Spontanitet och annat skoj!

Men jisses vilken bra helg jag haft!

Först ut i fredags var det lite utbildning i staden som sedan avslutades med lite shopping, ett par jeans och tre linnen. Så bra att ha finaste Angelica som 'personal shopper' ;) Tack söta du för hjälpen!

Fortsatte sedan fredagen med middag i Klövsjö tillsammans med Rickard och Kristoffer. God älgskav, skratt och rötjut var några av ingredienserna för kvällen som blev en riktigt bra sådan.

Tidig uppstigning igår och strax efter tio satt ett glatt gäng (jag, pappa, Kristoffer, Niclas, Irene, Rickard och vår chaufför Maria) i bilen på väg upp mot Ramundberget och afterski 1000. Riktigt härlig dag på fjället med bra underhållning, god dryck, härliga människor och stundvis även bra väder. Ett stopp i Funäs för pizza fick avsluta vår fjälltripp innan det var dags att rulla tillbaka hemöver igen. Lite after afterski hos Ingvar och sedan avslutades kvällen på Wärds.
Bra dag och kväll! :)

Mått som jag förtjänat idag och kan inte beskylla mig själv för att ha varit särskilt aktiv. Men men, smällar man får ta efter en sån här rolig helg!
Har varit till Svensta en dna bis ikväll för att packa om väskan - i morgon bitti bär det av på nya äventyr, Oslo närmare bestämt. Stannar där tills på onsdag morgon då jag åker hem och jobbar ett pass för att sedan ännu en gång packa om väskan och bege mig till FORUM!!


Fan va jag älskar allt som har med mitt liv att göra just nu - det är så förbannat BRA! :)
Nä, en dusch nu så får det sen räcka för ikväll.

Godnatt så länge.


Vad jag tror.

Ont i huvve och trött..
Tror banne mig att det är den här förbaskade förkylningen som sitter kvar och stör/förstör!

Är så satans trött hela tiden. Kan inte förstå.. I och för sig är man kanske upp och slarvar lite väl länge ibland. Sen har ju även vädret här lite inverkan också, känner ju inte direkt att energin sprudlar då det är konstant grått och regn.
Nä i morgon får det bli en tur till solarieöarna, sol som sol väl? :p

Jahaa, de va väl allt.


God morgon!

Ska precis ta och kasta benen över sängkanten. Har ingen aning om va det kan tänkas vara för väder utanför fönstret men av fåglarnas glada sång att döma vill jag gärna tro att det är fint (?!) Nä..grått var det tydligen, säkert lite regn också..

Ska ta med Frasse ut på en promenad nu och sedan MÅSTE jag städa! Har sagt det på tok för länge utan att det hänt nåt, men som sagt idag måste jag! Vore ju gött att komma hem efter jobbet i morgon bitti till en städad och fräsch lägenhet.

Igår blev det bio, American pie reunion, tillsammans med Klas, Pär, Jan-E och Johanna - mycket trevligt och filmen var riktigt bra! Kvällen avslutades med kvällskaffe i Genvalla innan det var dags att åka hem igen.


Nä, må ta tag i den här dagen nu..
På återseende.


God morgon!

Det är faktiskt inte så dumt att vakna upp på flickrummet i Rätan, rätt mysigt (om man bortser från att det är aningens ganska kallt här..)

Pappa är på väg neråt landet sen många timmar tillbaka, Frasse ligger och smackar i sömnen på golvet här nedanför mig och jag själv försöker uppdatera mig med vad som hänt på nätet sen sist jag kollade. Ska väl snart ta och gå upp och ställa mig lite i ordning och sen åka till Svensta. Tanken var att jag idag skulle storstäda lägenheten och tvätta bort den sista tvätten..dock ser ju vädret ut att vara fint så mjaaa, jag vet inte jag..städningen kanske kan vänta också :p

På återseende.


Vi bor på landet..

..och vi (i alla fall jag) trivs ypperligt bra med det!

Jag har inga som helst problem med att åka sex mil för att kunna florera runt i olika butiker. Det bekommer mig inte att för att ta sig från punkt A till punkt B så måste du själv eller någon annan köra. Jag trivs!

