då jag blev tillsammans med David vid 16 års ålder. Ett stort plus med min pappa är att han kan så mycket, man kan ha problem med i princip vad som helst och han kan alltid lösa det, om inte på en gång så efter ett tag + att han är en grym kock och ger verkligen uttrycket 'koka soppa på en spik' ett ansikte! Ett annat stort plus med min far är att han är väldigt lättsam/rolig att umgås med så det har aldrig varit några problem med att ta hem pojkvänner.

Mamma Maria har även hon gett mig en del av sin envishet då hon också kan vara rätt omöjlig ibland :p Hon är, liksom mig, modetokig och tycker om inredning. Då man kom upp i den åldern så man började kunna festa med mamma insåg jag rätt snabbt var jag fått mitt 'vara ute på krogen betende' ifrån då vi är kopior av varandra! Mamma vill också stå längst framme vid scenen och äga (helst uppe på scenen med bandet), annars funkar även bord och stolar bra också - se mig, här är jag! Vi tycker om att synas :) Mamma är som en kompis som man kan prata om allt med och hon ger en ofta andra infallsvinklar på saker och ting då hon inte alltid tycker lika som mig. Mamma är en väldigt givmild person som ser till att alla andra har det bra runt omkring innan hon tänker en tanke på sig själv. Ett stort plus med min mamma är att hon är så pass ung som hon är, 43 år = 20 år äldre än mig. Det känns som att man är lite mer på samma plan vad gäller det mesta då det inte är större åldersskillnad vilket är skoj! Mamma har aldrig varit den hönsiga typen, hon har låtit oss hålla på fast med restriktioner om att ta det lugnt vilket både jag och syster uppskattat. Att testa nya saker, spelar ingen roll inom vilken kategori, tycker mamma om. Har hon ex sett något spännande recept är hon absolut inte främmande för att testa det.

Jag har förvisso två 'föräldrar' till, pappas sambo Ulla och mammas make Bengt.
Underbara människor som jag håller av myscket! Det är inga konstigheter, hos pappa är Ulla 'mamma' och hos mamma är Bengt 'pappa' och bättre bonusar kunde jag omöjligt få - de absolut BÄSTA!


Så nu vill jag skänka er; pappa, Ulla, mamma och Bengt ett stort tack för att ni alltid ställer upp och hjälper mig - oavsett vad! Ä L S K A R E R <3



Orkade inte leta upp en massa bilder så jag valde denna där de alla är samlade på samma :)
Min senaste tatuering som jag gjorde för att 'hedra' min familj.
De fyra större stjärnorna ovanför den stora symboliserar pappa, Ulla, mamma och Bengt.

Pappa är stjärnan längst ner bak mot ryggen - mamma den framför. Ulla är ovanför pappa och Bengt bredvid henne. (Resterande stjärnor symboliserar syskon) Med tanke på den smärta jag fick genomlida för denna kroppsdekoration hoppas jag de förstår hur mycket jag tycker om dem! :)

(Kanske inte finaste bilden då gadden var nygjord och jag inte såååå fit..)

Tröten..

Jag som hade tänkt lagt upp 'day three' men då jag såg att den punkten skulle hhandla om mina föräldrar la jag ner det projektet.. Eftersom de är de bästa kan det ta lång tid att komponera ihop ett inlägg om dom så jag väntar med det tills i morgon istället :)

SKOJ förresten att så många hade läst min blogg igår, det värmer att det faktiskt finns så pass många som läser den dynga man skriver! :)

Jobbat hela jävla dan idag (med undantag för 3,5 timmars 'rast' mitt i dan). Det tär på en både fysiskt och psykiskt att jobba sånna här dagar. En lång dag till i morgon, 07-21, sen är det banne mig ledigt fredag-söndag :D Like it alot! Funderar på att ta en riktig mysdag med kusinerna två och småbröderna på freda; frukost på bröbua och sen julbak - låter det inte sjuuuukt mys va!? :) Hoppas även de andra tycker det!


Nä nu ska jag kila upp till sängen och läsa några sidor innan det är dags att släcka ner för idag.
Natti!



