Sinnessjukt..

..rolig kvall det blev igar!

Trodde kvallen skulle bli lugn da vi alla hade lite sviter kvar sen foregaende dag men icke!
Hangde med Johan oh Filip och hookade sedan aven upp deras 5 vanner. En massa drinkar och skratt senare tagade vi ut fran thaiboxnings haket och vidare till 'Rolling stones' dar det var live musik (thailandare som sjunger live borde upplevas live!) Vidare ner pa stranden sen for att ge allt pa festen dar nere innan det stangde - enormt skoj! (Ett litet minus med Phi Phi ar att typ allt stanger tva..) Kvallen avslutades med lite hang pa en irlands pub och sedan lite avheckning av temperaturen i havet (som var pa tok for kall for nagot nattdopp!)

Hur som haver, grymt skoj kvall med grymt skojiga manniskor!
..jag vill aldrig aka hem!

Day twentyseven.

Min favoritplats.

Jag har nog många favoritplatser tror jag..

- Pelles famn, eller i hans sällskap är ett ställe.
- Hoverbergstoppen, det är så lugnt och dridfullt där uppe samt att det bjuder på en enormt vacker utsikt!
- Nånstans i Göteborg..
- På skotern, i rätt hög fart efter en fin led med bra musik i lurarna.

Det finns många platser jag älskar, som får mig att må bra och där jag kan slappna av men för tillfället kommer jag inte på nån fler än dessa..


Klein!

Gar man ut och festar med tanken: ikvall kor vi ALL IN da kan man ju rakna med att inte ma sa bra dagen efter heller.. Jag mar inte sa bra idag. Att jag dessutom ar rod som en tomat pa hela kroppen gor inte saken battre da det branner branog!

Jaja, det som inte dodar det hardar sager dom ju, for hoppas att det stammer :)

Notis till mig sjalv forresten: Kop inte hummer till middag igen.
Absolut bland det dyraste jag atit. Medans mina 3 vanner betalade runt 400 bath for sin mat pungade jag ut med 1700 for min.. Eeh.

Jaja, TUR de inte e pengran da sitt i! :p

Haha, forresten!

Hahaha, i tisdags natt da vi var ut hamnade vi tillslut pa Grabbarna Grus och vem ar inte den forsta vi ser!?
Jo, farjan Hakan.

Jag kunde bara inte lata bli att ga fram och satta mig i hans kna och fraga om han verkligen var sa blast i huvudet pa riktigt eller om han bara gjorde sig till. Svaret jag fick var: Det ar mycket tv ocksa.. Mmm, sure!


Phi Phi island!

Sadar ja, finaly internet!
Maste medge att jag haft lite abstinens faktiskt, men bara lite :p

Vad har hant sen sist da..
Jo, vi har ju anlant till Thailand, i tisdags for att vara exakt. Akte till hotellet och kastade ifran oss packningen och drog sedan in till Patong city. Kikade runt lite, at och hamnade tillslut pa en Australiensisk bar dar vi traffade pa tva andra svenskar, Johan och Filip. En galet rolig kvall som avslutades med nattbad i det stora varma bla :)

Jag och S fann vara nyfunna vanner roliga sa vi hookade upp med dom aven igar. Strandhang och sedan incheckning pa deras hotell i deras rum (fann det smidigast sa eftersom vi inte letat upp nat nytt boende och da det bara skulle kosta drygt 200 svenska kronor kunde vi absolut inte saga nej!). En trevlig kvall med kortspel, nagra Singha/Chang och sedan sova. Poolhang idag innan det var dags att bege sig mot hamnen och baten som skulle ta oss hit till Phi Phi. Just checkat in i var bungalow vid havet och tagit en dopp for att svalka av min valdigt branda kropp.. Kanske ska vara lite forsiktigare med solningen Norling.. hum..

Well well.
Ni ser att vi har det bra i alla fall!
Straxt over 30 grader varmt (om inte mer!?) och helt fantastiskt underbart med allt som hor Thailand till!


Pa aterseende!

Day twentysix.

Mina rädslor.

Den största rädslan är väl att någon väldigt närstående ska gå bort.. Usch vilken hemsk tanke. Tror ärligt inte att jag skulle fixa om det skulle hända nåt med ex. mamma eller pappa. Hemska tanke!

En annan sak jag också är lite rädd för men som är betydligt 'lindrigare' om man jämför med ovanstående är att jag är rädd för att bli själv. Jag menar, jag vill ju ha barn och allt men det är väl inget som säger att jag kommer att få det bara för att jag vill de. Tänk att vakna upp och inse att 'ja, nu är jag 45 och bor här på samma ställe med min katt..' Säkert inget hemskt liv det heller men jag ska inte vara själv, nänämensan!

Day twentyfive.

Om jag vann en miljon skulle ja..

..göra mig helt skuldfri, köpa en skoter, kanske byta bilen mot nåt nytt och flashigt och sedan bjuda med mig hela fina familjen på en resa till något varmt ställe! :)

Det där första med att vara skuldfri skulle lätt vara prio ett i alla fall, gu va gött de vore!

Prinsessan pa arten..

..kanner jag mig som nu!
Jaklar vad jag har sovit, 7 timmar blev det allt som allt..hehe.

En sak som ar valdigt bra med den har flygplatsen ar att det finns en typ lounge med soffor och fatoljer som star som i en ring runt en pelare med 4 tv apparater. Perfekt for tva utslagna svenskor att ta igen sig lite dar! Det var det bra med den har flygplatsen ja, det daliga ar att man har fri till gang till Ineternet (som forvisso ocksa ar bra) MEN INTE TILL FACEBOOK! Vad ar det for fel pa folket har!? En sista sak som ar daligt med detta stalle ar att det inte finns riktiga toaletter, bara ett hal i golvet.. TUR for mig att jag inte va skitnodig nyss..!

Well well, nu ska vi leta upp nat stalle att ata pa (jag rostar for Burger King, en bra sak till) och sedan hoppas pa att de sista timmarna bara rusar forbi sa vi far komma fram snart! :)

Puss puss pa er dar hemma sa hors vi snart igen! :)

Kaula Lumpur airport..

Sadar ja!
3 lander pa mindre an ett dygn, sla det om ni kan ni! :p
Akte fran Arlanda igar 06.20 (svensk tid) och anlande till Amsterdam vid 08.30
Flygplatshang dar fram till klockan var 11 och vi kunde ga igenom boardingen och yttreligare en timma senare satt vi pa planet och var pavag. Gott plan med god mat och bra filmer (trots att det inte fanns nan svensk text, eller engelsk heller for den delen..) Naja, vara 12 flygtimmar gick ratt snabbt och nu befinner vi oss alltsa i Kaula Lumpus (Malaysia) dar vi ska stanna fram till klockan 16 nanting..

KUL med flygplatshang i 10 timmar.. eller INTE.
Var just ivag och forsokte boka om vara biljetter men det foll pa att vart bagage inte gick att plocka ut nu. Typiskt, MEN vi ska nog hitta pa nat skoj att fordriva tiden med - rokrummet ar uppletat sa det ar lugnt :p


Naa, kanske ska vila en svang nu sa gar tiden forhoppningsvis lite fortare.
So long!

Day twentythree.

Det här får mig att må bättre.

Hum..

