Ni är fan också värda att skratta!

Man behöver inte vara Family Guy fantast för att älska detta!



Hade jag inte rätt!? :)


Jag är bra, jag är bäst! :) Vet ni en sak ...

Jag är bra, jag är bäst! :) Vet ni en sak som jag kommit fram till? Jo, man ska aldrig säga att man ska göra något. Ex 'i morgon ska jag gå ut och gå innan jobbet'. Dels sätter man press på sig själv (som förvisso kan vara bra ibland) och dels kan man ge sig själv sjukt dåligt samvete om det man sagt att man ska göra inte blir av.. Nä, då är det tusan bättre att ta dagen som den kommer och HOPPAS att man får nåt vettigt gjort (såklart inte heller det ultimata men ni kanske got my point?) Som jag igår, höll hela kvällen på att fundera om jag kanske skulle cyklat på jobbet idag, vela bara fram och tillbaka.. Slutligen bestämde jag mig för att inte göra det då jag mest troligt aldrig skulle ta mig upp halv sex.. Haha, tji fick jag! Halv sex slog jag upp mina blå, sex var jag på väg och tolv minuter i sju var jag framme :) NÖJD! (Nu återstår bara att se hur min arbetsdag, 07.30-20.30, ter sig efter denna mastodontstart). Ha en bra dag folks! :)


Med både gymkort och dagens inköp har jag ...

img_0045 (MMS)

Med både gymkort och dagens inköp har jag faktiskt inget att skylla på om formen och konditionen inte skulle bli bättre (inget förutom mig själv alltså..) Förresten så är jag kär i min cykel, kär på riktigt alltså! :) Finner man inte kärleken kan man alltid köpa den!


Underbart..

..är oftast för kort!
Denna helg är såklart inget undantag även om jag önskade det mer än mycket annat!

Skärtorsdagen innehöll, förutom jobb, ett sedvanligt besök till puben i Klövsjö. Fantastiskt att ha en rejäl utekväll med systrarna två igen, händer på tok för sällan :/ Sen att de man vill skulle vara där faktiskt också var där (borsett från Sophie..) gjorde bara det hela ännu bättre!

Tidig uppstigning i fredags. Vid halv tolv satt vi i bilen påväg upp mot Klövet och afterski med The Ralatives och straxt efter tolv var vi framme. Lika roligt som alltid att se dem spela! Två var pojkarnas spelning över så jag, Emma och Kristina bestämde oss för en afterski nummer två nere vid puben. Hujedamig vilket drag! Rosevin, underbara människor, bra musik och strålande sol - vore skam att klaga! Efter sex timmars afterskiande kommer vi hem till Gröngatan, påskmiddag med familjen nästa. En dusch och fix senare bestämmer jag och Emma oss för att 'näe, vi orkar inte gå ut, det får bli en kväll i soffan' sagt och gjort, totaldäckning nästa!

Lördag morgon var vi uppe tidigt igen och begav oss mot Röjaua där det sedan blev en massa mys, sol, mat, svart på en kvart och andra trevligheter. Niclas kom och joinade och vid fyra var det min tur att joina honom + ett gäng karlar till från Rätan upp till Skalet på afterski. Rätt okej men tog det rätt piano med rädsla för att inte orka med kvällen.. (vilket inte var någon fara då jag tog mig ut och även höll mig vaken hela kvällen lång). Förfestade med Emma, Alex, Anton, Andreas, Fredrik och Rhys och blev vid elva upplockade av taxin som senare tog oss till Skalet. En helt okej kväll med roligt folk och allt annat därtill.

Igår blev det mest pyssel på hemmaplan innan det klockan tre var dags för revy. En riktigt bra tillställning som lockade fram en massa skratt :) Avslutade kvällen med god middag på altan och sedan mys i soffan med la familia.

Efter att jag idag städat klart bilen blev det en färd till Hogdal för att kika på då kusinerna spelade cup. Riktigt trevligt och härligt att sitta där i solen och kika på matcherna. Hem för att få lite mat innan jag rullade vidare mot Svenstavik och lägenheten igen. Sitter nu hemma i soffan, nästan redo att lägga mig, slötittandes på söndagsfilmen på fyran; 'Ett monster till svärmor', rätt bra tycker jag.