FÖRRESTEN - om prick två månader idag drar jag och Sophie till varmare breddgrader!
Yippi kay yay motherfucker!

Timanställningen..

Jag tror att jag någon gång nämnt hur mycket jag tycker om att vara timanställd (?)
Att jag tycker om att man får välja när och hur man jobbar, att man kan vara ledig när man vill etc. Grymt bra egentligen.. MEN just nu vet jag inte om jag tycker om det så vidare värst.

Det är ett jäkla meckande att sitta och räkna ihop timmar vareviga månad för att se så man får ihop tillräckligt för att kunna leva nästkommande. Och i och med det blir det lätt hänt att man tar på sig för mycket, att man jobbar flera veckor i sträck utan en enda ledig dag.. Pengar var inte allt, right?

Den här månaden lyckades jag få till rätt okej tillslut. Hade onda aningar igår då jag varit ledig en del och jobbat rätt korta pass många av dagarna. Tack och lov blev jag idag lovad att gå intro i hemttjänsten vilket då kommer att medföra 25,5 extra timmar denna månad samt att jag även blev tillfrågad om jag ville gå förstärkning som även det gav ett tillskott på 19,5 timmar - oh yes!

Satt just och kikade över nästa månads dagar..
Lär måsta jobba som ett as i början av månaden för att sedan kunna vara hemma och mysa med syster i slutet. Men det är det såklart värt! Har dock tagit på mig att jobba den 23:e, 24:e, 28:e och 30:e december fast det är rätt softa pass så det ska nog gå bra :)

Nää, timvikarie i all sin glans men snart är det nog dags att ta tag i sig själv och återgå till det lite mer vuxna och seriösa livet igen.. Efter januari och Thailandsresan är det jag som ska ha fixat ett jobb, ett jobb i stan helst (!)


NU SKA JAG SOVA!

Det nya livet!

Känns som att jag faktiskt (äntligen) kommit in i någon form av nytt liv!
Jag känner mig peppad och verkligen taggad till tusen till att fortsätta i samma spår dessutom vilket ju alltid är ett plus!

Idag har jag dock haft en vilodag.
Känner av branog bak mot skinkorna och fram på smalbenen från gårdagens super walk så idag fick kroppen vila. Men i morgon ska jag på't igen! Jobbar 07.30-12.30 och sedan 16-22.30 vilket alltså betyder att jag mellan 12.30-16.00 hinner med ett pass! Tänkte köra samma som igår, vilket jag borde hinna om jag går i samma takt som igår (helst snabbare!) Blir bra det här, bra som tuuuusan :) Ska även försöka klämma in några minuter i solariet också. THAILAND FIT, THAILAND FIT, THAILAND FIT! :D

Har även kommit fram till att jag ska börja med Herbailife, i alla fall byta ut lunchen mot det. Känns lättare att hålla koll på kaloriintag om man kör shakes (även om det bara är en gång under dagen).

Nä, nu ska jag ta och avsluta detta och göra mig i ordning för kvällen och sedan läsa några sidor ur min enormt spännande bok!

Natti!

Day two.

Min första kärlek.



Min första kärlek var den här mannen, Anders 'Doscha' Jonsson, från Svenstavik född -67
(gammal klasskompis med mamma alltså..)
Minns att jag och syrran va påväg upp till momma en gång då vi var små och såg då honom ute på hans föräldrars gård. Jag och Emma stannade och sa fnissande 'vi är kär i dig!' och han svarade med ett skratt 'och jag är kär i er!' :)


Day one.

Fem saker du inte visste om mig.

1. Jag har enorma komplex för mina bröst.
2. Jag älskar att dricka vin ensam och bli salongsberusad, då om nån gång kan jag verkligen rensa skallen!
3. Jag är enormt rädd för att bli ensam och kan nästan få panik då jag tänker på att alla en vacker dag ska dö..
4. Jag är väldigt fåfängd/'egocentrisk' av mig och försöker spegla mig i allt som kan tänkas reflektera min spegelbild.
5. Jag avskyr att min mage putar ut och brukar, då jag är bland folk, alltid spänna den för att den ska se finare/plattare ut (har dock kommit på mig själv med att göra det då jag är ensam också - faaast, det är bra träning för ryggen)



Skoj.

