Slut.

Så var årets upplaga av stråket över (i alla fall för min del) då jag arbetar resten av helgen - både dag och natt. Haft tre underbara dagar med underbart folk, god alkohol, bra musik, många skratt, en del roliga bilder MED MERA!

Längtar redan till nästa år. Dock tror jag inte att levern och min kropp i övrigt gör det. Man blir som rätt seg av att gå all in tre dagar i sträck! Meeeen, det är det alla gånger värt!

Funderar nu på att gå och lägga mig och kika på film. Trist nog är det enda jag vill se O.C. och jag har inga fler avsnitt att kika på än. Nedladdningen har liksom stannat upp på 93%. Irriterande. En annan sak som också är irriterande är att av 24 avsnitt (som det är på andra säsongen) så är det bara avsnitt 5-10 som är klara. VARFÖR laddas det inte ner i 'ordning' för!? Alltså, först avsnitt ett, sen två, tre.. Jaa ni fattar. Då hade ju jag kunnat kika nu!

Well well.
Ska åtminstone ta mig nåt att äta nu.
So long.


Förresten, på lördag spelar Tomas Ledin i Rätan.
Hur grymt är det inte att han gör sin enda spelning för sommaren där!?
Apgrymt om ni frågar mig! :)

Let's do it again!

Gårdagen var enormt skoj!
Underbara älskade stråk! :)

Den dag jag blir rik ska jag köpa Östersund (och i och med det stråket) och då ska jag bara spela bra musik i alla tält och folket ska få dansa var dom vill; baren, borden, bänkarna - you name it!
Tills vidare får vi göra det bästa av situationen och ha überskoj och lyssna på vakterna.

Förresten, igår var det TREDJE gången (sen i fredags) som jag fick höra att jag var lik Pink! Det tar jag faktiskt som en komplimang, hon är ju snygg! ;)

Sophie övergav oss ikväll för en tur på Statens Järnvägar, dåligt tycker vi men vafan, hu e tebaks i möra ijann! :D Nu ska jag kuta genom vattenstrålen och sedan invänta Nickepop!
Howdy!

Hörde jag ALL IN!?

Anlänt till Östersundet och Sophie nu - nice säger jag!
Nu fattas bara Ellinor sen är banne mig trion samlad igen, var det två år sen sist!?
FÖÖÖÖÖR LÄNGE SEN I ALLA FALL!

Göteborg var underbart - as usual och jag saknar det redan (dock är det skönt att vara uppe i norr igen också).

Nu blir det mera vin och prat med Sophie innan det är dags att studsa in i duschen och bli snyggast ;)


..återkommer med mera uppdatering angående Götet nån annan dag, ha fan inte tid nu alltså!
Tills vidare - SKÅL!

If you be my bodyguard.

(Rubriken syftar på att just den låten 'Call me Al' med Paul Simon spelas på radion just nu).

Som jag misstänkte gick arbetspasset på Treklövern igår fort - danke schön för det! Plockade upp mister och susade vidare i spöregnet mot Rätan. Beställde pizza på wärds som åts hemma innan det var dags att sopa mattan med de andra i plump! 'När lammen tystnar' fick avsluta kvällen.

Dagen har till största del bestått av en massa ätande som det känns.

- Frukost då vi klivit upp.
- Åkte till Handsjön där det var sommarfest idag, köpte mig en fotlänk och fikade.
- Hem till Rätan för lite mer kortspel och hemmgjorda hamburgare.
- Blev bjuden av Lars-Olov på fika uppe i Böle där det i helgen varit loppis.

..som ni ser, en massa fika/mat.

Nu är jag åter i Svenstavik och är precis påväg att gå och lägga mig och göra ett besök i Orange County - som jag saknat mina vänner där! ;)

'Är du rädd? Jag håller dig i handen, för du, du du du du gör min dag. Du finns i varje steg varje andetag. Medan vi faller ner vi håller oss kvar. Men vi kan ge det mer, du gör min dag'
/ Petter ft. Magnus Carlsson - Gör min dag.

Jag hjärta Dig!


Storfeskarn.

Gårdagen fisketur var riktigt mysig och innehöll; det bästa sällskapet, enorma mängder mygg/småsve, god mat och svårtänd eld. Vad fisketuren däremot inte innehöll var fiskelycka.. Dock fiskade jag inget, överlät det till karln i sällskapet.