- Att träffa mina vänner och bara prata och mysa med dom får mig att må bättre. De säger oftast så kloka saker dessutom! Sen om jag har ett riktigt down så räcker det med ett litet sms från Pelle så mår jag genast mycket bättre!

- Om jag är stressad över nåt och känner att nån form av panik är påväg att bryta ut mår jag oftast bättre om jag får sätta mig ner och röka en cigarett. Det känns som att man kan tänka klart då man får göra det.

- Att shoppa kan också få mig att må bättre, dock vet jag att det är väldigt dåligt.. Men det funkar ju och så länge det inte är flera tusen som bränns så anser jag det vara lugnt.

- Att gå ut och gå, så fort man förmår, är så skönt. Känns som att all negativ energi man har inom sig försvinner i samma takt med stegen man tar!


Tjaaa..jag hade säkert kunnat utveckla mina svar lite bättre men jag orkar faktiskt inte det.
Detta får duuuuga helt enketl :)

Arrivederci!

NU bör vi sitta på planet!

Att jag skriver bör beror på att detta är, som ni säkert förstår, ett tidsinställt inlägg.
Nu väntar en lååååång flygning..kommer säkert att vara både psykiskt instabil och självmordsbenägen - MEN det är det VÄRT med tanke på vad som komma skall :)

Så nu säger jag en sista gång, hjedå och på återseende!
Nästa gång vi hörs är det från The Land of Thai ;)

Arlandahäng!

Sådär ja, då var man i hufudstaden - Arlanda närmare bestämt! :)
Känns gött att vara på plats, vad som dock känns mindre gött är att det är drygt 7 timmar kvar tills vårt plan avgår.. Men men, vi får se till att roa oss - vi har ju både kortlek, korsord, kamera och Internet så det ska väl gå hoppas jag.

Har just suttit och pratat lite om vilka ställen vi ska besöka.
Vi landar ju i Phuket och sover första natten i Patong men sen hade vi väl tänkt röra lite på oss. Just nu funderar vi kring att åka till Koh Phangan samt Phi Phi Island, verkar va fint :)


Åååh, NU kan jag gärna vara framme och installerad.
Nästan så man kan känna solens strålar smeka över huden..men bara nästan..


På återseende :)

Nuså..

..nä nuså drar jag och Sophie - snart!

Väskan är packad (äntligen) och står klar och redo ute i hallen..

FATTA, snart åker vi!
Faktiskt ska det bli riktigt gött å sätta sig på tåget nu och bara va, länge sen som det kändes.


Nää, nu kurrar magen så det får bli lite mat innan vi beger oss.
So long fuckers! :)

OBS OBS OBS!

Från och med klockan 17.00 idag kan ni inte nå mig på mitt vanliga nummer då jag lämnar kärleken (iPhonen) hemma. Ni hänvisas därför att ringa/smsa på nummer:

072-2396123

Okaaaaay?!

Då höres ma! :)

Klockrent!

Jag har sagt upp mitt mobila bredband nu.
Ansåg det vara onödigt att stå och betala för nåt som jag ändå nästan aldrig använder. Men faktiskt, de få gånger man är i stan känner man sig faktiskt ganska strandsatt utan Internet. Förvisso kan jag surfa på telefonen men det blir liksom inte samma sak.

I alla fall, igår var jag på The Phonehouse och hörde mig för. Vad man ska ha och vad som funkar bäst. Tele2 tydligen.. Mjaa, avvaktar ett tag till, man kanske ska köra på något fast också så man får upp hasigheten lite. Men så visade Angelica mig hur man gör för att dela Internet från telefonen till datorn och jäklar säger jag bara! Funkar verkligen klockrent! Betydligt mycket bättre än vad det mobila från Telenor gjorde! Så nu inser jag ju det att jag inte kommer att behöva skaffa nåt nytt bredband då jag kan köra från telefonen - niiiiiiice!



Fy fan, nu MÅSTE jag se till att börja packa.
Inte gjort nånting än.. :/

Day twentyfour.

Det här får mig att gråta.

Jaa, now days kan faktiskt en fin och sorglig film få mig att börja storlipa!
Har aldrig hänt förut. Då har jag kunnat se nästan vad som helst utan att ens bli 'fuktig' i ögonen.. Men nu, herregud!

Tre riktiga gråtar filmer;



Remember Me.



Dear John.



The Last Song.


Fruktansvärt fina filmer..

Day twentytwo.

Det här upprör mig.

Orättvisor upprör mig!
Alltså, jag fattar väl att allt inte kan vara rättvist för alla MEN jag anser att man kan försöka göra det så rättvist som möjligt i alla fall. Så långt det går. Jag avskyr att bli orättvist behandlad.

Orättvisor kan ju te sig i många olika former.
Man kan anse sig bli orättvist behandlad av sina föräldrar gentemot sina syskon, ett barn som far illa blir orättvist behandlad.. Ja ni förstår.

Har just läst klart sista boken om 'Mia', ni vet hon från böckerna 'Gömda', 'Asyl' med mera. Och något som upprör mig så fruktansvärt där är att det är kvinnan som måste gömma sig, det är kvinnan som måste byta identitet och kanske i värsta fall emigrera från landet och det är kvinnan som måste säga upp kontakten med folk hon håller av och som står henne nära. VARFÖR ÄR DET SÅ?! Varför får förövaren gå fritt??

ORÄTTVISA JÄKLA VÄRLD.

..när jag blir stor vill jag bli något som förändrar världen och gör den till en dräglig plats för alla att leva i!

Day twentyone.

Ett annat ögonblick.

En midsommarhelg i Valsjöbyn.
Jag, Pelle och hans familj var där uppe i deras stuga.

En kväll drog jag och P på oss stövlar och myggolja för att sedan sticka iväg på en fisketur. En tur som avslutades med att vi grillade de fiskar vi fått och sedan myste där framför brasan. Alldeles vindstilla på tjärnen vi var vid, behaglig temperatur i luften och bara en massa massa mys.

Sånna stunder är värda att minnas!

Day twenty.

Den här månaden.
(so far)

Vad vill ni veta, vad jag har gjort den här månaden?

Jag har nog mestadels jobbat tror jag. Eftersomd det kommer att gå bort en vecka nu i slutet av januari så har jag tagit på mig så mycket jobb som möjligt fram tills dess. Vad har jag mer gjort.. Hängt lite i Rätan, kört skoter, myst i stallet, krogat lite med bland andra Elle och Sophie, myst..

Jag har nog inte gjort något vettigt tror jag, inget utöver det vanliga i alla fall.

DOCK kommer jag att göra något jag aldrig tidigare gjort, den 24:e då jävlar! :)

Värt att nämnas igen!

Jag har sagt det förut men LÄTT att det är värt att nämnas igen - Replay Music är grymt bra skit!

Bara att gå in på Spotify och leta upp en låt man vill 'tanka' hem, trycka på 'Start recordning' på R M och sedan starta låten man vill ta hem, busenkelt! Sen är det bara att queuea resten av låtarna man vill ha så sköter det sig själv. Programmet delar upp låtarna så det blir, så att säga, enskillda filer. Me like alot! :)


Nu tror jag dock att jag snart måste ta och släcka ner här och försöka sova. Eller försöka, tror nog inte att det kommer att bli så svårt med tanke på att det max blev två timmars sömn inatt som var.. Skoj det då man vet att man har en hel arbetsdag framför sig..