Hittade en rolig sak på Nattas blogg som jag tänkte att jag skulle göra;

Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig

Ni fattar va?
En ny 'bekännelse' varje dag :)
Tycker även att alla Ni som läser ska göra detta, roligare då ju!

I made it!

Sjukt nöjd jag känner mig över dagen som gått.

1. Jag tog mig upp i bra tid, inte alltför trött och var på plats i Åsarna 10 minuter innan sju (!)
2. Jobbet gick bra, gamlingarna va mysiga och kollegorna bäst.
3. Då klockan slog tolv bytte jag om till de något tightare kläderna och g i c k/joggade sedan till Svenstavik.
4. Två timmar senare var jag framme och unnade mig själv 21 minuter i solariet.

Stretching i duschen sen hemma på Klövervägen.

Nu känner jag mig sjukt mör i kroppen och sjukt nöjd!
Att jag dessutom vet att jag inte måste gå ut nåt mera idag. Att jag bara kan chilla, läsa och må gott resten av kvällen gör det hela bara ännu bättre! :)

I morgon är det jobb igen mellan 07-12 och efter det mest troligt en stadstur, fint det.
Ska även klämma in en joggingtur och några minuter i solariet igen, jiiiha!



Förresten det så är jag barnvakt nu, barnvakt till alla tre vilddjuren..
På ett sätt är det bra att dom är tre eftersom de då kan underhålla varandra rätt bra. Å andra sidan är risken för bråk betydligt större :/ Måste dock säga att dom faktiskt är rätt så snälla så jag ska väl egentligen inte klaga.
Den yngste, Jon, ska i alla fall i säng nu.

4 days..

4 jävla dagar kvar till löning..
Kan tänkas bli fyra rätt långa dagar, eller kanske inte heller förresten?

Kommer att vara på hemmaplan, antingen hos mor i Svenstavik eller hos far i Rätan och som vi alla vet är det lite svårare att göra av med pengar där. Jag säger inte att det inte går men svårare är det, i alla fall för mig (förutom snus och bensin då..)

Till helgen kommer min moster och mina två kusiner upp hit för att hälsa på lite, skoj skoj! :)
Det trista med det hela är dock att jag på fredag, då dom kommer, jobbar till åtta eller om det var halv nio på kvällen. Sen på lördag är en stadstur inplanerad då det nalkas födelsedagsfirande av en annan kusin som kliver in i myndigheten.. Får försöka ta tillvara på tiden på lördag dag helt enkelt med moster och co!
Allt går ju bara man vill, det är fan sant det!


Mjaaao, det var väl vad jag hade att förtälja at the moment.
Just det, Sophie - i call you later!

So long.

Helt plötsligt..

..fick hon ett supersug att gå ut!
Smink, kläder och hår ska vara perfekt, vinet ska aldrig ha smakat godare, hög rock ska spelas ut ur högtalarna, syster ska vara med, många vänner från Göteborg och här hemifrån ska vara med och vi ska göra som ingen annan kan!

Önska kan man ju..
I jul göre vi det, då syster kommer hem då jävlar blire! :)

Back to reality.
Borsta tänderna och tvätta av ansiktet är vad som står som nästa punkt på schemat därefter följer sängen och att läsa några sidor ur boken 'Spökflickan'. Inte så tokigt det heller kan man tycka MEN jag hade föredragit en utgång.

-

Haha, min mamma är nog den enda som säger; 'Å äntligen' då en film är över. (Att hon sa det beror på att hon nu 'får' gå och lägga sig, dock har hon mer eller mindre sovit sen nyheterna :p)

Bara för att jag är så jävla snäll bjuppar jag på två grymma låtar - njuuuut!






Natti natt.

Fritt fram!

