Bland fynd, home made stuff och fotboll.

Aaah, det finns nog ingen härligare känsla än den man får då man just checkat in på ett hotell och slängt sig på sängen - vilket jag just gjort nu! :)
Känns kanske lite overkill att bo på hotell i Östersund då det bara är några mil hem MEN är det fotbollsavslutning så är det så jag och pappa tog och bokade ett rum så vi kan vara med och fira med pöjkan inatt.

Igår blev det en heldag på stan med Pelle.
Under en längre tid har jag fantiserat om allt jag ska köpa nästa gång jag kommer till stan, en massa gosiga stickade tröjor, mössor med mera med mera.. Mmm, visst. Var måttligt less där ett tag men summan av kardemumman blev bra och jag kom hem som en glad tjej



Gårdagens fynd:
- Lila ögonskugga, vit eyedust, lipgloss, mascara och en 'touch up mascara' från Make Up Store.
- Svarta jeans
- Grå kofta
- Nintendo Wii för 600 spänn (!!)
Samt att jag även hämtade ut min beställning från bolaget, Hallonlacks shot och Ed Hardy vinet :)

Nöjd tjej, i synnerhet med tanke på kanonpriset jag fick ge för Wii, haha!



Jag är kär i Ed Hardys flaskor! Sjukt snygg design!
Ska samla alla (cirkus 8 vin flaskor, vitt och rött samt champagne 4 stycken) vilket betyder att jag måste köpa dubletter av alla för man måste ju såklart smaka på det också. Testade det här igår med P, god smak dock ingen eftersmak alls.. Trist.




Passade även igårkväll på att baka knäckebröd, mums va gott det blev - Tack Sophie för tipset! :)
Skulle även ge mig i kast med att baka ett annat bröd.. Dock hamnade den degen i soporna, fy fan för jäst! :/ Istället snodde jag ihop en pizzadeg som jag sedan garnerade med mozzarella, brie, lite västerbottenost, rödlök och soltorkade tomater - MUMS!!

Jaa, alltså ännu en bra dag igår.
Fan, va länge sen jag hade en dålig dag nu känner jag - gillar gillar gillar! :D

Idag har en del av dagen spenderats på Jägarvallen för att se den otroligt spännande matchen mellan YIK och Fältjägarna. Ojojoj så spännande och ojojoj så förbaskat kallt det var! MEN med tanke på resultatet så var det värt varenda minut eftersom YIK vann matchen och vann då också hela serien så ikväll blir det fira för fulla muggar, start klockan sex med middag på Volos :D Var just ute på stan och fixade det sista till min outfit för kvällen (inte för att den är så avancerad men ändå).



GRATTIS GRABBAR det där var ni verkligen VÄRDA! :D

Nää, duscha och fixa nu så man är fit for fight sen :)
Adjöken.

Att det ska va så svårt.

Att det ska va så förbaskade svårt att ta itu med saker innan man ska iväg och jobba.
Har en liten 'to do list' som inte alls är särkillt lång men som sagt, det verkar va svårt..

Jättemysig kväll på jobbet igår,
grillade och åt god mat ute med trevligt sällskap därefter blev det kaffe och surr och slutligen yatzy och kortspel (där jag inte vann..ehrm, ska minsann ta revansch idag!) Idag är det alltså sista introdagen(kvällen), hoppas verkligen att det blir mer jobba där framöver, mycke jobb för det är ju så roligt och jag trivs ju så bra! :)


Nää..sortera upp underkläderna kanske som just för tillfället ligger som ett enda stort kaos i garderoben och efter det kanske man borde köra en sväng med dammsugaren, kanske.

Adjöken.


FANTASTISKT!