Well well.
Natti natti på er så hörs vi :)



..fortfarande - det är Dig jag vill ha!


BrainSTORM..

Alltså brainstorn i direkt översättning - hjärnstorm, det är storm där uppe..
En miljon, om inte en miljard, saker som ska fixas, packas och göras innan avresa på söndag. Men VAR ska jag börja?! Det viktigaste är ju dock passet, försäkringspapperet, kamera och pengar. Resten kan man ju köpa, faktiskt. Men jag hatar när det är såhär, då jag inte har full koll! Jag måste ha det, jämt.

Nåja, lyckades i alla fall byta bort morgondagens andra pass så nu jobbar jag bara till halv ett. Känns lite tryggare. Susa hem efter jobbet och slänga ner allt jag äger och har här på Klövervägen och sedan åka vidare mot Östersund där jag ska mysa med pappa och Ulla <3 innan det är dags att börja packa på riktigt.


Nä, måste skriva en packlista nu samt börja kika över lite musik att ladda ipoden med.
JUST JA, får inte glömma att kika efter mobilladdare till N95:an (nostalgi!) som ska få hänga med mig (iPhonen är jag alldeles för rädd om)..och pappa ska få skicka med sitt refillkortsnummer. Försäkringspapperet ligger det fortfarande i köket? USB minne, är det något som finns att tillgå här hemma?

Miljoners miljoner saker..
Men som sagt, packlisat och musik nu - resten lämnar vi åt morgondagen.

Day nineteen.

Detta ångrar jag.

Finns så många saker i mitt liv som jag ångrar.
Många saker jag sagt och gjort..
Tänker inte gå in på någon specifik dock, det skulle kunna bli hur långt som helst.

Vissa saker mer allvarliga än andra.

Dock brukar jag försöka tänka bort det. Jag resonerar som så att det bara är dumt att gå och ångra en massa saker eftersom man ändå inte kan göra dem ogjorda. Det man däremot kan göra är att försöka se till att inte göra om samma misstag igen (vilket inte alltid fungerar så bra..) Men jag försöker, varje dag försöker jag. Har insett att ingen kan bli felfri men man kan i alla fall försöka!



..kan dock dela med mig av en sak jag ångrar riktigt mycket - att jag sålde min skoter!
Dummaste affären jag nånsin gjort!
Tänk om detta var det 'värsta' jag gjort, att det inte fanns nåt jag ångrade mer. Då skulle jag ha ett ganska enkelt liv känns det som.

KOM IGEN NU!

Va tusan, idag har 'bara' drygt två tredjedelar av de som läste igår läst..
Hoppla hoppla, keep up the good work och ge mig bra statistik nu folket! ;)

Herregud, måste berätta om en sak som först gav mig hjärtstillestånd och sedan hjärtklappning!
Då jag nyss satt i bilen och sjöng för full hals till Jay Smith dyker det helt uta förvarning upp en älg på vägen! På andra körbanan förvisso men på vägen. Det enda jg tänkte var; 'måtte den springa ner i diket på den sida den står' - vilket den tack och lov också gjorde! Men hade den inte gjort det hade det fan blivit en smäll.. Usch va äckligt! Känns som att det är på tok för mycket älg i farten i år, skötte sig inte jaktlagen som de skulle i höstas?

Nää, huvva säger jag bara!


Kvällen på jobbet gick i alla fall bra, även om jag stundvis kände lite irritationer. Dock behöll jag dom för mig själv så det var ingen stackars tant eller farbror som behövde lyssna på mitt klag :) Jag är rätt duktig på att fejka ett leende ska ni veta!


Förresten, Du Anonyme som kommenterade i inlägget 'Bland marmelad och o'boy' - vem är du?
Och förresten till er andra som läser mitt eviga dravvel om allt och ingenting - tack för att ni läser, det värmer faktiskt! :)

Det är tur..

..för mig (och de äldre) att det inte är många dagar kvar nu innan min två veckor långa semester börjar. Känner att tålamodet inte riktigt är vad det borde vara/har varit.. Förresten, SKOJ att några av er kommenterade! Vissa av er visste jag redan läste bloggen men sen var det även några nya namn. Som sagt SKOJ! :) Mera mera sånt. Nä om man kanske skulle ta å fli bort disken efter den just avklarade middagen.. Raukes senar då jag slutat.

Day eighteen.

Min favoritfödelsedag.

Här blir det två stycken olika födelsedagar som får slåss om första platsen.

1. Min artonårsdag. Mina vänner; Erika, Sophie, Ellinor, Emma och Kristina hade planerat (mest troligt tillsammans med pappa och Ulla) en massa bus för mig. Så efter att jag en lördag arbetat klart på cafét i Svensta stod de utanför dörren och 'kidnappade' mig. Jag fick ta på mig en väldigt i ögonfallande outfit och sedan bege mig på Ica för att packa varor, vidare mot Ok för att tvätta vindrutor och sedan Pulsen där det blev bubbel och mys. Efter det satte vi oss i bilen (jag med ögonbindel) och åkte, var visste inte jag. Vid nästa stopp fick jag gå in i ett rum och få massage och efter det blev jag och mina vänner satta på en buss som förde oss till Böle där en planerad överraskningsfest för mig och min farbror (som då just fyllt 40) just skulle till att börja! En enormt rolig kväll som jag än i dag kan le åt! Än en gång tack mina fina fina vänner :)

2. Min tjugoårsdag. Det enda jag visste var att jag vid ett speciellt klockslag skullle vara startklar för att åka någonstans, Östersund närmare bestämt. Stannade vid Emma och Kristinas lägenhet där jag blev sminkad innan det var dags att åka in mot city för mat på Simon och Viktor tillsammans med Elle, Danne, Sophie och Emma. Efter maten fick jag en lapp med en massa 'uppdrag', uppdrag som jag skulle klara ute på krogen (vilket var nästa anhalt efter restaurangbesöket). Idag minns jag inte exakt allt jag skulle göra men ungefär såhär var det; 'Bli bjuden på inträdet - en öl', 'Gå fram till en vakt och fråga om ni ska gå hem och käka makaroner och hångla - en vodka/redbull'. Alltså, för varje uppdrag jag löste fick jag en drink. Även detta en mycket rolig kväll som jag har mina vänner att tacka för - tack tack! :)


..måste dock även tillägga att några av min barndoms födelsedagar också var ritkigt fina! Eftersom jag fyller år i slutet av mars brukar det i regel kunna va riktigt fint väder då. Pappa bestämde då att vi skulle vara ute vid en 'ö' på Rätanssjön och fira min dag. Han hade då fixat med en massa mat, pimpeltävling med priser, skattjakt med mera. Då kanske jag inte uppskattade det så mycket eftersom jag hellre ville va inne men nu då jag tänker tillbaka på det så var det kanske inte så tokigt ändå! :)

Bland marmelad och o'boy.

Sitter hemma på Gröngatan och har just avnjutit en riktig nostalgi frukost; kall o'boy och rosade mackor med marmelad på. Det är två av de saker som byggde denna kropp ska jag säga er!