Sådär ja, en timma senare hade fröken Norlling avverkat en timmas jogging/powerwalk så nu kan hon, med gott samvete, mula godis och kolla Beck :)

Gillar min nya självdiciplin skarpt!
Mera mera!
I morgon är planen att gå hem från Åsarna då jag slutat jobba klockan 12.
Det är tanken i alla fall, hoppas innerligt att jag även kan göra det till handling! :)


..vet inte vad det är men nånstans inom mig känns det som att en förkylning är på G.
Har varken tid, lust eller ork med det så det blir till att preppa sig bra så man slipper!

Åter till Beck och gänget!

Jobbhelg.

Så var denna arbetshelg till ända.
Inte för att det egentligen varit så arbetsamt..egentligen.

Har ju bara jobbat 08-13 både lördag och söndag, men ändå.
Istället för att vara full och odräglig någonstans har jag hållt mig på hemmaplan, det vill säga Svenstavik.
Har bytt ut alkoholen mot motion istället :)

I fredags blev det promenad till Berg och sedan tillbaka och igår bar det av till Vigge.
Den sistnämnda turen är dock ingen jag direkt rekomenderar.. Var stel från fredagens tur, det blåste och kom snöblandat regn från himlen - ingen hit MEN vi tog oss fram och belönade oss själva (jag och Jörgen alltså) med två härligt iskalla Carlsberg - tack Erik! :)

Kvällen avslutades med soffhäng och onyttigheter hos Erik i Vigge tillsammans med honom, Jugge och Loven. Mys! :)

Nu ska jag ta mig en tur runt Rörön så jag får äta av godiset Bengt just kom hem med (damn him!)

Godbitar.

Godbitar från Idol 2010 - so far!


Linnea är ju sjukt bra, ser vi inte henne i finalen blir jag riktigt ledsen!


Min lilla Olle kanske inte platsar i finalen..(?) Men nog fan är även han grym, brukar låtsas att han sjunger till mig ;)


Sen har vi ju mästarnas mästare; JAY!
Även han är en person som nästan måste vara g i v e n i finalen..ANNARS!


Vem ska jag välja?!

Alltså shit vilket dilemma jag hamnat i!
Vem ska jag välja; Idol Jay eller Idol Olle!?

Jay är ju lite rockigare, lite tuffare och grymt bra på att sjunga.
Han kan verkligen få vilken låt som helst att låta bra.

Olle är lite mer utav en mjukis, balladkillen med en mysig röst..

Hum!?
Vad tycker ni, rocker eller romantiker?
Tror faktiskt på Olle, såvida han har liiite jävlar anamma i sig alltså!


Efter jobbet idag blev det fika med fina vänner och efter det en grymt skön power walk till Berg fram och tillbaka. Hääääärligt! Känner mig helt slut i kroppen, på ett härligt sätt alltså.


Nu ska jag svida om från morgonrocken till något lite mer anständigare och åka och hälsa på i Säter en sväng innan det är dags att inta sovläge.
Höres i möra!

Gubben i lådan.

Stadstjejen är åter i Östersundet.
Åkte in igår efter jobb, ihop plock av alla sakerna hos mor och fika.

Spontanutgång med Angelica på Larrys..
Mjaa, vad säger vi?
Ingen höjdare då det var lite folk och för mycket alkohol.
Men det var skoj att mysas med Angelica :)

Bakismat på Via Grande idag, fan inte igår man va där inte.
Lika gott som alltid var det i alla fall!


I morgon åker jag hem till Svenstavik för att bedriva några timmar på glasbanken. Blir sedan kvar hos mor över helgen då jag jobbar lördag - söndag i Åsarna. Jippi för helgjobb :/

Undrar just vad tusan man skulle tagit sig för nu då..
Ätit någon form av mat vore ju inte helt fel, en dusch hade inte heller suttit fel liksom en bra film och godis. Tror bestämt att jag måste gå och handla lite.
Raukes.


Förresten, lyssna grymma låten!


Svenstavik.

De senaste dagarna har varit så härliga!

Jobbade i Åsarna i måndags och susade därefter in till staden där Alexander och Andreas väntade med 'flyttbilen' och alla min saker. På ett litet kick hade vi bärt upp allt i lägenheten och pojkarna begav sig vidare medans jag började göra ordning i kaoset. En sväng på stan för att köpa det nödvändigaste, tillbaka till lägenheten, bolaget för lite vin och sedan lägenheten igen.