Jag tycker om att många av mina vänner, i synnerhet karlar, oftast är svart om händerna, att var och varannan har minst ett finger halvt avkapat (okej det kanske snarare är hemskt..) och det är stora bilar många väljer att frakta sig själv i. Att första bilen för många är en gammal rostig Volvo 240 och att man köper hus i ung ålder - det är charmigt och det är HEMMA!

Här bor jag, här trivs jag och här ska jag bo!
Underbara älskade landsbygd i Jämtland <3

Vet inte varifrån allt detta kom.. Kom bara att tänka på det idag då jag var på väg till Myrviken för att få håret fixat, att jag trivs så förbannat bra och att storstadslivet absolut inte är något för mig, inte ens Östersund.

Inget fel på stan, det kan vara trivsamt men det är då bra skönt att sedan veta att man ska åka hem!


Kvällen har, med mina mått mätt, varit en riktigt bra sådan. Umgåtts med pappa, druckit kaffe med pappa och en vän till honom, har tillsammans med en gammal klasskompis hälsat på en annan gammal klasskompis, åkt bil i skogen samt skotare. Känns som man är 14 igen och jag gillar det!
(Ibland i alla fall)

Nä nu börjar det här inlägget att barka iväg till bara en massa dravvel så det är väl kanske bäst att sluta här och säga godnatt.

Såå, godnatt.


Vi drar till fjällen..

..så se till att ha fjällräddningens nummer inlaggt (helst på snabbuppringning) :p

Nädå.
I morgon bitti (med betoning på morgon, otta kanske är ett bättre ordval..) beger jag och Johanna oss hem till Ullis för att sedan packa ner det sista i ryggsäckarna och dra iväg till fjällen, Sylarna närmare bestämt.
Har just varit på Ica och inhandlat diverse förnödenheter, nu var det bara packningen kvar.

Ser inte bättre ut än att min gröna trotjänare får dammas av och haka på till fjälls. Kanske aningens overkill att ha en ryggsäck på 75 liter med sig men man tager vad man haver som Kajsa Varg en gång så vackert sa. Blir ju i och för sig bra de för då kan jag testa regnskyddet.
Inte för att vi ska ha nåt regn/snö eller annat obehag men ändå, kan va bra att ha.

(Note to myself; köp en mindre ryggsäck)

Dagen har i övrigt varit rätt slapp, näst intill meningslös med undantag för promenaden runt Hoverberg i morse. Då den var avklarad blev jah bjuden på kaffe i Åsarna på Däckab. Men med tanke på att jag kanske inte alltid är så snabb kom jag precis i lunchtid och fick då haka på grabbarna till Skicenter för lite tjockpannkaka. De följande två timmarna innehöll sedan mest att titta på hur man lägger om däck, ställa onödigra frågor och bara finnas - typ. Väl hemma i Svenstavik igen blev det fortsättning på tvättelendet som aldrig verkar vilja ta slut, kvalitets tid i solariet och slapp på soffan.


Jaaao men dagen kanske inte varit så tokig ändå trots allt :)
Nu ska jag trampa ner till modern för att låna med mig lite saker inför morgondagens bravader och sedan hem för att fortsätta med tvätten, packa, duscha och förbereda maten som skall medhavas.

På återseende.

FRÄNT!

Alltså shit!

Rocken diggar tydligen vin och Systembolaget diggar tydligen rocken och vinet -
jag, jag diggar allt!

Nädå, seriöst.
Oerhört fränt att så många rockband väljer att göra vin.
Spelar ingen roll om vinet är gott eller ej, jag gillar bara tanken, etiketterna och själva grejen med det hela!
Idag lyckades jag komma över två flaskor Ac/Dc vin; 'Higway to hell' och för några veckor sedan fick en flaska från gubbarna i 'Kiss' joina i vinstället.
MERA MERA MERA!

Såg även idag att Roling Stones och Pink Floyd också hakat på vintrenden (kanske var länge sen?)
Även bandet 'Kent' kommer nu under maj att släppa ett.
Kanske inte lika fränt men jag gillar Kent så en flaska från dom måste nog också inhandlas.

Nu väntar jag bara på att Ac/Dc's resterande viner åter ska komma in i sortimentet så jag kan komma över de återstående 4 sorterna..
Sen tycker jag även att Slash och Mötley också borde kunna släppa (minst) ett varstitt!