Vill nu innan jag avslutar detta, på tok för långa, 'dagboksinlägg' tacka ALLA som var med och gjorde denna påskhelg så fantastiskt som den faktiskt blev - TACK ALLA, ni är värda er vikt i guld! <3




..såvida jag inte orkar ikväll så lovar jag att i morgon lägga ut min påsk i bilder här på bloggen, promise! :)

Idag blev det oliv och fetaost fyllda kött...

img_2643 (MMS)

Idag blev det oliv och fetaost fyllda köttfärsbiffar, coleslaw och grönsallad till middag. Mums! Måste säga att jag minsann imponeras lite av mina kockkunskaper (även om biffarna kanske kunde fått vara lite mer kryddade..) gott var det och nu är jag mätt! :) Dona med lite tvätt och sen kanske ta sig en kvällspromenad, vore gött de. So long!


Men va trött jag blir på mig själv! En tan...

Men va trött jag blir på mig själv! En tanke jag tänkte många gånger innan jag gick hemifrån va 'ta upp köttfärs ur frysen innan du går så den är tinad tills du kommer hem'. TROR NI att jag kom ihåg det? Tror ni jag tog upp nån köttfärs? Icke. Förbaskat. Nåja, inte hela världen kanske men nog fan är det irriterande alltid!! Är på glasbanken nu igen och ska precis ta mig en kopp kaffe innan det är dags att börja fylla på, fronta och kränga en och annan flaska. Ha en bra dag alla där ute så hörs vi senare! :)


Världens absolut SÄMSTA kombination: Ida s...

Världens absolut SÄMSTA kombination: Ida som arbetar på bolaget där dom, på andra sidan väggen, har borrat i väggen konstant sen i morse! Huvudvärken är ett faktum och nervsammanbrottet inte alltför långt bort..!! Kul att jag dagen till ära ska iväg på spinning också, fy va bitter jag är, lika bra att vara tyst. Hejdå.


Gooood morgon! Idag är det stora dagen, da...

Gooood morgon! Idag är det stora dagen, dagen då vi ska se om det finns nån hjälp åt mina fötter eller om dom är lämnade åt ett vått och äckligt öde - spännande som tusan! (Förvisso stod det på den lilla flaskan att man ibland måste behandla flera gånger för att uppnå resultat..) Haft den sjukaste drömmen på länge inatt. Vill inte säga exakt vad den handlade om men jag var Pippi Långstrump som hade sex med..en karl som jag känner i verkligheten, på verandan till Villa Villerkulla - ÄCKLIGT! Huga, för första gången på länge va de faktiskt skönt att vakna! Näpp, har fått i mig min gröt och ska nu ställa mig i ordning inför det stundande jobbet, ha en bra dag ni kära läsare! :)


Kanske kan detta vara min nyckel till ett ...

img_3232 (MMS)

Kanske kan detta vara min nyckel till ett drägligt liv - utan fotsvett?! Jag hoppas innerligt att så kan vara fallet, återkommer i morgon med uppdatering om huruvida svetten minskat eller ej. Godnatt så länge!


Bara för att Lisa har bland det sötaste ja...

img_4299 (MMS)

Bara för att Lisa har bland det sötaste jag nånsin sett, en liten Selma! :)


Hemma igen, eller ja..mitt andra hem, Trek...

Hemma igen, eller ja..mitt andra hem, Treklövern alltså. Haft en mycket bra helg i Tossåsen och kände inte alls för att åka därifrån idag. Ska se till att ta mig upp snart igen, sista april kanske? :) Förresten är det inte lika jobbigt att blogga från lurn nu då jag lärt mig att skriva mina inlägg som ett sms/mms och sedan skicka till min blogg, hur klockers som helst ju! På återseende!


Fantastiskt underbart det är här uppe i To...

img_0737 (MMS)

Fantastiskt underbart det är här uppe i Tossåsen..jag vill inte åka hem! <3 (Btw får ni ursäkta halva mitt finger som också blev me på bilden..)


Misstänker att jag var värd den..!

Det blev Tossåsen, va faan, älskar att åka hit men gör det på tok för sällan så man måste passa på då tillfälle ges! :) Blev en rejäl fylla igår..hujedamig! Men skoj va det. Imponerad av mig själv att jag, först av alla, gick och la mig! Inte för att det idag känns som det skulle gjort nån skillnad..mår som en påse skit med huvudvärken från helvete :/ Well Well, lite frisk luft ska nog få mig att piggna till. Ska dessutom sitta bakom Erik på skotern så jag är rätt övertygad om att jag kommer att vakna till liv.. :)

Det förbannade valet..

..och kvalet!

