Är ute på geocaching utflykt me pappa och ...

Är ute på geocaching utflykt me pappa och Lars-Olov :) Första cachen hittades i Böle, är nu på väg mot Vemdalen där nummer två tydligen ska finnas - önska oss lycka till! :)


Ojoj, har varit en hård vecka för Systembo...

img_1280 (MMS)

Ojoj, har varit en hård vecka för Systembolaget i Svenstavik - as you can see.. Ehrm! Känns nästan pinsamt att vara här då det knappt finns nåt att sälja men ett gott tecken är väl att ingen än så länge gått härifrån tomhänt :p


Innan jag somnar..

..ska jag dela med mig av en ruskigt skön låt!
Lyssna och njuuuuuut! :)


Bingo i Hoddal, ett ifrån ett gäng gånger ...

img_8277 (MMS)

Bingo i Hoddal, ett ifrån ett gäng gånger men som dom säger 'nära skjuter ingen hare'..ni kan alltså gissa hur det gick för mig?! Ehrm..! Pappa däremot hade verkligen turen på sin sida och gick bra nog plus - kul att det går bra för andra :/ Nääärå, grattis pappa! :) Well well, på väg hem nu i alla fall och faktiskt, stämningen är inte så dålig som man skulle kunna tro då bara en av fyra vinner ;)


Är jag den enda som ser fram emot hösten? ...

Är jag den enda som ser fram emot hösten? Ja jag vet, vi ska vara tacksamma nu då det är sommar eftersom vi återigen har en lång vinter framför oss.. Men det spelar ingen roll, jag älskar hösten! Jag älskar den underbara lukten som blir i luften, jag älskar att kura i en stor stickad tröja, jag älskar att tända ljus på kvällarna, för att inte tala om teet - det smakar ju nästan ännu bättre än vanligt! Nä som sagt, jag längtar efter hösten..just nu iaf..när den väl anlänt och övergått till vinter lär jag antagligen ångra mina ord och längta tillbaka till sommarn - men det blir ett problem att ta tag i då nu lever vi i nuet okej?! :)


Jobb..just för tillfället mår jag rent ut ...

Jobb..just för tillfället mår jag rent ut sagt dåligt då jag hör det ordet! Jag vill seriöst inte jobba nå mer nu. Känner ingen motivation och jag blir mest bara irriterad. Sån är jag inte egentligen, i vanliga fall brukar jag tycka att det är skoj att gå på jobbet - kanske det blivit lite för mycket av det goda? Det är ju inte direkt så att man kan säga 'nä, tror jag ska hålla uppe med jobba det lite nu tills jag återfått motivationen', antar att det bara är att bita i det sura äpplet och pallra sig iväg..i guess.. Tack och lov för att det är kortast imorgon och sedan ledigt sönda och månda!


MEN!

Ironsikt va!
Då man är hemma i lilla Svenstavik och klagar på att det inte finns nåt att göra är det med all rätt, eftersom det titt som tätt faktiskt inte finns nåt alls att göra. Dock bruakr man tillslut hitta på nåt ändå, cykla en tur eller liknande. Nu då jag befinner mig i Göteborg tycker man ju att det borde vara nästan tvärt om - det finns för mycket att göra men icke..

Både jag och Emma klättrar snart på väggarna av tristess..
Men sen är vi tydligen väldigt kräsna också eftersom inga förslag vi kommer på duger åt den andre. Misstänker att det blir ännu ett avsnitt OC och sen sova. Kanske lika bra det så man inte är helt död i morgon.

Har i alla fall gjort en rolig sak idag - köpt mig en ny dator! :)
Känns riktigt bra då min gamla verkligen är under all kritik..ehrm..


Jaja, tvätta bort sminket och sedan krypa ner kankse.
Mjo, på återseende.


Underbara kollegor jag har som skickar blo...

img_9991 (MMS)

Underbara kollegor jag har som skickar blommor till mig nu i dessa trista tider. Tack så hemskt mycket, det värmer otroligt i hjärtat att veta att det finns så fina människor som er! <3


Se så mysigt det blev då vi stannade för a...

img_0175 (MMS)

Se så mysigt det blev då vi stannade för att fika igår, mysigt och gott! :) Är i Götet nu, anlände vid halv sex snåret igår efter en drygt nio timmar lång bilresa. Känns inte så frestande att veta att jag kommer att åka samma väg tre gånger till inom loppet av två veckor :/ Nu hör jag att pappa och Andreas vaknat till liv då ska jag skynda mig att duscha så vi kan gå och äta frukost hos Kristina på Rosa Mi sen :) Ha en trevlig dag!


Mitt i allt.

Mitt uppe i allt elende måste man försöka hitta nån ljuspunkt, annars går det bara inte.
Förutom min fantastiska familj och mina underbara vänner är för närvarande min ljuspunkt den stundande Göteborgsresan som går av stapeln i morgon bitti. Ska bli så skönt att komma bort en sväng, släppa allt och bara andas. Tror vi alla behöver det!

Ikväll har jag varit grymt kreativ, i alla fall om man jämför med igår då jag först blev bjuden på middag på Draupner av pappa och sedan åkte hem till mamma (runt sju snåret) och totaldäckade till klockan var tio.. Usch. Hatar att somna sådär, allt blir så bak och fram då man vaknar. Anyway, ikväll har jag som sagt varit kreativ; tvättat fyra maskiner så nu är tvättkorgen helt tom och lägenheten svämmar över med nytvättade kläder som hänger på tork, jag har gjort en stor pastasallad att ha till färdkost i morgon, tankat ner en massa massa musik och är just i startgroparna att bränna en skiva samt uppdatera ipoden en smula :)

Egentligen borde jag ligga i sängen nu men det är fortfarande en del saker kvar att göra så det får vänta. Sen vet jag ju att jag i morgon inte kommer att vara lika trött som en vanlig dag då man ska upp och jobba..jag brukar då inte va det i alla fall!


En liten uppdatering blev det, ska försöka skärpa mig men ibland försvinner liksom bara suget till att skriva.
So long!

Jag, pappa och Lars-Olov har varit ute på ...

img_6169 (MMS)

Jag, pappa och Lars-Olov har varit ute på lite sightseeing och for då förbi Röjan där jag för första gången fick beskåda vår landskapsblomma; Brunkullan :)


RSS 2.0