Har nu packat upp allt utom två lådor som jag tänkte ta itu med sen idag :)
Känns riktigt bra och jag tror jag är kär, kär i den där lilla ettan som, enligt mig, har blivit enormt mysig! Lite små fix, gardiner/tavlor som ska upp etc sen lär jag vara heeeeel nöjd! :)

Igår blev det en mysig dag på stadens gator tillsammans med Kristina.
Shoppade skor vilket resulterade i två par nya till samlingen, testa underkläder som i sin tur resulterade i en förbannad fröken Norling (förbannad och, om möjligt, ännu mer bestämd på att ett par sillisar är ett måste!) Kvällen avslutades med middag på Brunkullan tillsammans med Ulla och Kristina, en öl på Simon & Viktor och sedan temys med Nanna och Per i Torvalla - ME LIKE ALOT!



Måste kila på jobbet nu men återkommer senare i eftermiddag, sooooo long!


Moonshine.



Medans jag gör allt för att överleva den här arbetsdagen kan ju ni, kära läsare, roa er med att njuta av Hardcores nya singel - så det knullar i öronen!

(..synd bara att versionen kanske inte är den bästa MEN ÄNDÅ!)

BTW, 71 dagar kvar Sophie! ;)


Kaaaaaos.

Så var man hemma i norr igen då.
Dagarna gåt på tok för fort, hade absolut inte haft nåt emot att stannat kvar där nere några dagar till men, as we all know, allt måste ha ett slut.. Ska se till att inte dröja så länge med mitt nästa besök - innan jul, ja tack!

Enormt skoj har vi haft i alla fall!
Så härligt då vi alla har lika sjuk humor - är ju som lätt hänt att det blir ett å annat skratt då :)

Har kommit på det ultimata för mig nu; jobba nere i Göteborg en vecka i månaden (!)
Underbart det skulle vara, då skulle jag både kunna ha kvar kakan och samtidigt äta den, hänger ni med? Vore som sagt det ultimata, ska kika på det där, måste gå!


Av min kalender att döma så är det arbete i Åsarna i morgon mellan 07-14.. Mjaa, vet inte om jag var så sugen på det. Hade mycke hellre varit inne i lägenheten i stan och pysslat på istället, men det får bli senare.

Men HELVETE va tråkigt jag skriver, skärp mig för faan!
Tror dock inte att det kommer att bli bättre så jag ger nog upp det här för idag och hoppas på bättre lycka i morgon istället, natti natt.



Göteborg, jag saknar dig..




..'Jag ska ta hans namn, hans efternamn - VEM!? - hans efternamn' 
/ Andreas Norling
HAHAHAHAHA!

Han sa kuk!

Så var man nere i Götet då!
Inte en dag för sent om ni frågar mig, jisses jag måste helt klart bli bättre på att ta mig tid att åka ner och hälsa på! Nu var det 4 månader sen sist.. Har myst med Jonas nu ikväll och konstaterat att jag inte sett honom sen i maj, fatta (!!) 6 månader sedan, HUVVA!

Knallat runt på stan idag.
Utökat garderobens innehåll, fått hår klippt (verkligen på tiden!), druckit öl på The Dubliner och käkat buffé på Odin, en mycket bra dag i Göteborg helt enkelt! Att vi dessutom hade ett besök på Rosa Mi som en av de första punkterna på dagens schema var heller inte fy skam - me like, me like alot! :)

I morgon blir det eventuellt en tur ut till Torslanda för att luncha med godingarna från Lrn, skulle va grymt skoj att träffa mina pojkar! Sen har vi även pratat om en tur till Universeum, skulle va intressant. I morgon kväll är i alla fall en utgång planerad, förbrakare at Mackan och sedan ut och göra stan osäker. Känner för att stänga krogarna i morgon så det lär kunna bli en lång natt ;)


Juste, måste se till att hitta ett par nya skor i morgon.
Måste se till att ha nåt bekvämt på mig då vi ska va ute natten lååååång ;)

Natti natt.

On the road again.

Sitter nu i bilen påväg neråt landet - hääärlisch!