Just ja, för er som inte redan visste det så finns det även en hel uppsjö av viner (rött, vitt, rose och mousserande) från Christian Audigier (Ed Hardy) DOM flaskorna om några är FRÄNA!!
BESTÄLL BESTÄLL BESTÄLL! :)

Tack för mig tack.

Musik.

Men va mycket bra musik jag har att lyssna på nu!
Shiiit :)
(Förvisso är det mest 5-10 låtar som går om och om igen men dom är grymma!)

Gå in på min Spotify vettja och lyssna igenom låtarna i 'Nåt nytt' - jag gillart!
(Och nej, det är inte bara nya låtar mappen heter bara så).

Sen sist vi hördes då?
I söndags blev det påhälsning i Vigge hos fina Ullis där det bjöds på varma mackor och mys och därefter mera fika i Brånan hos EmmaLina :) Stadsbesök med jobbet i måndags. Skulle upp på måndaxklubben men lyckades inte kirra chaufför så kvällen spenderades istället hemma hos Johanna med en massa massa prat (detta var såklart tusen gånger bättre än en kväll på Huskey!) Igår morse hakade jag på pappa till staden. Lite sjukgymnastik för pappsen och sedan lite kik i butikerna (utan att köpa nåt (!!)) för att sedan avsluta stadsbesöket med mysfika med Amanda på Törners. Kvällen spenderades på jobbet.

Idag har det varit full fart igen.
Dock har jag inte gjort så mycket mer än att prata i telefon känns det som.. Har i alla fall hunnit med lunch och ett snabbesök på Dollar för att inhandla tvättmedel. Nu MÅSTE jag ta itu med tvättberget som snart övertar min lägenhet. Fy satan va trist! Fast faktiskt, jag tänkte dra igång två maskiner nu och sen knata ner på gymet och slänga mig i solariet - det får man!


Ikväll hade jag tänkt umgås med fin fina pojkar från skoltiden i Rätan, skoj! :)

Näääää men om jag skulle slängt igång en maskin nu då..!

Dessa söndagar.

För något år sedan, då jag fortfarande bodde i Göteborg, var söndagar heliga dagar.
Man kunde ligga inne hela dagen om man ville och inte gör något alls.
Nu när mina arbetstider och dagar är lite blandade är söndagarna inte lika heliga längre..

Visst, är jag ledig är det fortfarande skönt att inte göra något speciellt/det som faller en in men man vill samtidigt försöka ta tillvara på den lediga dagen på något bra sätt.

Idag har jag dock inte gjort det.
Har varit sjukt trött hela dagen och mest legat i soffan och läst. Fast faktiskt, det är skönt med sånna dagar emellanåt också ju! :)
En dålig sak med söndagarna är i alla fall att det oftast är då Pelle åker tillbaka till Norge. Gillar jag inte! Då är det en hel arbetsvecka kvar innan man får träffa honom igen.. :/


Ja, nog pratat om söndagar.
Igår på dagen begav jag mig till Rätan för att sedan tillsammans med pappa, Amanda och Frasse styra kosan upp till Vargen och mys i en snödriva i solen. Underbart väder även om solen hade kunnat fått visa av sig lite mer. Senare på kvällen blev det pub quiz med Elle, Sophie och Maria. Dock hade wärdshusets ägare glömt att annonsera om det hela så det blev bara vi och 4 till (2 lag alltså). Haha, men skoj hade vi! Efter quizet kom det lite mer besökare bland andra mamma, Emma-Lina, pappa och Ingvar. Trevligt trevligt. Men då klockan slog tolv tackade jag och Sophie för oss och åkte hemåt. S släppte av mig i Svensta och fortsatte sedan själv mot staden.
Fortsättningen av kvällen/natten blev lugn, lite mys och prat med Pelle innan det var dags att sussa.


Sitter just nu och försöka komma på någon bra middag att förtära idag. P föreslog korvgryta vilket vore gott, vet dock inte om jag har de krafter som behövs för att laga till något dylikt. Nudlar med sambal tror jag får räcka :p

SPÄNNANDE!!

Ikväll är kvällen före i morgon.
Och i morgon är det fredag..den 13:e (insåg jag nu!) men det spelar ingen roll för i morgon kan eventuellt bli en stor dag i fröken Norlings liv!

Vill fortfarande inte riktigt säga vad det hela handlar om mer än att det, om det går vägen, kommer att innebära en stor förändring i mitt liv. En rolig förändring dessutom! :D
(Nej jag är inte gravid om någon tror det).