Men vilken bra första dag det blev då! :D

Jag är helt såld på stället och tror att detta verkligen kommer att bli något som jag kommer trivas med. Hoppas nu innerligt att det blir mycket jobb där framöver och att det fortsätter kännas lika bra som ikväll :)

Är även nöjd med min prestation innan jag började jobba;

- Diskade (som jag skrev sist)
- Tvättade 4 maskiner
- Vek ihop en massa kläder
- Rev ur sängkläderna

Kanske dags att sova nu, börjar jobba klockan sju i morgon (vilket inte var igår) så det är nog bäst att se till att komma i säng nu..morgonmänniska som jag är.. :/

Näpp, natti natt och sov så gott,
de ska jag göra - med ett stort leende på läpparna :D

Snabba vändningar.

Och jag som trodde att denna vecka skulle bli tom på jobb, ack så fel jag hade.
Igår var jag och pratade med Violet på kommun och idag är det dags att göra första dagen på korttidsboendet här i Svenstavik. Ska bli riktigt skoj eftersom detta är något jag velat testa på under en längre tid :)

Börjar vid 15 snåret så jag har några timmar på mig att göra annat.
Hittills har jag satt igång två tvättmaskiner, diskat berget av disk och ätit frukost.

Nu ska jag kika klart på sista avsnittet av O.C (alltså sista sista), damn va tomt det kommer att bli igen nu.. Förra sommaren då jag sett klart allt kände jag mig nere och ledsen i flera dagar. Den är rätt beroendeframkallande den här serien måste jag säga men ack SÅ BRA! :)


Återkommer senare, nu måste jag titta för nu är det spännande!

Just hemkommen från en trevlig kväll på Kl...

Just hemkommen från en trevlig kväll på Klövervägen tillsammans med mamma och co. God mat har det bjudits på, tacogratäng och till det en glas Millifiori (äntligen har jag testat det och gott var de också!). Efter maten bänkade vi oss i soffan där resten av kvällen spenderades med Mario kart där jag sopade mattan med de andra ;) Nu blir det till att göra sig i ordning för kvällen, jobb på glasbanken hägrar i morgon.. Dock ser jag faktiskt fram emot det lite, tycker om att vara där själv och det är just vad jag ska vara i morgon så det blir nog en bra dag :) Natti natt och en puss på Dig!


I vanlig ordning då jag har utlovat bilder...

I vanlig ordning då jag har utlovat bilder glöms kameran helt och hållet bort.. Inte okej för den här kvällen är faktiskt värd att minnas! Om jag får säga det själv så lyckades jag grymt med maten och sällskapet hade absolut inte kunnat varit bättre :) Tack Magnus och Nicko för en grymt trevlig kväll, det gör vi om snart igen hoppas jag! :) Nu blir det lite O.C innan jag slår igen de blå, natti natti!


Idag ska det bjudas på middag på Granvägen...

Idag ska det bjudas på middag på Granvägen 2C. Var ju egentligen meningen att det skulle bli av igår men då jag låg efter med stora delar av mitt liv fick vi prioritera om lite. Så igår kväll rensade jag klart svampen och idag ska den alltså tillagas :) Har funderat fram och tillbaka på vad man kan tänkas bjuda på som inte tar flera timmar.. Var lite inne på västerbottenostpaj och trattkantarellsoppa MEN eftersom jag inte förberett något av det fick jag fortsätta att tänka. Nu vet jag dock! En trattkantarell pizza får det bli, pizza är något jag känner mig säker på och något som jag med gott samvete kan bjuda andra på :) Aja, nu ska jag shoppa lite inför kvällen innan lunchen är slut men jag återkommer senare med lite bilder :)


En dag ledigt.

Vilken fruktansvärd lyx det är att vara ledig en dag mitt i veckan.
Jag gillar det skarpt och ser det som en av anledningarna till att ogilla mån-fre jobb 07-16.. Vilket mörker.
Nä bättre att, som jag, kanske jobba en helg nån gång ibland eller jobba dubbla pass nån dag så man kan va ledig mitt i veckan i stället! I morgon är jag ledig och der firar jag ikväll med en kall Zlatopramen Half 'n Half, ruskigt god öl!