Okej, here's the deal:

Jag jobbar på bolaget i morgon till klockan 18.15
Mamma och co åker upp till Tossåsen nångång på morgonen och kommer att spendera helgen där. Uppe i Tossåsen vet jag även att fler ungdomar kommer att husera this weekend vilket garanterat kommer att innebära stort alkoholintag och många skratt.

På lördag vill jag träffa mina fina Sophie och andra sköningar på puben i Klövsjö.

Hur gör djur?!
Ska jag åka upp till Tossåsen i morgon efter jobbet och vara där tills på lördag eftermiddag?
Eller ska jag skita i att åka upp över huvud taget?

Det är faaaaan frågan!
Vad tycker Ni?!

Haha!

Jag skrattar suget rätt upp i ansiktet, lutar mig tillbaka i soffan med min kopp kaffe och burk kesella blandad med banan och müsli och kikar på avsnitt 4 av Navy - Hahahaha!

(..dock är jag fortfarande sugen på en stooooor påse lösvikt..!)




Trevlig kväll på er!


INTE KUL!

Är så sjukt jävla godissugen nu så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen..
Shit alltså..


Har suttit och velat fram och tillbaka nu, ska jag gå och köpa nåt eller ska jag inte.
Det blir inte.
Va faan, skulle jag göra det så skulle promenaden i morse var helt bortkastad!
Nää, istället blir det nog en kopp kaffe eller två innan sängen. Kanske lite Kesella också med nå smarriga frön.. Mums, precis vad jag va sugen på nu - eller inte!



Huga, tur det är helg i morgon för på helgerna får man både äta och dricka gott!
Jag ska i alla fall dricka gott, så de så! :)


Pust..

Känner mig nöjd med dagen, så pass så jag nästan skulle kunna krypa till kojs nu.
Dock kändes 19:27 som lite väl tidigt, dock skulle säkert min kropp må bra av det..

Kickade igång dagen klockan sju och var en kvart senare påväg ut på en timmas lång promenad, Berg tur och retur. Hemma blev det grötfrukost och fix innan jobb halv tio. Rätt okej dag även om den stundvis har gått rätt segt. Men som alla andra dagar slår klockan plötsligt kvart över sex och jag får knata hem :)


Hörde förresten en fruktansvärd sak idag..
Man kan inte tro att det faktiskt kan hända liknande saker på riktigt, i min värld händer det bara på film men så plötlsigt slits man in i verkligenheten och inser att så tyvärr inte är fallet. Även om jag inte stod denna person så nära så känns det ändå frutansvärt! I denna lilla by är det ju så att man i alla fall vet vilka alla är..

Skänker nu alla mina tankar och varmaste kramar till den berörda familjen..



Sur Ida!

Fan va förbannad jag blir!
För andra gången på två dagar lyckas jag ta bort ett inlägg jag skrivit av misstag..

Jag ska byta flik, från blogg.se till facebook exempelvis, och råkar då klicka på en sparad länk ovanför istället. Sjukt irriterande då allt man skrivit försvinner! Well well, det var väl egentligen inget superviktigt jag hade att förtälja idag heller men ändå.

Jag tror jag ska ge mig i kast med att baka skorpor i morgon efter träningen, vad tror ni om det?
Köpte ju en supersöt kakburk då jag va i Göteborg och nåt måste jag ju fylla upp den med.. Och eftersom jag ska dra ner på sockerintaget så tänkte jag att skorpor kanske skulle vara passande?

Vad tror ni?
Har Ni nåt bra recept på skorpor eller för all del nåt annat nyttigt bakverk?

Bör dock tilläggas att det inte får vara för svårt och det får heller inte förekomma uttryck i stil med 'ett uns', 'efter behag' och liknande i receptet - sånt kan inte jag! Nä, klara direktiv ska det vara, blir så lätt fel annars då det här med att höfta absolut inte är min starka sida..
 



Ellerhur, söt va!? :)

Med dom orden säger jag godnatt och på återseende, natti!


Tom i huvve..

Herrehjärtanes vad trött och tom man blir i huvudet efter att en hel dag tagit in en massa ny information. Intressant och roligt har det dock varit så det är en possitiv trötthet jag känner :)

Vi har under dagens gång gått igenom våra olika smaker i munnen samt vilka olika smaker ex ett vin kan ha. Mycket testande har det blivit; 6 vita viner, 4 röda, 5 öl och 4 mousserande. Skoj och gott (trist dock att man måste spotta ut det..) och enormt lärorikt! Hoppas innerligt att det har fastnat lite nu också..