Snart dags att börja bege sig mot Svensta där det idag vankas besök på Arbetsförmedlingen.. Jisses, att dom inte lägger ner den där skiten snart. Att jag och Ellinor dessutom idag har tid samtidigt hos samma arbetsförmedlare bådar inte gott, garanterat är det något öppet hus där man ska sitta och lyssna bara.. Nämen huvva! Nåja, skoj att Elle ska dit också i alla fall! :)



Ååh, vet inte riktigt hur jag ska lägga upp mitt liv de kommande dagarna..
Jobbar från och med idag till och med lördag klockan 16.. Dessutom är det i morgon och på fredag heldagar.
Undrar just när jag ska hinna med att packa och fixa allt annat runt omkring, humm..

Ja, jag fattar inte ens att jag tar upp det som en fråga för jag inser ju att jag inte kommer att åka utan packning men jag blir ändå nojig över att jag kanske ska glömma något viktigt. Blir till att kladda ihop en hederlig gammal packlista (något jag faktiskt inte använt mig av på rätt länge).


Trevlig dag på er allahopa - VILKA NI NU ÄR!?
(Ja förutom Ellinor, Angelica, Anna och Gerd då som kunde berätta det..!)

Tacksamt!

Man blir som glad i hjärtat då man ser att över 60 personer varit in och läst ens blogg! :)
Dock undrar jag en sak; VILKA ÄR NI SOM LÄSER?

Några vet jag men lååååångt ifrån alla!
Så kom igen, en liten kommentar så jag får veta vilka ni är? :)
Snääälla!?

Skrattattack!

Måste berätta om en sak som hände igår då jag och pappa just hade kommit hem från stallet:

Jag håller just på att ta av mig ytterkläderna då pappa skriker till. Jag undrar vad det är och han pekar in mot tvättstugan där det sitter en liten näbbmus. Förtvivlat ropar pappa 'Men Grålle KOM DÅ!' Otippat nog förstår inte Grålle pappas desperata skriv vilket medför att pappa tar trappan i ett kliv för att hämta honom. Väl nere me katta igen stänger han in honom i tvättstugan med orden 'vi låter honoom va där inne ett tag så tar han nog musen'. Trodde vi ja, det enda G gjorde där inne var att sitta vid dörren och jama. Vi öppnar dörren lite försiktigt för att se om han ens sett musrackarn. Just då vi öppnar flyger musen ut och direkt in på toa och Grålle efter (dock inte för att ta musen utan för att kuta upp igen..) Pappa gör världens hopp men lyckas dock fånga G igen och stänger sedan in honom på toa i hopp om att hans jaktinstinkt ska komma igång. Meningslöst. Grålle sitter bara vid dörren och skriker i högan sky, öppnar försiktigt igen vänder G så han i alla fall ska se musen, han ser den men bryr sig inte. Tillslut lyckas han smita ut från toan och kuta upp igen. Pappa är fortfarande lite smått panikslagen och säger att Frasse (hunden) får ta den. Jag ropar ner Frasse och visar honom musen inne på toan, och då blev det minsann fart och efter en liten stund hade han tagit ihjäl den!

- Duktig vovve! :)

Haha, de två roligaste sakerna med denna händelse var;
1. Att pappa blev så fruktansvärt rädd för en liten liten mus (visst, jag är också lite halvrädd för dom men inte som han).
2. Att Grålle inte visade något som helst intresse för att ta musen men att Frasse däremot gjorde det. 



Day seventeen.

Mitt favoritminne.

Jag har så många fina och härliga minnen så det är svårt att välja bara ett att berätta om..hum.

Jo men det får bli då jag och Pelle tog en spontantur till Stockholm. Jag kom hux flux på att jag ville åka dit ett veckoslut (detta kanske var en tisdag), frågade om han ville följa med vilket han ville. Letade upp tågbiljetter och hotell och inväntade sedan bara fredagens ankomst.

Så himla mysig helg hade vi.
Mysigt hotell (även fast vi valde ett rum man fick röka i, fråga mig ej varför..), god mat, shopping, Grönan besök x 2, bio och en massa massa massa mys. Det är nog en av de bästa helgerna jag haft med honom, och då har vi haft många fina :) <3

Tro på fan..

..att jag blev sådär akut jättehungrig nu då jag precis lagt mig.
Är det inte typiskt så säg!?

Jaa, jag tänker då INTE gå upp en gång till, dessutom tror tror jag inte att det finns nåt som lockar heller i kylskåpet. Hum, kanske får ta mig en tur till Grindes i morgon bitti (för det är precis vad man önskar att få göra då man just klivit upp och är hungrig..)

Slut tjurat från Ida Norling, 23 (snart 24) år!

Över.

Så var det årliga nöjet över för den här gången då..
Jag anser att det var en mycket bra gala med bra humor, rättvist fördelade priser och bra programledare.

Vad beträffar Jerringpriset så kan jag kanske hålla med om att skidkillarna skulle fått det FAST man får ju se det som så också att Alshammar har hållit på med sin sport grymt länge. Hon har tagit medalj efter medalj och verkligen varit grym så visst fan förtjänar hon det också!?

Jag tycker så i alla fall.

Kvällen har hur som haver varit riktigt mysig!
Jag och Alex dundrade iväg på skotrarna upp mot Böle vid halv åtta snåret. Väl framme kokas det nyponsoppa och kaffe som vi sedan mumsar på till trevligheterna på tv'n.

I måra är umgänge med Alex och Andreas inplanerat :)
Jag röstar för en längre skotertur jag - fjälle?
(Såvida det inte regnar eller nåt annat, för årstiden, skumt). 

V I K T I G T !

Just ja!

Måste påminna er också så ni inte går miste om ÅRETS TV-HÄNDELSE!

I D R O T T S G A L A N !
:D
Älskar verkligen det, det är det enda program under året som jag absolut inte vill missa! Vet inte vad det är som gör det men det innehåller en kombination av det mesta jag tycker om; sport, finklädda människor, humor, skratt, tårar, musik - jaa, idrottsgalan har ta mig tusan allt and i love it!

SÅ missa inte!
Klockan 20.00 Svt1 ikväll!

BE THERE!

Tyna!

Ja jäklar va jag har tynat kroppen nu!

Igår var det premiärtur på skotern (efter två års vila, åkte dock en gång förra vintern..). Riktigt skoj var det och jag kände verkligen att jag vill ha en skoter igen! Fattar fortfarande inte VARFÖR jag sålde min - dum, dummare, Ida! Jaja, skoteråkning igår och jobb inatt som var. Nångång vid 12 tiden inatt kände jag att ryggen började fucka, ryggen och höger axel. Trodde först smärtan berodde på jobbete men kom sedan på att det måste varit för skoterkörningen.. Idag har både rygg och axlar jävlats och gjort ont. Var ute och gick en härlig promenad och det kändes då som att min ömma kropp mjukades upp lite. Efter det drog jag och pappa bort till stallet där jag mockade alla 5 boxar. Mockningen plus lite mer skoteråkning nu ikväll kommer nog att ge en fantastiskt trevlig kroppsvärk i morgon - Det ska kännas att man lever! :)

Får se till att unna mig en helkroppsmassage bland det första jag gör nästa vecka ;)

Day sixteen.

Min dag.