Mitt ute i ingenstans (vägen mellan Skålan och Börtnan) ser vi denna, något tilltygade, bil.


Vid en återvinning hade de till och med hängt upp påsar med ex. en plastflaska i så man helt säkert skulle förstå vad man skulle slänga var.


Pelle hade förberett fiskelådan.


Har enormt svårt att tro att det skulle bli en prins av något dylikt så jag struntade i att pussa den.


Storfiskarn ;)


Lite fusk att använda, vad det nu heter, för att göra eld..

Har gjort ett pass på bolaget och förbereder mig nu för nästa på Treklövern där jag ska vara till klockan nio. Var kanske inte såååå frestad på det men jag misstänker (läs hoppas) att det kommer att gå fort! Efter arbetet bär det av till södern, Rätan för lite umgänge med la familia där - nice!


Jag ser solen!

Det jämtländska vädret har verkligen överträffat sig självt må jag säga!
Har varit varmt under ett gäng veckor nu (med undantag för några enstaka regnskurar) och jag verkligen njuuuter..de stackars få dagar jag är ledig. Fast jag ska egentligen inte klaga, har rätt okej arbetstider egentligen och oftast slutar jag faktiskt klockan två :p

De senaste dagarna på jobbet kan sammanfattas i ett ord, bajskalas. Det kan jag faktiskt säga utan att bryta min tystnadsplikt. Usch, men på något konstigt sätt klarar man av det, man liksom stänger av.

Hade tänkt åka på bingo till Hoddal ikväll men då mitt sällskap, mamma, drog på sig ett gäng ungar gick det inte. Kanske inte så hemskt egentligen, sparar ju faktiskt 250 spänn på att inte åka (eller så går jag miste om 30.000). Men men, det är inte sista gången ikväll så det blir fler chanser! Blir nog fiske istället för min del :) Tre stycken ska för denna fisketripp;

Jag SKA få fisk.
Jag SKA rensa fisken jag fått.
Jag SKA grilla och äta fisken jag fått.

Så nu vet ni de.

Återkommer senare med uppdatering om denna kväll, eventuellt med bilder :)

Duktigt Norling.

GUD va duktig jag är på att uppdatera..

Har inte varit i rätt mode och då går det bara inte att skriva. Ska dock försöka samla inspiration nu och ge er regelbunden uppdatering. Trist för mig att jag har tystnadsplikt på båda mina arbeten annars hade det sannerligen funnits mycket mer att skriva om här. Men som sagt, tystnadsplikt..

Knatar i alla fall på bra på glasbanken och det tror jag att mina kollegor också tycker. Var lite skakis där i kassan första dagen men det lossnade rätt snabbt och nu går det som en dans! :)

Helgen som var spenderades i goda vänners lag på Svensta marknad! En sjuhelvetes bra helg rent ut sagt med många goda skratt, tokiga diskussioner, alltför många minnesluckor, blåmärken över hela kroppen, dans, blått nagellack, träningsvärk i hela kroppen med mera med mera. Allt vad en rektun påskhelg ska innehålla kort sammanfattat! :)

Igår var jag och mister på bio. Kikade på Beck - Levande begravd. Riktigt bra tyckte jag även om jag vid ett flertal tillfällen skrek rakt ut för att jag spratt med.. Haha, mitt sällskap skämdes en aning över mig tror jag :p Mysigt som få var det i alla fall - tack fina du för det!

Har by the way några problem..

- Min partykamera, my partner in crime.. Ja, min kamera har helt gett upp och lär aldrig mer kunna följa med på fest. Jag behöver därför lite illvasst en ny. Helst en system och en 'vanlig'.
- Nästa onsdag åker jag till Göteborg och blir borta tills på söndag. Perfekt var min spontana tanke då det är löningshelg - INTE perfekt att jag får lön från kommun = den 27:e.
- Har helt kommit av mig med träningen, var säkert en månad sedan jag gjorde nåt vettigt..
- Mitt feströkande har övergått till en något mer regelbunden vana.

Ska försöka pricka av dessa punkter eftersom och hitta lösningar, tror dock att jag ska prioritera punkt nummer 3 till att börja med. Vore dock kanske smartast att göra det i samband med nummer 4?

Jaja, nu är jag off för lite trevligt umgänge med folket söder om Svenstavik.
Heeejråå!