Nu ska jag äta lite kesella blandad med vaniljsocker toppad med linfrön och müsli samt dricka en kopp kaffe och till det - avsnitt två av Navy. Jag och Gibbs skulle fan bli ett fint par, i'm sure about it! ;)


I morgon blir det tidig uppstigning då det skall knatas till Berg och helst hinna solas också innan arbetet börjar halv tio.

So long!

Bara så alla vet..

..så har inte jag rökt en enda cigg, inte dragit ett enda bloss sen i måndags kväll! Det går bra men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte va sjukt sugen.. Holy.. MEN jag ska bita ihop! I övrigt befinner jag mig på Gamla teatern i Östersund där det dagen till ära är utbildning med System Bolaget. Har sedan klockan nio i morse lärt oss de röda och vita vinernas olika smaktyper samt provsmakat 10 olika viner.. Jag ska bli BÄST och veta MEST! ;)

Mys!

Tänk jag minns inte sist jag hade en myskväll för mig själv..ojoj, måste varit nångång nere i Göteborg innan Emma flyttade dit?

Länge sen är det i alla fall..

Den här kvällen har varit alldeles lagom. Jag har, som jag tidigare skrev, lagat middag och ätit. Fixat i ordning i köket och njutit av resultatet :) Dock var jag väldigt nära att slänga ut de förbannade stolarna som hörde till bordet. Två (!!) gånger gjorde jag fel så jag fick skruva upp och göra om. Sjukt irriterande. Men tillslut fick de fyrbenta möblerna se sig besegrade helt enkelt och jag kunde med ett leende på läpparna lägga in köksmattan.

Har nu duschat och sitter i soffan i morgonrocken och myser med en kopp kaffe.
I know, kanske inte det smartaste draget med koffein den här tiden på dygnet men jag var så sugen så jag kunde bara inte motstå! Och står valet mellan en cigg och en kopp kaffe så måste väl ändå ni också hålla med om att kaffet är bättre? (En kombination av dessa två ting hade jag iofs kunnat döda för..)


Näpp, nu ska jag smörja in benen (och resten av kroppen) med min nyinköpta lotion, luktar gudomligt got av cocos och jag fullkomligt äääälskar den (även mitt hår doftar gott av cocos nu då jag masserat in Paul Mitchells underbara hårmousse) - samtidigt som jag gör detta blir det avsnitt 1 säsong 1 av Navy CIS :)

Natti.




Helt klart en favorit här på Granvägen! :)


Jag kan jag med!

Det sitter långt inne, förbannat långt inne emellanåt, men plötsligt händer det!

Idag hände det, jag lagade mat fast jag 1. inte var så super hungrig (vid sånna tillfällen brukar jag annars typ bara ta en macka eller nåt) och 2. jag var trött och kände inte alls för att laga nån mat.

Tji fick jag och min trötthet!

Kycklinggryta med cocosmjölk kryddad med lite sambal och röd chilipasta. Till det serverades det sallad och keso. Mums! Faktiskt, jag vill gärna skryta lite för det blev förbannat gott, tänkt att jag gjorde det själv - höhöhö! :)




Se sa gött!
Bästa av allt med att bo själv och laga mat  är att det oftast räcker till matlåda också! :)


Jag tappare..

Typiskt alltså!

Lyckades ta mig upp i okej tid.
Klädder mig och susade ner på Dollar kontoret där Björn skulle ha lämnat sina bilnycklar så jag kom åt bordet som ligger i hans bil.. Som sagt, han SKULLE HA lämnat dom där. Trist nog måste han glömt det så jag fick åka hem igen med svansen mellan benen och en något sur min :/

Kikade klart på American History X samt kikade på några avsnitt av Weeds, haha sjukt det verkar va men dock rätt bra! Tappade i vilket fall jåmen till att göra nåt vettigt och har därför blivit sittande här i soffan sen jag kom tillbaka hem. Inte plockat en enda pinal som jag så stort skulle.. Jag skyller på Björn för det, känns så mycket bättre om man har nån att skylla på you know!



Bla bla bla.
Kan Björn komma nån jäkla gång så jag får fli ihop här!?
Nu är jag på en treårings nivå och har verkligen bestämt mig för att jag ju inte kan göra nånting förrän jag har fått det förbaskade bordet (vilket är rätt konstigt eftersom inget av det som ligger framme på golvet etc ska stå på det..!)

Jag har förresten inte tagit ett endaste bloss än heller.
Sjukt sugen är jag men än så länge har jag lyckats stå emot, utan att kompensera upp det med en massa mat. Kanske är därför jag är lite kinkig och lättretlig just nu, kan was.