I morgon finns en del att göra..om man vill.
Städa lägenheten, tvätta, rensa svamp, plocka mer svamp, träna, åka till stan och fylla på matförrådet, umgås med småbröderna, försöka hitta nån lösning till ölet inför modulskiftet på bolaget..
Ni ser, det finns så det räcker och blir över!

Vet att jag inte kommer att hinna allt så det är väl lika bra att göra någon form av prioriteringslista.
Småbröderna står högt upp i alla fall, så länge sen jag träffade dom riktigt! :/
Sen det där med ölen skulle jag också kirrat..hum..och svampen..

Äh, de bli va de bli som en vän skulle sagt ;)

Nu ska jag i alla fall fortsätta att njuta av min öl samtidigt som jag ska kika efter något roligt vinteräventyr :)
Adjöken.


Godnatt.

Känner mig härligt trött och slut i kroppen, en fantastisk känsla då man är på väg att gå och lägga sig!

Det braiga från helgen har följt med mig även idag :)
Morgonen var bra och jag hann med en dryga 6 kilometers runda med apostlahästarna innan det var dags för jobb. Knegade på till ett då det sen blev en kaffe på cafét och lite surr.

Lite dötid vid datorn innan jag åkte ner till mor och co för att få i mig lite mat. En snabbis på Dollar där det shoppades skurmedel (usch, nu har jag inget mer att skylla på vad beträffar den ostädade lägenheten..)och sedan raka vägen ut i svampskogen med Magnus.

Som ni kan se på bilden från förra inlägget så gav vårt skogsbesök rätt bra utdelning, skoj!
Sitter nu och funderar på om jag kanske borde ställa ut korgen i förrådet istället för att ha den ståendes i hallen - vem tusan vet hur många äckliga kryp som kan ha följt med ner i den.. :/

.

Har nu duschat och fått i mig det nödvändiga kvällsfikat samt kikat på Svenska Hollywoodfruar. Men jisses, va fan är det för fel på den här människan som har sin dotter med!? Kommer inte på vad hon heter för tillfället men jag anar att ni kanske vet vem jag menar? Är hon helt jävla bombad eller spelar hon bara!? Vilken fruktansvärt äcklig människa! Usch. Tur Maria fortfarande är med och räddar programmet med sina sköna kommentarer och uttryck - GO MARIA, GOO!


Nu blir det sängen,
godnatt.


Det är svårt att få till en bra bild som g...

img_5154 (MMS)

Det är svårt att få till en bra bild som gör korgens volym och innehåll rättvisa.. Men kan iaf säga att min och Magnus svampjakt gav fin utdelning, tack för en grenig kväll Magnus! :) I morgon är det jag som tar itu med rensningen av dessa så vi sen på onsdag kan laga till nåt smarrigt :)


Leka sig smal.

Jag har, liksom säkert hur många tjejer till, lite komplex över min kropp.
Jag vet att jag inte är tjock men men jag är heller inte smal - i synnerhet inte då jag inte spänner magen (vilket enbart inträffar då jag sover..)

I alla fall.
Jag försöker så gott jag kan att äta rätt och röra på mig. Vet att det skulle kunna vara mer men..ah, ni vet. Dock är jag lite utav den principen att jag ALDRIG skulle kunna sluta äta/dricka saker jag tycker är gott bara för att vara nyttigare och hålla en stabil vikt. Never. Livet är inte så långt och jag vill kunna unna mig det jag tycker är gott! Sen behöver man ju kanske inte vräka i sig..