06.00
- uppstigning med fix och stök till det härliga ljudet av Mix megapols (GÖTEBORG) morgongäng!
07.00 - börja knata bort mot busstorget.
07.15 - bussen avgår från stationen.
08.25 - anländer till Svenstavik. Hem för att hämta bilen, ett snabbstopp på Dollar kontoret för att visa av det nyfärgade håret och sedan vidare mot Åsarna.
09.00 - gick på mitt pass.
16.00 - gick av mitt pass och styrde då kosan mot Rätan.
17.30 - middag med papsen framför tv'n innan jag totaldäckade.
20.00 - vaknade till liv, klädde mig lite varmare och hakade på pappa och Amanda bort till stallet varifrån jag och Frasse sedan gick hem ifrån.
21.00 - suttit fastklistrad i soffan med datorn, nyponsoppa och glass, tv'n och pappa såklart :) Ska väl nu göra mig i ordning för bingen och sedan krypa ner, natti.


(Anatar att ni förstår att tiderna är ungefärliga!?)

Duscha!

Känner att det skulle vara grymt skönt att ställa sig i duschen nu!
Såklart tänker jag dock inte göra det, herregud, då skulle jag väl inte ta mig i säng inatt..
Men som sagt, skönt vore det i alla fall - määän de får bli i morgon, fredagstvagningen :)

Jisses va poppis jag har varit nu ikväll på facebook chatten (haha!) sen jag loggade in för någon timma sen har folk skrivit konstant (med en paus så mitt internet fuckade), sen påt igen. Skoj! :)


Helvete va förbannad jag va i morse! Men DU!
Står inne på busstationen i stan och väntar på bussen då det kommer in en tjej i 14 (?) års åldern med hörlurar på huvudet och spelar musik så jag ta mig fan tror hela busstorget måste ha hört! Gav henne en ilsken blick (och hon tittade på mig) sen vänder hon bara bort huvudet och fortsätter lyssna lika jävla högt. Satan va förbannad man blir! Tack gode gud att jag själv hade med mig lurar så jag också kunde lyssna på musik, annars hade jag nog fan måsta gått fram och gett på na en jävel!

Arbete 09-16 i Åsarna sedan hem till Rätan för mys med pappa.
Tog mig en skön promenad med Frasse från stallet och hem nu ikväll, jaa, man skulle haft en hund alltså. Har ju fått för mig att jag skulle bli grymt fit och snygg om jag bara hade en hund.. Well well, jag lär inte få nån jycke nu så det är lika bra att försöka hitta nåt bra kompliment - valla upp längdskidorna?


Nämen huvva!
Bingen väntar - natti natt.



Tiihi, i morgon ska jag vara sådär busig och mysigt ska de bli! ;)

This town don't look good in snow.

Ett nytt försök till att blogga från telefonen då så ni får räkna med att det inte blir några mellanrum mellan raderna, felstavningar och kanske inte så långt..MEN som vi så många gånger förr kommit fram till; 'det ÄR tanken som räknas!' :) Sitter iaf på 163:an påväg hemåt nu. Faktiskt tror jag att jag kanske tycker om att åka buss, lite i alla fall. Det är ju som gött å luta sig tillbaka och bara åka också emellanåt - vilket jag ska göra nu! På återseende kära läsare!

G R A T T I S !



Måste ju gratta underbara, fina lillebror också som idag (igår, 2011-01-12) fyllde hela 7 år!
GRATTIS FINA LILLA DU! <3

Kan inte fatta att det är 7 år sedan jag var och hälsade på mamma på BB och fick hålla i den här lilla krabaten, ååh!
(Det betyder alltså att även jag är sju år äldre..huga..)


Come let go.

Måste ursäkta mitt förra 'inlägg'.
Skull så stort blogga från telefonen men råkade komma åt 'publicera' knappen och orkade sen inte gå tillbaka och radera och göra om så det fick va.

Är i alla fall i staden nu.
Sitter hemma i soffan med fötterna på bordet och maur som bare gött! Måste verkligen försöka ta mig hit oftare, gillar ju som den här lyan jag! :)

I morse, eller ja, idag klockan 11 var det dags för spruta nummer 2 i Twinrix triologin. Alltså jag avskyr nålar av alla de slag och då framförallt sprutor. Dock gör inte den här ont att ta (det är ju få sprutor som faktiskt gör det) det som däremot gör ont är det dom sprutar in. Jisses vad det värker och har sig i armen efter att man fått det, tack och lov bara under en liten stind. Jaja, nu är man skyddad iaf vilket känns gött!

Liftade med mamma och Bengt in till staden vilket betyder att jag i morgon får ta bussen hem till Svensta. Kan väl va rätt okej att åka buss också framförallt eftersom man då kan passa på att sova en sväng till. Det enda dåliga är att man då verkligen MÅSTE vara i tid. Busschauffören lär knappast bry sig om eller ens veta att jag föddes 10 minuter för sent och därför emellanåt kan ha svårt att passa en tid - det vill som gärna gå 10 minuter till.. Får ställa många larm så ska det nog gå bra (hoppas jag!)

Lekt en massa med Angelica har jag också gjort idag :D
Strosat runt på stan lite, druckit kaffe, kikat efter säng åt Marcus, dinerat på Donken, fått håret finjusterat och färgat och bara myst! Me like alot, mera mera!


Nä, bort me sminket och ner i sängen med mig så jag tar mig upp i morgon.
Åååh, ännu en sak som är ünerbra med att vara i stan, jag kan kika på film från datorn i min fina tv från sängen, min säng! Fantastiskt! :)

Natti.


Day fifteen.

Mina drömmar.

Oj.
Många 'tunga' punkter på den här listan känner jag..

Mina drömmar alltså..hum..
Jag vill se världen, besöka en massa spännande platser och skaffa mig många fina och roliga minnen. Jag vill utbilda mig till något jag verkligen brinner för och sedan arbeta med det. Jag vill träffa den rätte, gifta mig och skaffa barn. Jag vill hitta mitt drömhus att bygga upp min framtid i. Och faktiskt, slutligen vill jag leva ett relativt normalt 'Svensson liv' - kanske inte just Vovve, villa volvo (det där förutsägbara) men typ, med några finjusteringar :)



Mina två största drömmar just nu är dock; 1. att skaffa större bröst och 2. att vara hos Dig..
Det andra kan vänta ett tag - det gör inget :)

Det går bra nu..

Läsarna rullar in som det ska - det går bra nu! :)

Nääääråå, eller jo. Läsarantalet ökar vilket ju är riktigt roligt att se! Dock förstår jag inte att Ni kan finna något nöje i att läsa mitt dagliga (nåja..ska bli) dravvel. Men tydligen gör ni det vilket jag, som sagt, finner väldigt roligt! Att jag dessutom fått en kommentar från en, för mig, okänd person som skrev att hon gillade min blogg är ju bara extra roligt och gör så man vill skriva ännu mera. Bara jag lär mig komma överens med att blogga från telefonen så ska ni få se på fan! ;)

Kvällen har spenderats i Brånan hemma hos morbror med familj. Kaffe, kakor och en massa prat har det blivit vilket ju alltid är trevligt. Dock är jag lite besviken över det uteblivna skvallret. Ta mig tusan det händer fan inget nånstans nu känns det som - boooooring! Eller så är det jag som halkat lite utanför händelsernas centrum, kan ju faktiskt vara så också.


Well well.
Stadstur i morgon ja vilket då även innefattar date med Angelica! :)
Mys mys mys!
Ska faktiskt bli skönt att sova i lägenheten, om så bara för en natt. Egentid tackar man aldrig nej till. Framförallt inte om man i huvudsak bor i ett hus med 3 barn i åldrarna 7, 5 och 4 samt två andra vuxna. Nää som sagt, skönt ska det bli :)



Kika lite film nu då innan det är dags att slå igen de blå.
Natti.