Tjohooo!

Just nu känner jag mig bara allmänt glad och tillfreds!
Känns som att jag gått på semester, en semester som kommer att vara ända tills klockan nio i morgon bitti då jag skall infinna mig på Gamla teatern. Men skit samma, just nu känns det underbart och jag ska verkligen försöka ta tillvara på den här dagen utan att känna någon stress för att jag ska iväg och jobba sen (vilket jag inte ska).
Njuuuuta, få ordning här hemma och träna :)
..få i ordning här hemma kändes dock nu inte alls särskillt roligt då det ser ut som sju svåra. Men men, det kommer nog gå fort bara jag börjar på.
Nu blir det sängen och några fler sidor i 'Jag är Ozzy'
Natti!
FÖRRESTEN, jag har inte rökt en enda cigg sen typ klockan 20 igår kväll.. Holy mother!
HOPPAS att det kan fortsätta gå bra, för jag vill verkligen inte röka mer nu - nu vill jag fimpa! :)

Det är dags!

Nu är det ta mig fan dags att göra nåt åt mitt liv!
Herregud, lever som en..ja jag vet inte vad.. Ansvarslösa livet, minst sagt.

Kan ju inte längre skylla på den där boende frågan eftersom den nu är åtgärdad, jag har ett eget hem. Näpp Norling, dags att börja leva upp till din ålder. Laga maten själv istället för att köra halvfabrikat eller bjuda in sig hos mamma. Träna istället för att tänka att det inte är någon mening att börja eftersom jag ju ändå inte kommer att kunna göra det i morgon.. NU SKA DET BLI ÄNDRING!

Då jag storhandlade här i veckan såg jag verkligen till att leta mig till de nyttigare varorna. Tror jag lyckades rätt bra. Problemet är nu bara att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med dem.. Vad gör man av bönor tex? Har kikat in några recept av Anna Skipper och jo fan, nog ska jag väl kunna åstadkomma nåt av dom - hoppas jag. Jag känner mig faktiskt peppad till tusen, jag vill verkligen börja leva ett sundare liv med lite mer struktur. Hoppas nu bara att detta kan bli något jag kan hålla fast vid, så det inte bara är något jag säger och håller en vecka och sen ger fan i.. Nä nu jäklar! :)


Har ju, som jag skrev för nåt inlägg sedan, bokat tid för gaddning.
Fortsättning på den på sidan - då den är klar är det många många tusenlappar som spenderats på den, skulle väl va fan om man inte kunde visa upp den med stolthet då!

Värt varenda sekund!

Blidde inget sova idag heller. Hur skulle det kunna gå då man ska 'slökika' på en av världens bästa filmer; American History X - helvete va kung den är!

Sms:ade syster och skrev att killen i filmen, Derek alltså, är min! Svaret jag fick var att hon inte sett filmen.
OH MY FUCKING GOD!
Har hon inte sett den tills hon kommer hem i påsk ska jag då baske mig kika på den med henne! Denna film är ett mästerverk, en film man absolut inte får missa - den har allt en film ska ha och jag älskar den!




Nu måste jag pausa filmen, svida om till arbetsstassen och sedan bege mig.
Ha en trevlig natt!

Bakfylla delux..

..utan alkohol!
Slå det ni om ni kan!

Nämen seriöst, man får den där bakiskänslan då man jobbat natt. I alla fall jag får det. Undrar just hur jag kommer känna mig på tisdag morgon då jag kliver av efter fyra nätter i rad - påskhelg!


Har varit och grattat kära mor som fyller år idag. Hade inget paket idag så hon fick hålla till godo med en bukett tulpaner, det är ju ändå tanken som räknas och hon ska få nåt, så fort jag kommit på vad!

Funderar på om jag skulle tagig mig en liten nap så man kanske inte är helt död inatt. Igår blev det inte många timmars sömn, stackars Johanna som måste jobba med en zombie! Ska verkligen ge mitt yttersta inatt - promise! :)



Nä, slökika på en film tills det är dags att åka låter som en bra idé.
So long.

En till..

Senaste:

Låt du hörde:
Kan ha varit Border Reiver med Mark Knopfler.

Film du såg:
Eight Below - meeeeen vilken fantastiskt fin film! (Jag vill numera ha en Siberian Huskey!)

Mat du åt:
En tallrik fil med All-bran och banan samt två hårdbrömackor med ost och gurka.