Åter till det jag egentligen ville skriva om;
Jag vill att min kropp ska bli fit och snygg samt att jag vill få bort min äckliga putmage. Känns som ett evighetsjobb då jag inte varje dag känner för att gå på gymet samt att jag dessutom inte heller kan alla dagar pga. knepiga arbetstider. Hur gör djur då? JO, man skaffar sig ett Nintendo Wii och till det Wii Fit (!!) Har läst om det och det verkar ju vara ett grymt sätt att träna på! Jag är ju barnsligt förtjust i tv-spel och att då kombinera det med träning vore ju helt ultimat för mig! Så nu har jag bestämt att då lönen trillar in på kontot är det jag som införskaffar mig ett Wii - en tidigare julklapp till mig själv ;)

Perfektion med en smula nostalgi.

Men vilken bra helg det varit!
Har inte ett enda negativt ord att säga om den förutom att den, som alla andra bra dagar, tog slut för fort.

Min helg kickade igång i fredags kvart över två då jag slutat jobba.
Tog itu med lite saker jag skjutit på och plockade sedan vid halv sex upp mamma för att tillsammans med henne åka vidare mot Rätan där pappa, Frida och Fhilip också plockades upp.
Vidare mot Hoddal och bingo.

Den där bingon är inget jag behöver orda så mycket om känner jag. Mamma gick plus, det är det enda. Men mysigt som tusan var det även om kvällen för mig innebar nån hundring mindre på kontot..
Tillbaka i lägenheten blev det en god öl och mys.

Igår var det åter dags för fotbollsmatch.
En riktig kanonmatch för övrigt som slutade med 10-2 till Hogdal - GRATTTTISSS GRABBAR! :D
Efter matchen bar det av hem till Svensta igen för dusch och fix innan det var dags att susa in till stan och Shanghai wok. Jag som längtat efter crispy chicken fick äntligen mitt begär stillat :) Efter en trevlig middag blev det färd hem till Svensta igen där resten av kvällen spenderades med mys i soffan.


Idag har det varit relativt lugnt, spelat ett beroendeframkallande spel på datorn..typ.. Tills jag såg att Jägarana 2 skulle visas på bio i Hoverberg. Pappa, Frida och Bengan var också sugna att se den så vi fyra åkte dit. Men så mysigt det är där, med fikapaus mitt i filmen och lite senare ännu en paus för byte av filmkasett ;) Nostalgi på hög nivå och jag bara älskar det! :)


Så nu vill jag bara tacka er som varit med och gjort denna helg så bra som den faktiskt varit, tack! :)
Ska väl snart gå och lägga mig då det i morgon återigen är dags för jobb (dock inte så farligt då de bara är mellan 09.30-13.15)

So long och godnatt! :)

Hemma från skogen!

Åter hemma igen efter en heldag i skogen med pappa och co :)
Har varit en mycket trevlig dag trots att det emellanåt varit lite kyligt och att älgarna varit nån helt annanstans än hos oss. Blev inte så lång jakt, fram till halv tolv ungefär, sen bar det av till slakthuset där det sedan blev styckning och delning.


Jisses va jag ocskå vill jaga!
Måste se till att få fingrarna ur och skaffa mig licens, vore sjuuuukt skoj! :D

Nä, ska se om vi skulle ta itu med köttet nu eller om vi kanske kan skjuta på det.
Återkommer lite senare med bilder från dagen :)

Planer.

Alltså shit va roligt det är att planera saker.
Planera, fundera och bara drömma sig bort - där har vi en sammanfattning av mig ;)
Dock måste jag tycka lite synd om min stackars hjärna som får gå på högvarv dygnet runt..

Har ikväll suttit och kikat runt lite på nätet efter resor.
Har inte haft nåt speciellt mål utan kollat på allt möjligt.
Thailand vore ju fantastiskt att besöka igen men samtidigt vore det skoj att se nåt nytt (inte för att jag ens sett en tusendel av Thailand men ja, ni fattar..) USA vore ju hur grymt som helst och har länge varit en dröm så nu har jag kikat på lite olika resor dit och det är fan inte så jäkla farligt dyrt.

Kanske man ska ta och satsa på en tripp till The States i vinter, vore ju fantastiskt!