..fast egentligen, om jag ska vara helt ärlig med er så måste jag faktiskt erkänna att jag just nu i skrivandets stund sitter hemma på Gröngatan i Rätan. Måste ju testa den nya funktionen med tidsinställda inlägg, grymt om det funkar :)

Well well.

G Ö T E B O R G H E R E W E C O M E ! :D


Fantastiskt!

Nu då jag satt mig ner med datorn i knät och fötterna på bordet känner jag att detta faktiskt varit en bra dag. Jobbet gick i vanlig ordning bra med en massa varor att ställa ut, flaskor att fronta och kunder att betjäna. Snäll och söt som Gerd är lät hon mig gå hem halv sex vilket var bra då jag då fick tid att packa väskan för morgondagen. Vi halv sju var jag klädd i de tighta och påväg ut på en power walk. Och vilken power walk det vart sen, herregud! Länge sen jag var såhär härligt slutkörd alltså, grymt med sällskap! Mera sånt, tack! :)

En mortot och en tallrik kräm och mjök senare var jag påväg till Rätan. Packade tillsammans med pappa in alla Emmas saker i bilen så det skulle va klart tills i morgon och gick sedan in för att få mig lite fika.

Återigen, bra dag med många uträttade saker - nice!

I morgon åker vi alltså, jag, Alexander och Andreas, neråt landet. Faan va underbart roligt det ska bli! Så grymt skoj att träffa alla, dra in havsluften och lyssna på den mysiga dialekten. Göteborg, jag är kär i dig! <3 Blir kvar där nere tills på söndag då vi styr kosan uppåt norr igen. Blir då raka vägen in till stan för min del för att lasta in alla mina möbler i lägenheten, wiiiho va skoj det ska bli! :) Kunde väl aldrig i min vildaste fantasi tro att jag skulle bli Östersundsbo igen men tji fick jag. Dock kommer jag ju inte bo där jämt, har ju som inget jobb där..än..och kände mig inte så sugen på att pendla så det får bli min frizon då jag är ledig.

Blablabla.
Ska bränna en skiva nu och sen gå och lägga mig.
Natti.


Rubrik.

Jag har sagt det förut men säger det igen, jag kan inte skriva en endaste bokstav på själva inlägget om jag inte har någon rubrik. Därför de emellanåt blir så fantasifulla, som idag - 'rubrik', det är väl fyndigt!?
Ska försöka komma på nåt stående, nåt man kan ha varje dag så man slipper detta eviga tänkande på denna så, egentligen, meningslösa grej!

Glasbanken idag.
Gått som smort och faktiskt har tiden (nästan) flugit förbi, mera sånt tack! :)
Åter på brottsplatsen i morgon med hopp om enorma mängder kunder så tiden går ännu fortare. Fast egentligen borde de bli mer kunder i morgon då vi har stängt på lördag.. Kan ju hoppas i alla fall!

Idag köpte jag förresten en ny sak till mina fötter, ett nytt deo stick vid namn 'Thai' (kristall deodorant). På jobbet var det en som varmt rekomenderade den så nu hoppas jag att den även fungerar på mig!
Återkommer med resultat då jag testat.

På lördag är det öppning på puben i Klövet med The Relatives som spelar. Egentligen borde jag inte åka dit då jag; 1. Borde spara lite slantar till nästa veckas stundande Göteborgs resa och 2. Ska jobba på lördag.
MEN (ständigt detta men) det lär bli mycket folk, mycket folk man känner och kanske inte har träffat på länge samt att det ju a l l t i d är roligt att se kussarna spela - jag är ju trots allt deras största fan ;) 


Har ett litet dilemma också kom jag på.
Jag ska ut och gå ikväll men vet inte om jag kanske måste vara barnvakt en sväng innan mamma kommer hem. Frågan blir då; äta nu och riskera att få håll sen eller äta efter promenaden och riskera att dö av hunger under promenaden. What to do!? Jag hatar att ha håll (!) Tror jag klämmer en banan nu och väntar med lasagnen till efter min lilla runda. Dagens i-lands problem löst!

So long.


Det går bara man vill..tillslut.