Kram:
Var nog av mamma igår då jag skulle åka.

Puss:
Samma som föregående.

Känslan:
Trött fast samtidigt pigg.. Hur ska jah förklara, vet att jag borde sova mer därför blir jag trött men känner samtidigt att jag sovit klart. Hum, fattar ni det där?

Resa:
Till Göteborg för någon vecka sen :)

Glädje:
Hum.. Då jag fick träffa mina fina nere i Göteborg måste det varit, finns inte mycket som slår det! <3

Dröm:
Haha, att Emma och Felicia berättade att dom blivit bisexuella och varit med varsinn tjej.. Böev skitförbannad eftersom detta tydligen skulle hänt ett halvår tidigare innan jag fick veta det, haha! Sjuka drömmar man kan ha!

Person du träffade:
De som skulle jobba idag på Treklövern; Barbro, Frida och Olesja (eller hur hon nu stavar sitt namn?)

Personen du pratade i telefon med:
Pappa som ringde då jag var påväg hem från jobbet i morse.

Personen du fick sms av: 
Jugge :)

Gången du åt 7-eleven korv:
Inte en blekaste aning om när det kan ha varit..?

Gången du var utomhus:
Då jag gick från bilen och in i lägenheten i morse.

Gången hela din familj åt middag tillsammans:
Igår åt jag med familjen på mammas sida, minus Emma då :(

Saken du köpte:
Lite småplock på Dollar Store. 

Allmänt:

Ska bli skoj:
Påsk, Afterski 1000 (om det nu blir att man åker dit) och FORUM! :D

Ska inte bli skoj att:
Jobba ytterligare 3 nätter..fast det lär nog gå fort ändå!

Sparar till:
En resa nästa vinter, tatueringen och en ny cykel!

Pålägg som gäller:
Jag är helt klart en sucker för ost, ost i de flesta former!

Önskar att jag var bättre på:
Ta itu med saker på en gång!

Dagens dryck:
Ingen än så länge men jag misstänker att det kommer bli en del kaffe innan det här dygnet är över.

Vad saknar du:
En KARL!!!

Tre band/artister:
Guns 'n Roses, Roxette och Winnerbäck

Vad har du gjort idag:
Legat på soffan..

Brukar du svära mycket:
För mycket tyvärr..

Hur tidigt stiger du upp:
Beror på hur jag jobbat eller vad jag gjort dagen innan.

På helgerna:
Händer det att det emellanåt slinker ner någon form av alkohol, att jag umgås med vänner och liknande. Försöker göra något av dagarna i alla fall, såvida jag är ledig alltså.

Vad ska du göra ikväll:
Halv nio börjar jag jobba, det är det enda jag med säkerhet vet.

Hur många timmar sover du per natt:
Olika men i snitt kanske fem.

Vem är snyggast i världen:
Slash, Nikki Sixx eller Tommy Lee - nån av dom! ;)

Vad är det för veckodag:
Lördag.

Bästa saken som hände mig förra sommaren:
Hum.. Jag fick se Roxette live!

Favoritplagg i garderoben just nu:
Min Houdini är ju verkligen en favorit alltså!

Längd:
Jag? 175.

Vikt:
Alldeles för mycket..

Byter gärna garderob med:
Trivs faktiskt rätt bra med min egen.

Byxa eller kjol:
It depends on.. Jag gillar båda.

Senast utlästa bok:
Scar Tissue - rekomenderas starkt!

Mitt rum kan beskrivas som:
Mitt rum? Min lägenhet kan beskrivas som bebodd men absolut inte klar!

Mig själv med tre ord (just nu):
I behov av en dusch, ont i min handled samt känner ett stort sug efter att göra nåt!

Jag tränar:
..inte så mycket men det ska det bli ändring på till veckan! :)

Jag ville bli när jag var liten:
Fotomodell, skådespelerska eller artist - synas kan man väl sammanfatta det med!


Medan ni sov!

Matvanor:

Bästa maträtt?
Hum..grillat kött med en god fetaostsallad är ju absolut aldrig fel! 

Bästa dryck?
Av den alkoholfria sorten måste jag nästan säga mjölk. Ska det däremot vara lite % med så tackar jag aldrig nej till ett glas Some Zin eller en god kall öl.

Hat dryck och maträtt?
Har ju inte riktigt förstått det här med palt, blodpudding och bruna bönor riktigt än.. Sen förstår jag heller inte de som kan dricka wiskey.