Ja spännande är ordet.
Åh, kan klockan bli 15 i morgon nu!?


Jaja, vi är inte där än.
Vi är fortfarande kvar på den 12:e april och klockan är bara lite efter 22.
Dagen har varit ruskigt bra!
Storsjöbadet var verkligen en hit och vi hade skitskoj! :)
Det man dock glömmer är att det tar enormt hårt på krafterna att bada/simma/leka - jösses jag kommer somna gott inatt.

Blev bjuden på middag på Klövervägen idag igen (jo tack jag vet, jag har det oförskämt bra!) och efter att den intagits blev det en tur till Vigge för lite kaffe och surr vilket var trevligt. Sitter nu hemma i soffan och ska snart krypa till kojs och fortsätta med boken, 'Glöm att ni har en dotter, som jag påbörjade igår.

På tal om böcker, undrar just om jag kanske skulle ha bjudit in min fader på lunch i morgon?
Saknar honom en smula känner jag..

Nää, hade väl inte så mycket mer att förtälja nu..
Eller JO!
Idag tog jag och mamma och beställde oss en varsin fotoskrivare, Canon selphy cp800. Liten behändig sak som förhoppningsvis ska hjälpa mig att föreviga alla mina miljoner bilder, fylla ut alla mina tomma ramar och ge mig en anledning till att göra ett litet fotoalbum. Längtar enormt tills den anländer!


Nä, nu blir det godnatt och sov gott.
Puss!

Gooood morgon!

Förken Norling har minsann varit uppe med tuppen och har nu hunnit avverka ett litet pass på crosstrainern. Men herregud så trist det är att stå på den där saken!
Måste hetskolla på en massa avsnitt av Tre Kronor nu så jag blir helt fast och tycker att det är spännande - för tillfället kan jag inte direkt påstå att det riktigt fångat min uppmärksamhet, inte så pass att jag glömmer hur trist det är att stå på crosstrainern iaf..


Well, lite frukost nu och sen iväg till Klövervägen 1.
Eller så kanske kanske jag helt enkelt tar och packar min väska och sedan bjuder in mig själv på frukost där nere (kan tänkas att deras kylskåp innehåller lite roligare saker än vad mitt för tillfället gör..)


För övrigt sitter jag och chattar med en kompis från Göteborg som just nu befinner sig i Thailand. Ingen fara med tsunamin tydligen då han i skrivandets stund satt nere på stranden.
Liiiite avundsjuk blir man ju, tur det inte är så länge kvar innan vi åker :)

Nä, på återseende.


Förresten..

..idag är det endast 45 ynka dagar kvar innan vi sitter på planet mot Turkiet!
Trots att jag nästan nyss kom hem måste jag faktiskt vara så fräck och säga att det minsann ska bli skönt med lite sol och bad igen :)

Hoppla hoppla.

Det är så kul att se statestikstapeln skjuta i höjden (kanske inte ordagrant då jag misstänker att det inte finns nåt tak på den men ni fattar), fortsätt att läs kära läsare :)


Känner mig glad ikväll.
Middagen hos mamma var god och att träffa småbröderna lite är ju heller aldrig fel. Dessutom blev det en tur till Brånan där det bjöds på kaffe och tårta. Stod emot sötsakerna till en början men när barnen kom in och skulle äta blev det så att jag också var tvungen att smaka..och när jag sen insåg att den smakade riktigt gott var jag tvungen att smaka lite till!

Japp, jag är en slav under sockersatans vingar!
Gillar det inte!


Förresten så ska jag i morgon åka på Storsjöbadet tillsammans med Bengan och småttingarna. Guuuud så skoj det ska bli! Har velat åka dit under en längre tid nu men inte funnit tid (eller sällskap) men i morgon äntligen! :)
Jag ska va som en säl där i vattnet, promise.

Pratade med syster nyss och vi var båda rörande överens om att det här med träning, nyttigt och hälsosamt liv etc är saker man på tok för lätt glömmer bort att man ska leva.. Exempelvis kan jag bestämma mig för att bli nyttig (alltså inte vräka i mig godis och annan skit) och börja träna. Efter ett träningspass äter jag en hälsosam måltid och kommer sedan efter den på mig själv med att sitta med handen djupt nere i godisskålen och munnen full av diverse sötsaker - HOW COME!?
Varför är det så lätt att glömma det? Kan det inte va lika lätt att glömma att äta lika lätt som det är att glömma att man inte ska äta?