Strykning.

ALDRIG I LIVET att jag kommer att bli nån sån där supermorsa, då jag får barn, som stryker alla kläder och viker ihop det i fina små högar. Tvättar en miljon maskiner bara för att inte blanda färgerna det minsta och drar ex. mjukisbrallor aviga då de ska torka (fråga mig inte varför men nån mening finns det tydligen..)

Nää huvva!

Skulle försöka mig på att vara lite snäll med min kära mamma nu idag och stryka upp all tvätt som samlats i en stor hög ovanpå tvättmaskinen. Ingen match trodde jag men näe, fy fanken alltså! Jag är rätt noggrann av mig och gör jag något, ex. som idag stryker, vill jag ju såklart att det ska vara H E L T slätt. Inte en enda skrynkla eller veck får det vara. Måttligt svårt, om inte (för mig i alla fall) omöjligt att åstadkomma. Usch, nervpåfrestande hushållsarbete som jag då rakt inte frvilligt kommer att ta på mig igen på mycket lång tid!

Förstår egentligen inte heller varför mamma gör det.
Hon kan omöjligt tycka att det är roligt? Sen att ingen annan i familjen bryr sig kan inte heller vara direkt så uppiggande. Jag menar, lägger man ner en massa tid och arbete på något vill man ju ha nåt för det - ett tack eller liknande. (Jag brukar funka så i alla fall, eller ja, jag blir glad om jag får ex. ett tack). Fast i och för sig har jag fått för mig att det här med strykningen är någon form av terapi för modern här i huset. Hon verkar gilla det och kanske känner sig avslappnad då hon står där i ångan och drar med sin röda Rolls roys (faktiskt, gärnet är rött och ska väl tillhöra en av 'värstingarna', haha!) över skrynkliga klädesplagg.. Jaaa, vem tusan vet, hon gillar det nog!?

Eldar.

Hemkommen efter 5,5 timmars arbete.
Gött att sluta i bra tid men va tusan ska man göra?

En idé är att styra kosan mot Rätan men samtidigt kändes det lite halvsegt då jag planerar att åka till Östersundet i morgon. Blir ju som så många mil och lite tid. Hum.. En annan idé jag har är att bränna en ny skiva till bilen. Den som sitter i stereon just nu är drygt 3 år gammal och genomlyssnad ett gäng gånger så man börjar tröttna lite lätt på den..

Jojo, som ni ser - dagens i-landsproblem.
Eeh.


I morgon är det ledigt för fröken Norling i alla fall.
Känns fint, framförallt om je fau mukes litte ma a Angelica och om hon även då skulle vilja slänga i lite ny färg i skatboe vore det top notch! ;)



Näää, kanske ska ta itu med den där skivan..
Men dock först - Svenstaviks HC!

Day fourteen.

Mina vänner.

Då jag har en hel massa vänner, utspridda över hela Sverige, tänker jag inte nämna några vid namn (med risk för att glömma nån). Dock kan jag berätta lite sammanfattat om dom :)

Många av mina vänner är rätt lik mig, de bryr sig inte så mycket om vad andra tycker utan kör sin grej (detta utan att någon annan tar skada). De är inte pryda och törs i mångt och mycket säga som de tycker. Mina vänner är inte rädda för att göra bort sig utan bjuder gärna på sig själv och tycker om att få andra att skratta. Kan inte komma på en enda av dem som spottar i glaset och många av dem villa gärna vara med att 'stänga krogarna' de besöker. De är lättsamma att ha att göra med och du måste inte göra dig till för att passa in, hos mina vänner är man alltid välkommen och omtyckt som man är. De finns där och ger mig goda råd när jag själv inte kan tänka klart, de tröstar mig då jag är ledsen, de skrattar med mig då jag är glad och trots att vi kanske inte hörs så ofta så vet jag ändå att..

..DE ÄR MINA VÄNNER - DE BÄSTA! <3

Ni är värda det!



Lätt att NI mina kära läsare är värda att höra en så fantastisk låt som denna!
Kan även i samma veva rekomendera en film den är med i; 'The last song'
- F A N T A S T I S K !


BRA dag! :)

Trots att jag idag arbetat 12,5 timmar (med en timmas rast) kan jag ändå säga att jag är glad och har haft en riktigt bra dag! I och för sig så behöver inte min dag ha varit dålig bara för att jag jobbat många timmar men det är lätt hänt att man blir lite less och tappar humöret efter några timmar där borta i Åsarna. Men så var icke fallet idag! Och det måste jag säga till största del beror på mina fantastiska arbetskamrater! Seriöst så finns det ingen som arbetar där som jag känner att det är jobbigt att vara uppi eller liknanade. Alla är lika bra!

Eftersom jag är arbetslös, eller ja, eftersom jag arbetar timmar och inte är fast anställd kikar jag efter ett annat jobb. Men samtidigt ställer jag mig frågan 'varför ska jag det!?'

För det första - mina kollegor är som sagt de bästa!
För det andra - bortsett från att man aldrig vet till 100% hur mycket jobb man har under en månad är det guld att vara timanställd eftersom du väljer själv hur och när du ska jobba (jaa, nästan i alla fall).
För det tredje - jag tjänar nog fan bättre på att gå på timmar istället för att vara fast anställd. Semesterersättningen betalas ju ut på lönen vilket ju blir ett extra tillskott. Minuset blir väl kanske att man inte får någon betald semester men det kan man ju styra lite själv. Jobbar man gärnet nån/några veckor så kan man ju va ledig sen.

Nää, jag finner detta alldeles kanon jag!
Klockrent alltså! ;)

(Dock lär väl jag också så småning om ska växa upp och bli fast anställd nånstans men absolut inte nu :))

Day thirteen.

Den här veckan.

Eftersom det bara är måndag idag väljer jag att dra en redogörelse från förra veckan.

Måndag - Arbetade först på bolaget till klockan 13.00 En fika med fina vänner och sedan bara chill i soffan. Kikade bland annat på nya säsongen av 'Familjen annorlunda'
Tisdag - Bolaget igen dock till 16.30 denna dag. Efter arbetet blev det bara lugnt hemma.
Onsdag - Bolaget 09.30-18.15 och efter det tog jag det, mest troligt, bara lugnt hemma. (Jisses vilket spännande liv)
Torsdag - Började dagen med mysigt fika hos momma innan jag var tvungen att befinna mig i Åsarna klockan 15 för att arbeta fram till kl 20. Efter arbetet blev det en tur till Brånan där det bjöds på kaffe och lite prat.
Fredag - Bolaget 09.30-14.14 Hem för att packa lite och sedan vidare till Östersund med Ellinor. Mys på Eastern tillsammans med Elle, Sophie och broder Jonas innan vi påbörjade förfesten hemma hos S (då även i sällskap av Elin, Lotta och Josef). Kvällen avslutades med ett trevligt G3 besök :)
Lördag - Arbetade i Åsarna mellan 08-12.15 och ställde mig själv frågan 'VARFÖR!?' mer än en gång. Kebabrulle från Jemten, taktikvila i soffan, snabbvisit till stan och skvaller på Jemten innan jag slutligen intog possition i soffan igen.
Söndag - Startade dagen med att försova mig och kom 30 minuter försent på jobbet. Arbetade fram till klockan 14 och begav mig sedan hemåt. Efter lite mat och film totaldäckade jag i soffan där jag sedan blev liggande fram till halv sju. Spelande på Nintendo Dsi, häng vid datorn och kikande på tv'n bestod resten av dagen av.