I morgon ska i alla fall jag följa med pappa på jakt, ska bli så skoj!
Tur för mig (eller pappa) att dom bara ska jakta halva dan i morgon för att sedan slakta, ni som känner mig vet ju att jag kan ha lite svårt att vara tyst ibland ;)

Uppdaterar mera från skogen i morgon så tills att vi hörs igen säger jag godnatt, natti! :)

FOTBOLL!

Nu ska jag ta upp ett ämne som jag egentligen inte ska yppa ett ord om eftersom jag inte är sådär jätteinsatt; fotboll. Sveriges match mot San Marino för att vara mer exakt..

Som sagt, jag är inte insatt och kanske har helt fel i det jag säger. Men det här är vad jag tycker - alltså finns det inga rätt eller fel för man får tycka som man vill :)

Hela dagen, med start halv åtta i morse, har det pratats om den här matchen. Hur Sverige ska KROSSA San Marino, världens sämsta lag. Visst reagerar man lite då man hör nåt sånt? Eftersom jag, som jag nyss skrev, inte är så insatt kan ju jag varken säga bu eller bä. Men jag vet ju hur det varit förr då Sverige ska ställa upp i någon tävling. Det pratas om hur dom ska göra stordåd, att dom ska ta hem allt och sopa mattan med motståndarna. Det skrivs segersånger till höger och vänster och tidningarna skriver flera sidor om hur bra allt kommer att bli då Sverige tar hem vinsten, berättar om strategier etc etc. Vissa gånger har det gått vägen och vårt land har lyckats med vad som förväntats..men långt ifrån alla gånger.

Jag anser att vi lite för ofta tar ut segern i förskott..

Åter till matchen.
Efter 64 (?) minuter kommer Sveriges första mål. Sveriges första mål mot världens sämsta lag. Och vad säger det om Sverige, är dom världens näst sämsta lag då eller? Förvisso slutade matchen 5-0 till Sverige men jag anser inte att Sverige krossade San Marino. Dom var, enligt min mening, värdelösa!

Jaja, nog pratat om nåt jag egentligen inte borde prata om men jag kände att jag var tvungen att lätta mitt hjärta en smula. Förresten tror jag inte heller att det jag just skrivit är helt åt helskotta fel (?)

Well well, wrong or not nu ska i alla fall jag göra mig klar för sängen.
Natti natt! :)

Egentligen..

..så måste jag städa, borde jag städa, skulle jag önska att jag ville städa.
För det behövs verkligen.

Kläder i hela sovrummet (ni kan ju tänka er hur det ser ut på de stackars fem kvadrat som finns att tillgå..), Tupperware påsar och burkar över större delen av vardagsrumsgolvet, en hög jackor i soffan, för mycket tvätt i tvättkorgarna och som pricken över i (eller över lägenheten); ett jämnt dammlager.. Usch.
Det är inte såhär jag trivs, inte inte.

MEN, istället för att gjort nåt åt det hela har jag legat och dragit mig i sängen, kikat på några avsnitt O.C, gått igenom min Tupperwareleverans som kom idag, krängt några lökhackare på Dollar kontoret, druckit kaffe med folket på samm kontor samt att jag inhandlat några onödiga måsten på självsate Dollar butiken. Just det, inte att förglömma, jag har även hängt en del här vid datorskärmen.

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta tag i städningen eller skjuta på den ytterligare någon timma, ta mig ut på en liten träningsrunda, plocka bär/svamp, baka bullar eller eventuellt bjuda in mig själv på middag hos mamma..humm.. Alla dessa val!

Städa MÅSTE jag i alla fall göra för i morgon kommer Sophie och med tanke på hur mycket jag längtar efter hennes ankomst vore det trist om hon vände i dörren på grund av min lathet :/


Börjar med att sortera tvätten och ringa mamma i hopp om en middagsbjudning (se där, två flugor i en smäll!) ;)

RSS 2.0