Människan är fantastisk.


Nu ska jag krypa till kojs och påbörja en bok jag lånade av Erika för nån vecka sen. Minns inte riktigt vad den hette men den verkade spännande så det blir nog bra.
I morgon är det tidig uppstigning då jag hade tänkt hinna med ett pass på crosstrainern innan det är dags att bege sig mot city och badet :)

Sov så sött så länge.
Och Du, Du får en puss!

Tidsfördrivet.

Namn: Ida Norling.
Ålder: 25
Längd: 175 centimeter.
Sko-storlek: 39.
Född: Rätan.
Bor: Svenstavik.
Gör just nu: Aktiverar mig med onödiga tidsfördriv.

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, possitiv och spontan.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Kass självbild, relativt lat och emellanåt svartsjuk.
Vad är du rädd för: De mesta i småkrypsväg..
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag törs stå upp för vad jag tycker.
Det roligaste jobbet du haft/har: Måste nog vara Acb, en fin tid.
Har du körkort och egen bil: Mmm.
När tog du ditt körkort: I början av juni 2005.
När grät du senast: Minns inte riktigt.
När skrattade du senast: Garanterat nån gång idag då jag var ute och gick.
Vem åkte du bil med sist: Klas.
Vem åt du mat med sist: Klas och Pär.
Vem sov du hos sist: Räknas jobbet?
Vem sov hos dig sist: Pelle.
Vad var du rädd för när du var liten: Samma som nu, det mesta i småkrypsväg.
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Jag hade svårt att bestämma mig för om jag skulle bli sångerska, modell eller skådespelerska – fantastiska barndom :)
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Förutom för småsaker såsom förkylning etc så är det nog noll gånger.
Värsta smärtan du råkat ut för: När jag fick tre av mina fingrar klämda i en bildörr. (Sen är ju ett brustet hjärta heller inte så skönt..)
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Alla härliga och fina stunder jag haft med mina vänner.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Människor som pratar först och tänker sen, eventuellt inte tänker alls.
Har du någonsin sportat: Faktiskt så har jag det och försöker fortfarande hålla igång kroppen så gott det går.
Någon du ser upp till: Mamma, pappa och mina systrar.
Vad finns alltid i din handväska: Nån form av ’läppsull’ fin alltid i min handväska.
Har du varit utomlands någon gång: Jo.
Vilken plats var finast: Thailand toppar nog listorna so far.
Största stad/städer du varit i: Bangkok.

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Förutom alkohol och nikotin, nej!
Rökt: Ja.
Snusat: Jo men vill sluta..tror jag..
Druckit: Ja.
Har du piercing eller tatuering: Piercings i öronen (om det nu är en piercing), tungan, näsan och naveln. Tatueringar på vänster vad, högra hela sidan av magen, höger skulderblad och nacken.
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Han ska se och acceptera mig för den jag är, vara snäll, ha bra humor och vara en smula romantisk och spontan.
Finaste komplimang du fått: Jag har fått många fina komplimanger genom åren men kan inte komma på någon specifik.
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Tyvärr ja..
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Igen, tyvärr ja.
Har du någonsin fejkat en orgasm: Pass.

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Lantis som jag är så måste jag säga landet!
Hamburgare eller pizza: Beror på.
Kött eller fisk: Kött fast fisk är dock väldigt underskattat.
Hund eller katt: Båda har sin tjusning men jag skulle nog välja hund.
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet.
McDonalds eller MAX: MAX
Vin eller Öl: Vin (rött).
Charter- eller skidsemester: Har aldrig varit på någon skidsemester..
Sverige eller Utlandet: Beror på vad man är ute efter, båda har sin tjusning.
Sport eller nyheter: Sport.
Hockey eller fotboll: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Det kvittar nog.
Sommar eller vinter: Båda.
Vår eller höst: Båda.
Flyg eller tåg: Flyg.
Bil eller buss: Bil!


Ju mer dom spottar..

..på mig, desto snabbare kommer jag blomma.