Skulle sås tort byta routern här i huset.
Fram till nu har vi haft min härk som motarbetat mig mest hela tiden, kopplat ner mig, gjort så man måsta startat om den etc. Så i somras då mamma och Bengt köpte ny dator passade de även på att köpa ny router - som sedan dess så snällt fått stå i sin kartong inne i deras sovrum.

..tills ikväll då vill säga.

Man tycker ju inte att det ska vara så svårt egentligen.
Sätta sladdarna lika i den nya som den satt i den gamla, rätt simpelt.
Dock vill det som gärna fungera på en gång då jag ska göra nåt men efter en massa försök hit och dit, nån svordom och två telefonsamtal (till två olika personer) fungerade det äntligen!

Så; Det går bara man vill..tillslut!

Nu ska jag se om jag hittar nån rolig film att kika på senare.
Jisses, har helt kommit av mig i filmtittningen, minns inte sist jag såg en - skärpning på den va Norling!
Dock vill jag gärna tro att det blir ändring då jag flyttar till stan, jag VILL gärna tro att det blir ändring på en massa saker då; ordningsamheten, kosten, träningen med mera med mera.

So long.

Jag var tvungen.

Ibland blir jag faktiskt imponerad på mig själv, faktiskt..
Som i morse då jag lyckades ta mig upp innan nio, äta och klä mig och sedan strax innan tio bege mig ut på en promenad till Brånan. Riktigt härligt väder och steget var bra (även om det försämrades lite mot slutet..). Tanken var att gå tillbaka också men nej. Fick bli lite fika och skvaller hos Emma-Lina istället och sedan en tur till Dollar för lite onödiga onsdags inköp; två prydnadshästar i rosa och svart samt en 'badkarskudde' :)

Skulle egentligen arbeta ikväll men ta mig tusan, kroppen säger ifrån. Sen känner jag även att jag med gott samvete kan va hemma ikväll. Full huggning resten av veckan istället då det är två heldagar på bolaget inplanerade samt en herrans massa timmar i Åsarna. Alltså, jag klagar inte! Är sjukt glad över att jag har så pass mycket jobb som jag har men ibland måste man få vara lite ledig också.

Har funderat på om jag skulle åkt in till stan en sväng och hämtat lägenhetsnyckeln och då också kika på den. Vill gärna tror att jag minns exakt hur den ser ut och hur stor den är men man kan aldrig så noga veta, jag kan ha förskönat den bilden också (förhoppningsvis inte dock!) Men en resa till Östersund själv kändes allt annat än lockande och tydligen fanns det ingen som kunde tänkas vilja följa med.. Hum.. Kanske ska slå Ellinor en pling och höra om hon har tid, lust och ork :)

So long.


Hemma..tillslut.

Det vill som bli långa arbetsdagar verkar det som.
I morse var jag på plats i Åsarna klockan 08.30. Var klar med städningen i rummet vid 12 och åkte då åter till Svenstavik där det blev trevligt och gott fika på cafét.
Plocka upp Marcus på dagis och sedan tillbaka till Åsarna för att kliva på skift nummer två för dagen; 16-22.30

Även fast det nu bara var 1,5 timmar längre jag jobbade ikväll motför andra kvällspass så kändes det branog i kroppen, då framförallt i ryggen. Den stackarn skulle verkligen fått sig en ordentlig genomkörare den av nån som kan innan det blir nåt riktigt helvete med den.. Kändes inte som att jag varken hade tid, lust eller ork med nåt sånt.

I morgon är det ledigt på förmiddagen, kliver på klockan 16. Innan dess ska jag ta mig en ordentlig promenad, till Brånan närmare bestämt. Blir skönt det! Får hålla tummarna på uppehåll i morgon förmiddag, är ju som lätt hänt att man annars hittar på bättre saker att fördriva tiden med :/ Självdiciplinerad som man är.. Eeh.


Nä, nu ska jag ta och göra mig klar för natten och sedan skutta ner mellan lakanen.
Natti natti.

..och Sophie, världens orättvisa är numera lite mer rättvis ;p
Hahaha!

RSS 2.0