Bästa alkoholdryck?
Jaha, igen då - Some Zin. Faaaast nån god drink på krogen är ju heller aldrig helt fel!

Använder du smör på smörgåsen?
Självklart, mycket!

Smågodis eller färdiga påsar
Smågodis.

Favoritglass?
Vanilj är nog ledande, den kan man ju kombinera med vad man vill - allt passar! Det är ungefär som att ha på sig svarta byxor, det mesta passar till.
 

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad?
Olika..väldigt olika.. Mellan 3-5000 kanske?

Har du mer skor än kläder?
Absolut inte, dock är mitt skoförråd inte så tokigt.

Favoritplagg?
Måste vara min svarta Houdini!

Hatplagg?
Tror inte jag har nåt direkt hatplagg..eller JO, två par G-Star jeans som jag inte får på mig. Dom hatar jag för tillfället!

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du?
Arbetar på System Bolaget och Treklöverns äldreboende.

Vad vill du bli?
Om jag det visste..

Trivs du med ditt jobb/din utbildning?
Jag trivs med mina jobb, min gymnasieutbildning kan dock diskuteras.. :/

Är lönen viktigast?
Självklart är den viktig och väger väldigt tungt men jag anser den inte vara viktigast.

Boende:

Lägenhet eller hus?
Om frågan menar vad jag helst vill bo i så svarar jag hus. Menar den däremot vad jag bor i så säger jag lägenhet.

Framtidsplaner med boende?
Ja inte tänker jag då bo i lägenhet i resten av mitt liv - hus it is!

Litet eller jättestort?
Helst jättestort!

Drömboende?
En gammal upprenoverad villa, jättegammal, med stora fönster och högt i tak. Helst beläget vid nån sjö.. Finns ett i Hoverberg som stämmer in bra på den här beskrivningen.

Landet eller mitt i stan?
Jag är nog mer en lantis jag..

Mysigt eller sterilt?
Tror nog att jag är lite mer av den stilrena typen fast med en mysig touch :)

- 

Lite allt möjligt:

Har du barn?
Inte än..prins charming har inte dykt upp.

Är otrohet okej?
Tycker jag inte!

Älskar du någon?
Bortsett från familj och vänner, nej.

Betyder familjen mycket för dig?
Allt, dom betyder allt!

Är du lojal?
Ja det tycker jag.

Tycker du om att dricka dig full?
Kan vara riktigt skoj, så länge man har nån form av kontroll bör tilläggas..

Hemmafest eller krogen?
Beror på vilken krog och vilken hemmafest - båda har sin tjusning!


To good to be true!



Sjukt bra
sjukt fin
sjukt härlig!

L Y S S N A !


Gör ont ju!

Men satan i gatan, förbannade handled till att göra ont!

Kände av smärtan för lite mer än en vecka sedan. Gjorde ont då jag böjde den i olika vinklar etc. Trodde till en början att det kanske var arbetet på bolaget som orsakat detta men börjar fundera på om det kanske måste vara nåt annat ändå? Det är ju vänster hand och jag är högerhänt - använder alltså oftast inte vänstern.. Nu värker den och har sig igen vilket jag finner enormt irriterande! :/

Blir det inte bättre snart så måste jag nog uppsöka farbror doktorn.
Fast varfördå förresten, för att få ett paket Alvedon utskrivet?!

..dom kan jag köpa receptfritt på Kronans Droghandel själv..men tack ändå!

Mitt i natta.

Klockan är till och med över mitt i natta och jag känner mig, peppar peppar, hyffsat pigg fortfarande! Det är bra att jobba med någon bra, i detta fall betyder bra Johanna Morlind! Vi är på samma nivå, har samma funderingar och värderingar samt att vi kan skratta åt det mesta - sånt behövs på jobbet! :)

I morgon hoppas jag på att ta mig upp ur sängen i någorlunda bra tid - senast två!
Nämnde för Ellinor att vi kanske skulle ta och baka i morgon (något vi pratat om sen jag gick första året på gymnasiet, 8 år sedan alltså, och än har det inte blivit av..men i morgon kanske!?), nyttigt matbröd. Vuxenpoängen bara haglar in! Hoppas det håller i sig tills i morgon nu då bara.


Annars då?
Blev grymt sugen på ett gott rött vin (SOME ZIN!) och en kall öl förut.
Inte för att bli full utan för att det bara vore så jäkla gott!
Misstänker dock att suget till största del infunnit sig bara för att jag jobbar natt från och med idag och fram till tisdag morgon, bara för att jag då absolut inte kan dricka en droppe.. Vilket ju är bra, eller?