Till att börja med måste jag ge mig själv en klapp på axeln för att jag igår faktiskt tog itu med de saker jag tänkt att jag skulle. Hör inte till vanligheten att jag gör det men plötsligt händer det och då är det väl bara att tacka och ta emot :)

Idag har det enda vettiga än så länge varit en härlig promenad i skogen tillsammans med två fina kollegor. Underbart väder om än kanske lite väl blött för mitt dåliga skoval.. Men va tusan, lite blöta fötter har ingen dött av så det ska väl inte jag heller göra! Nu den närmsta timman hade jag väl inte tänkt göra något speciellt, kanske kika på någon film och sedan trampa ner till mamma där det idag skulle bjudas på middag. Kanske måste köpa med mig en liten blombukett till modern som ju igår blev ett år äldre och numera är närmare 50 än 40 :p
Den riktiga presenten får hon dock vänta lite på.. (VAD köper man till en mamma, min mamma?!)

Jaao.


Just det ja, igår fick jag ett samtal som gjorde att jag kanske inom en snar framtid kan förändra mitt liv i en possitiv riktning. Ser enormt mycket fram emot detta och hoppas verkligen att det blir som jag vill, vore skönt med lite medvind nu.. Motvinden har, till och från, blåst mig länge nog i ansiktet!
Än så länge vill jag inte säga riktigt vad det handlar om men jag måste säga nåt så då får det bli såhär, kryptiskt och måttligt irriterande för de som inte vet vad det handlar om ;p



Förresten behöver jag en plan för helgen.
Jag är ledig från och med lördag morgon kl 10 och skulle som sagt behöva förslag på eventuella aktiviteter.
Ett litet krav är dock att det helst inte ska kosta så mycket och att det helst inte ska innehålla någon form av alkoholhaltig dryck (inte mer än möjligen ett glas rött eller två) - förslag? nån?


Lite hackigt.

Bloggandet för mig jämförs bäst med en ruskigt stor berg och dalbana, massa toppar och dalar.
Speglar i och för sig det verkliga livet rätt bra..

Påsken är nu över och jag måste säga att det varit en riktigt bra sådan.
Träffat många älskade och saknade vänner, pussat på mina bästaste småsystrar, myst med pappa, sjungit mig hes, dansat mig trött och bara haft skoj.
Tack ALLA inblandade för det!

Om man får hitta något negativt med det hela måste det väl möjligen vara bristen på kärlek.. Meeen, den kommer väl den också. Jag vet ju i alla fall var den finns :)

Igår blev det jobb, första dagen efter nästan en hel veckas ledigt. Lite motigt var det kanske att gå upp på morgonen men dagen och kvällen förflöt på bra så jag har absolut inget att klaga på. Att dessutom få andas lite ren och frisk fjälluft är dessutom bara ett stort plus!

Ganska slö dag idag måste jag säga.
Blev lite uppvaktad av Pelle som kom med försenad födelsedagspresent, tack sweet <3 Kikat på film, bytt sängkläder och diskat, hämtat hem mammas crosstrainer, druckit kaffe med Mange x 2, haft catch up talk med Pär, planerat framtiden, mumsat egengjord gubbröra och egentligen bara mått gott.
Trots att jag absolut inte är någon person som uppskattar ensamhet särskillt mycket måste jag ändå säga att sånna här dagar är rätt sköna ibland, man behöver det fast man inte kan tro det.

I morgon är det tänkt att jag ska ta itu med den här förbannade träningen igen..
Ser kanske inte direkt fram emot det men känner att det behövs!
Att varva crosstrainer, cykling och promenader borde bli bra.
Måste bara hitta nån bra serie att titta på. Tanken är att crosstrainern skall användas från morgonen då jag vaknat och då kan det ju knappast bli så mycket bättre än om jag har en serie att kika på. Tre Kronor kankse det får bli, lättsamt då jag redan har alla säsonger.

En annan sak jag även ska göra i morgon är att ringa ett samtal. Ett samtal som kanske kanske kan förverkliga en sorts dröm jag haft i flera år men som jag inte direkt tagit mig för att uppfylla.
Spännande :)

Jag vet att jag är rätt duktig på att komma och planera en massa saker, saker som jag faktiskt verkligen vill göra. Dock blir det sällan att de fullföljs - men det ska det bli ändring på nu!
(Okej kanske inte allt, det tror jag varken att jag har tid eller råd med men en del i alla fall).

Mjo,
det var väl allt.
Godnatt på er och sov så gott, det ska jag göra :)

RSS 2.0