'Det gör inget om man sjunger fel, bara man har kul!'

Solsken!

Även idag skiner solen (dock inte lika som igår), jisses, börjar nästan känna sig lite bortskämd!
Sitter just nu i skrivandets stund och funderar på vad man ska göra idag, en dag i båthamn kanske.. Vore ju som gött de!

Syster ringde och väckte mig förut och berättade att hon nu har hoppat fallskärm!
Riktigt imponerad av henne (och moster med för den delen som också hoppade), fattar inte hur man vågar!? Egentligen skulle jag också vilja göra det bara för att det vore så grymt, men samtidigt känner jag att 'hellre döden' då jag är så enormt jävla höjdrädd. Då Emma berättade hur det var precis innan de slängde sig ur planet kände jag nästan paniken stiga inom mig, och då låg jag ändå i sängen.. Hur skulle det bli om det var på riktigt?!

Har kommit på att jag fick de värsta rädslorna man kan ha..

- Höjder.
- De flesta former av insekter + fladdermöss och sniglar.
- Vatten (fast egentligen kanske inte, men jag är då ingen större badfantast).

Dessa tre ovanstående saker är ju väldigt svåra att undvika, framförallt nummer två. Mitt liv hade garanterat varit mycket enklare om jag bara kunnat låta bli att vara rädd för dessa saker - garanterat, jag vill tro det!

Förresten, jag vill ha en systemkamera!
Helst nyss!
Var in och kikade på en häromdan, kärlek kallas det.. Hum. Nån som känner att plånboken skäver lite för mycket på grund av för mycket dollars så finns jag till förfogande att hjälpa till!

Nu - bikini on!


Keep on..

Mitt humör är fortfarande på topp.
Är fortfarande upp över öronen in love!
Datorn fungerar fortfarande klockers.
Vann inget på bingon men fick dock tillsammans med Ulla dela på pappas vinst.
Har umgåtts med goda vänner ikväll.
Är salongs på grund av vinet.

Njuuuter, jag bara njuuuuter! :)


Tralala :)

Ibland är livet bara för underbart alltså!
Idag är en såndär bra dag som man aldrig vill ska ta slut :)

- Att vakna upp bredvid det finaste kan ju inte ge en bättre start på dagen.
- Var i behov av tröjor, åkte in till staden och fick med mig tre stycken hem (rea fynd alla tre!)
- Lyxmys med enormt god mat, lite vin, yatzy spel och film tillsammans med finast.

Just love it!

Vad beträffar maten så måste jag faktiskt ge mig själv lite creds!
Romantiker och upp över öronen kär som jag är tänkte jag till lite extra denna gång..
Beställde en 'festplanka' (kött) på Ica och handlade lite annat gott till det; lufttorkad skinka, kräftstjärtar, några goda ostar, lite kex, fyllde ut potatissalladen med rödlök och äpple samt jordgubbar och grädde till efterrätt!

Jag kan bara jag vill! ;)


Förresten det, min dator har blivit knäpp..
Den har, i princip, ända sedan jag köpte den hållt på och jävlats med mig. Skärmen har blivit grå om man vinklat den lite (framförallt då man vinklat den framåt) och man har måsta startat om den, ibland en massa gånger innan det varit bra. Den kan även ha blivit grå bara av att ha stått stilla på ett bord.. Mysko och framförallt enormt irriterande! Så igår då vi skulle kolla på film ifrån den blev den, i vanlig ordning, grå för att jag vinklade skärmen.. Drog några väl valda och ursäktade mr. P min knäppa dator med orden 'den brukar hålla på såhär men rättar oftast till sig efter lite lirkande'. Han tog då upp datorn och gjorde, vad jag såg, ingenting.. (inget meckande med den i alla fall). Typ tittade på den. NU kan man vinkla skärmen fram och tillbaka hur mycket man vill, man kan stänga av den och starta den och fortfarande ha en riktig bild!! O T R O L I G T ! Misstänker att Pelle måste trott att jag hittat på allt för honom. Haha, jaa teknikens under. Jag är glad i alla fall, nu känns det ju nästan som att jag har en ny dator igen! Får tacka dig Pelle och dina magic fingers :)

Nu ska jag krypa iväg till sängen och ta itu med mitt nyinköpta korsord innan ögonlocken faller igen.
Sleep tight!

RSS 2.0