Bra eller ej, något drickande blir det inte förrän nästa helg - tidigast!
Sa da sa!

N N = Nöjd Norling!

Jag kan bara jag vill, det är inte ofta det händer men ibland och då jäklar! :)
Idag tex. då ville jag få en massa saker som jag gått och skjutit framför mig under en längre tid ur världen.

Said and done.

In till stan.
Första anhalt Mans Ruin där det bokades tid för gaddning, 31 maj (!!). Drygt att det är så pass länge kvar men va tusan, det lär nog gå fort! Är ju hur mycket saker som helst som händer nu framöver så som sagt, det lär gå fort! Efter samtalet med Moa begav jag mig till Shell för att skriva på papper om min parkeringsplats hos dom, kikade in på Egons där de reade ut cyklar.. Hittade en och blev störtkär! Sådär bara på en gång.. Bra pric var det också, 3995 (den var då nedsatt drygt 2000 spänn..) Pappa tyckte jag skulle slå till, jag kanske måste göra det också!? Får suga på den här karamellen ett tag till så får vi se hur det blir. Well, efter Egons Ica Maxi för matinköp, Willys och sedan hem. Säger bara det, helvete va skoj det är att handla mat då man får nåt för pengarna! Idag blev det 5 fulla påsar för knappa 1200 kronor, tycker inte jag är farligt! Här hemma i Svensta hade väl samma varor gått på minst det dubbla :/ Nä, blir nog till att forsätta spånsra handlarna i Östersund, sa da sa!

Ska ta en liten nap nu och försöka se klart filmen jag somnade till igår innan mamma ringer och säger att maten är klar ;)

So long!


Väntar och väntar.

Finns det nåt jag avskyr mer än mina, för tillfället, illaluktande fötter och känslan man får då man vaknar och ser att det är snö på backen (som i morse) är att vänta!

Fy huen alltså!
Visst, det kanske är så att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge.
Fine, jag kanske inte ska säga emot MEN, fortfarand, jag avskyr det.

Just nu sitter jag och väntar på att pappa och Ulla ska komma och hjälpa mig att köra upp sängen till läggan. How nice kommer inte det att bli att kanske kunna sova i lyan inatt!? Underbart säger jag bara, underbart! Bra att det dessutom är just pappa som ska hjälpa mig, så många andra saker brukar bli gjorda då. Saker som annars bara skulle stå och vänta på att bli itutagna med.. 1-0 till pappa! :)

Sen på måndag får jag, om allt går som det ska (vilket det, som vi alla vet, sällan gör), mitt bord och mina stolar! Gilla gilla gilla!
Snart kära vänner kan vi ha middagsbjudnig at my place! :D


I morgon är det fullt ös igen.
Nån timma ska spenderas på systembolaget där jag ska göra några föruppgifter inför onsdagens kurs. Sen ska det susas in till stan där det skall storhandlas mat, skrivas på papper för parkeringsplats samt visa upp gadden på sidan (stjärnorna alltså) för Moa och se om hon får några ideér - spännande! :)
Dagen kommer att avslutas med en natt på Treklövern, long time no see på den..känns det som..

Nä, sakra ihop det sista så jag är redy då fader och Ulla kommer!

Spontanitet ni vet.

Igår efter jobbet fick jag ett sms av Micke som skrev att han bjöd på middag i Brånan. Fint som snus det då man är allmänt trött och tom i huvudet. Snäll mamma som jag har fick jag och min dunk Some Zin skjuts av henne dit där en gudomligt god kyckling med pasta väntade (by the way var det Emma-Lina och inte Micke som låg bakom måltiden) :) Drack några glas vin, några till och några till. Joinades av Kicki och Erik. Spelade 'Hur fan visste du det' och skrattade gott. Kvällen avslutades med en tur hem till Loven innan jag for hem och sov.

Alltså.
En mycket rolig och trevlig spontanfylla bjöd gårdagen på! :)
Och med tanke på att vindunken fortfarande inte är tom kan det tänkas bli lite ikväll igen.

Har annars idag, förutom att varit en aning bakis, hängt med Björn och Tobbe, käkat pizza samt fått hjälp av B och T att flytta upp alla saker till lägenheten - tack fina söta ni!
Nu fattas bara en säng, alla mina kläder och lite annat småplock, sen är det banne mig klart! :)



Nä, om man kanske skulle åkt upp och börjat plocka ur lådorna..

RSS 2.0