Lagomt med jobb och på tok för lite fritidsaktiviteter som ni kan se..
Skärpning Norling!

Day twelve.

I min handväska.



- Klocka
- Bläckpenna
- Tampong
- 3 hårspännen
- Internetdosan
- En karta champix (sluta röka tabletter..)
- Bisolvon
- Make Ups Stores 'Lipcare mix'
- Hörlurar
- Bokningsbekräftelse på hotell
- Två kalendrar (årets samt förra årets)
- Bafucin
- Nezeril
- Plånbok
- Vaccinationsbok
- Aktivitetsstödspapper (nej jag är inte utvecklingsstörd eller liknande men det är så motsvarigheten till A-kassa från Försäkringskassan så fint kallas)

Leva livet.

Då mamma bokat tv'n till kvart över nio kändes det liksom meningslöst att ens börja kika på Eragon (laddade istället ner den så jag kan kika när jag vill). Hur som haver. Det program mamma skulle se var en dokumentär jag sett reklam om, 'Leva livet' hette den och handlade om en kvinna, Pia, [länk] som varit drogmissbrukare större delen av sitt liv men lyckats ta sig ur skiten och byggt upp ett 'normalt' liv.

MEN vilken fin dokumentär!
Ojoj, har kikat lite efter de tidigare dokumentärerna om henne men hittar dom tyvärr inte.. Det finns nämligen två stycken till; den första handlar om (vad jag förstått) henne som missbrukar, det filmas då hon fortfarande är långt nere i skiten. Den andra, har jag fått för mig, handlar om hennes väg ur det hela och nu den tredje om livet efter :) Som sagt, fin!



Nu blev ju jag lite hungrig..
Hum, fika eller inte?
Jag vet ju att det inte är så vidare värst jättebra att fika alldeles innan man ska sova men va tusan.. Ska jag måsta vänta tills frukost i morgon - en måltid som jag kanske inte ens kommer hinna äta (om jag skulle försova mig eller liknanade igen). Näää, lite fika och sen godnatt får det allt bli :)

Natti natt.

Take me home..



Det känns som att det är där jag vill va.
Så som låten låter har jag fått för mig att mitt liv i USA skulle va - knäppt va!?


Take me home..



Det känns som att det är där jag vill va.
Så som låten låter har jag fått för mig att mitt liv i USA skulle va - knäppt va!?


Minuten.

Svt 1 visar just nu programmet 'Minuten'.. Ojoj, jag blir nästan stressad av att bara titta på det. Hur skulle jag va om jag var där och tävlade!?

Roligt att titta på i alla fall.
För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är en person som ska utföra en massa saker på tid, en minut. Exempel på saker den här killen gjort är att sortera godiset M&M's i färgordning, lyckats kasta ett spelkort så det fastnade i en halv vattenmelon - med mera. Som sagt, roligt att kika på! :)



Totaldäckade idag då jag kom hem från jobbet.
Hann få i mig lite mat och se klart det sista på Oceans Twelve samt starta Thirteen sen var det godnatt. Vaknade upp då Bengan och småtrollen kom hem där vid sex - halv sju snåret..
Misstänker att det kommer att bli lite trögt att somna ikväll, eller kanske inte heller..?

OJOJ!
Kungfilm på 4:an ikväll - E R A G O N ! :D
Såååå fin och bra film, den måste vi se!

Men trött!

Fy satan va schlten jag blev nu då.. Dock är det inget motför vad jag var i morse, efter att klockan ringt.. Mjo, jag försov mig! Vaknade 07.07 och var redan då 7 minuter sen, fy fan! Men men, anlände i Åsarna halv åtta och sen har det flutit på bra. Inte ens en timma kvar av dagens arbetspass vilket känns riktigt bra :) (Värre i morgon då det är jobb mellan 07.30-20.00.. Vad gör man inte för pengar?! Eeeh.. Hade nog inte så mycket mer att förtälja nu, blir kanske nån rad till senare. So long!

En riddares historia.

Just i detta nu:

Jag sitter i en rätt bekväm ställning i soffan. Datorn är placerad i mitt knä, fötterna ligger korsade på bordet och på tv'n visas 'En riddares historia', sjuuuukt fin han är Heath! (Enormt dumt att han var tvungen att kasta in handduken..slöseri på snygga människor skulle jag vilja kalla det). Kvällen blev rätt bra tillslut trots allt.

MEN (dessa förbaskade jäkla men..!)
Jag börjar jobba klockan sju i morgon och klockan slår snart över till den 9:e januari. Kaaaaaanske vore det på sin plats att sussa lite?
Mest troligt.

Förbaskade jobb.
NÄR ska jag bli FÖRSÖRJD och kunna jobba då jag känner för det bara för att jag vill - inte för att jag MÅSTE!?

Well well.
07-14 bör gå rätt snabbt tycker jag då jag lär överleva, men ändå. Förstöra en hel söndag med jobb..


Nä, jag får nog ta och ladda ner den här filmen och gå och lägga mig nu istället.
Känner jag mig själv rätt kommer jag tacka mig för det valet i morgon bitti då klockan ringer - for sure.

Natti nattia allahopa nudå!





..Dig tänker jag på.

Årets första.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Umgänget med mina fina vänner :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Ifrågasatte mig själv varför jag inte va nykter igår..
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste bloggar.
Det sista du sa högt: Oj, kanske sjöng nåt..minns faktiskt inte.
Det senaste någon sa till dig: 'Hejdå'.
Vad har du druckit idag: Mycket; vatten, sockerdricka, cola - i rätt stora mängder. 
Vad var det senaste du åt: Klyftpärer på Jemten. 
Vad var det senaste du köpte: En kebabrulle.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Min i stan är brun.
Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt och några minusgrader, rätt skönt. 
Godaste glassmaken: Tror nog baske mig att det är vanilj.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag. 
Sover du tungt: Oftast, framförallt de dagar jag börjar jobba tidigt.. 
Drömmer du mardrömmar: Sometimes.
Trivs du med ditt jobb: Faktiskt så gör jag det, mina kollegor är dom bästa!
Favoritklädsel: Långjalingar och nån mysig tröja.
Favoritlåt just nu: Favorit vet jag inte men jag älskar Pinks låt 'Raise your glass'
Vad ser du om du tittar till höger: Tv'n bland annat.
Vad gör dig glad just nu: Vetskapen att jag snart ligger och steker på en strand :) 
Vad ska du göra härnäst: Läsa lite fler bloggar eller kanske kika på en film.. Äta nåt?
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Om man kan vara utan humör så är jag det nu, humörlös.
Favoritgodis: Smågodis.
Kläder just nu: Långkallingar och min Paul Frank munkjacka.
Sommarplaner: Lite velig, jobba gärnet eller kanske USA? 
Hur många kuddar sover du med: Trivs bäst med fyra i sängen men sover dock med två.
Spelar du något instrument: Inte.
Morgon eller nattmänniska: Är nog mer en nattmänniska.
Vad är viktigast för dig: Att min familj och mina vänner mår bra.
Är du kittlig: Ibland.
Snarkar du: Näe det tror jag inte.
Stjärntecken: Vädur.
Äckligaste insekten: Spindlar, utan tvekan!
Längtar du mest efter just nu: En speciell person och att Solsidan ska börja! (+ den 24:e januari!)


Solokvist.

Är ensam hemma på Klövervägen 1, när hände det sist!?
Trist har jag i alla fall men är på tok för trött/seg för att göra något.. Ligger kanske rätt bra här i soffan trots allt?

Gårdagen var skoj!
Vid tre tiden plockade Elle upp mig och vi susade in mot staden och Sophie. En massa prat och skratt innan vi begav oss ner till Eastern för att avnjuta underbart god buffé tillsammans med broder Jonas :)

Åter i Sophies lägenhet fick vi sällskap av Lotta och Elin (skoj skoj skoj!) och sedan även Jonas och Josef. Förkrök med en massa skvaller och spotify innan det var dags att bege sig ner på G3. Rätt glest med folk men trots det trevligt :)

..mindre trevligt i morse då Elle kom och väckte mig kvart över sex för att vi skulle åka hem till Svensta. Tror banne mig att jag inte ens höll mig vaken till rondellen i Lillänge innan jag slocknade. Tackar nu underbaraste Elle som först skjutsade mig från stan och sedan även till Åsarna - kärlek till henne!

Dagen på Treklövern var väl okej, med tanke på den förbaskade huvudvärken som plågade mig så var den okej. Var dock enormt lycklig då klockan slog 12.45 och jag fick åka hem! Kebabrullen och min lilla powernap i soffan kändes som en skänk från ovan!



Nu ska jag bjuda på en lista.
Bara för att jag, som sagt, har tråkigt.

California dreaming.

Jag vet inte vad det är som gör det men under större delen av mitt vuxna liv har jag haft en känsla inom mig som säger att det är i USA jag ska vara.. Varje gång jag ser en amerikansk film eller liknande svävar jag iväg i mina drömmar och helt plötsligt bor jag där i The States, landet där allt (enligt mig) verkar möjligt! Åh, ta mig dit! Nästa resa blir helt klart dit, mitt inre säger mig att jag MÅSTE! (Förresten hatar jag att blogga från mobilen men vad gör man inte för att hålla Er uppdaterade?!) :)

Trevligheter.

Riktigt trevlig kväll i Vigge hos familjen Jonsson :)
Kaff och fikabrödsintag så jag mest troligt får gå minst två varv runt Rörön (om jag nu haft tanke på att motionera alltså) - men va fan, det är ju oartigt att tacka nej..!

Massa prat i alla fall, gillas starkt och en repris hoppas vi på inom kort!


Känner mig sjukt trött nu.
Somnade sent igår och vaknade flera gånger inatt med rädsla för att jag skulle försovit mig. Ni vet, klockan på iPhonen är ju lite mysko.. Tog mig dock upp och iväg i bra tid.

Jobb på bolis i morgon igen, 09.30-18.15 gött ma litte extra dollars :)
Efter jobbet var tanken att ge kroppen en omgång på crosstrainern (huvva..) såvida förkylningen håller sig i schack och latmasken på sin plats. (Det sistnämnda är det som oroar mig mest..hum..)


Nä men om man kanske skulle bädda ner sig så det bara är att sluta sina blå då man känner sig redo.
Jo, på återseende.

Framtidsplaner.

Sitter och funderar på framtiden..

JUST NU känner jag att jag skulle vilja åka till Norge, jobba utav bara helvete, betala bort lån och sedan sticka ut och resa. Vad för jobb spelar absolut ingen roll, jag tar i princip vad som helst. Dock skulle det varit nån fler än jag, lite dyrt att stå för boende själv där samt att det ju alltid är roligt om man är fler :)

Hum hum hum.
Ååh, kan ingen bara fixa allt åt mig!?
Hitta jobb och lösa boende så det bara är för mig att sticka dit och jobba.

Jag är lat.

?

Och varför tryckte texten ihop sig i mitt förra inlägg?

Så har vi återigen det här med teknikens under;
Fel att det bara FUNKAR SOM DET SKA!?


I've got a feeling.

Jag har en känsla, en känsla som säger mig att 2011 kommer att bli ett bra år!
Fråga mig inte varför denna känsla infunnit sig - det bara känns så liksom ;)
Får hoppas att det stämmer.
Det får SÅ LOV att bli ett bra år :)
I morgon är det jag som tar tag i saker jag alltför länge ignorerat. Försökt glömma rättare sagt. Träning och bra kosthållning är två punkter (de tyngsta punkterna..) Huvva. Fast faktiskt, nånstans långt inom mig känner jag ändå ett litet sug att dra på mig löparbrallorna och ge kroppen vad den tål! Även att längdskidorna ska få sig en omgång (efter att någon vänlig själ gått loss med ny valla..) Ska försöka ta tag i samtliga saker i morgon - det gäller att smida medan järnet är varmt sägs det ju.
Nu blir det att fortsätta med Oceans 12.
Eftersom jag är lite efter har jag inte sett någon av dessa filmer tidigare. Men så i lördags gjorde jag slag i saken och kikade på den första och jäklar vilken kanon rulle! Den hade nog fan allt jag vill att en film ska ha, bra handling OCH ett lyckligt slut - vad mer kan en Ida Norling begära!?
..att dessutom sällskapet var av toppklass gjorde inte saken sämre! ;)

Men kära nån!

Alltså jag får krupp på det här med teknikens under!
Fel att det bara FUNKAR SOM DET SKA!?

Först tog det drygt 15 minuter att få igång helvetet till dator. Då datorns bild syns och man tror att det mesta funkar som det ska då är det Internet som fuckar.. Man vill ju bara lägga sig ner och grina.

I morgon är det jag som slår Alina Systems en signal och frågar va fan!?
Kan inte dom hjälpa mig med elendet så måste jag kanske tänka om vad gäller min ekonomi och slänga iväg lite slantar på en ny dator för såhär kan jag fan inte ha det. Usch. Så energikrävande så jag vet inte vad.

Mitt krav vid ett eventuellt datorköp kommer i alla fall att vara 'Det SKA funka, no mather what!'



Nu ska jag göra lite research inför en rolig grej, hihi ;)

Kickar igång..

Jaha, nytt år och i och med det ett nytt 'bloggår'..
Tänk om man kanske kunde bli lite mer seriös med den här bloggen och få ett lite jämnare flöde med inläggen. Istället för som nu; 10 inlägg på 2 dagar. Dött en vecka. 7 inlägg på en dag. Dött en månad.. Jag finner ingen balans i det. Ska försöka bättra mig, promise!

- Julafton var bra, mysig och bra med pappa och co :)
- Juldagen på Skalet var även den bra men inte som den brukar.. Kan dock inte sätta fingret på vad som saknades?
- Dagen före nyår var skoj men inte den heller som den brukar. Är det jag eller Skalet som börjar tappa stinget?
- Nyår var lugnt, skönt och enormt mysigt! Inte en enda droppe alkohol förtärdes men desto mer mat ;)

Blir en jäkla massa jobb för mig nu tills dess att vi åker. Vill ju som ha ett 'okej' liv då man kommer hem också.
På tal om att åka -  21 DAGAR KVAR NU! :D


RSS 2.0