Kreativiteten.

Startade dagen med att dammsuga hela huset.
Kasta i mig lite frukost och sedan en promenad med Frasse bort till stallet där det blev mockning och utfodring. Är nu hemma på Gröngatan igen där det ska bli lite mat innan det är dags att åka till Åsarna och arbeta 16-22.30

I morgon är det minsann rea i Svenstavik.
Jag vet en som ska ut och kika (läs fynda!) :)


Jag skulle ha bränt en skiva.
Börjar bli rätt less på den musik som finns i bilen nu, har hört den ett gäng gånger.. Misstänker att jag dock inte hinner med något sånt idag, tyvärr.


Mjaamjaaa, lite smink och andra kläder och jag är redo att bege mig.
So long!

Frukostdiet?

Idag mina kära vänner blev minsann Ida Norling medlem på Kroppsbolaget!
Jojo, här ska minsann brännas fett i hopp om en trevlig 'beach 2011'

Känner mig faktiskt riktigt taggat och tror jag lyckats pussla ihop en bra träningsvecka till kommande vecka :) Motivationen är verkligen på topp och jag kan inte bärga mig tills jag får boka in passen (kan inte göra det än pga. att jag inte fått nån kod än). Ska bli sååååå skoj! :D Vet dock inte om det är till min fördel att det är 'vasaloppsvecka' där nästa vecka. Detta innebär att många av passen är 2 timmar istället för ex. 1. Well well, lika bra att gå ut hårt, eller? :) Jaja, jag SKA fixa det för jag SKA få snygg kropp, så de så!


På tal om träning..
Maten, jag älskar ju mat och fick jag skulle jag äta dygnet runt (minst). Och just nu har jag kommit fram till att 'frukostmaten' tex. fil och flingor med mera är sjuuuukt gott! Har förvisso alltid varit en frukost älskare men nu har det blivit mer än vad det varit förut. 

Så nu undrar jag;
Finns det nåt som heter frukostdiet? Alltså finns det en diet som baserar sig på att man endast/till största del äter frukostmat? Om detta nu (mot all förmodan) finns, är det då garanterad viktnedgång?

Tacksam för svar för detta är en diet som jag känner att jag lätt skulle kunna hålla ett tag ;p
Haha.

(Och nej, egentligen är jag en person som inte tror på dieter utan är mer av den sorten som anser att vanlig husmanskost är det allra bästa!)  



Natti.

Övervägande och underhåll.

Jag överväger starkt att sluta sminka mig!
Finns absolut inget så tråkigt som att, förutom att borsta tänderna som inte heller är så vidare värst spännande, måsta tvätta bort det förbaskade sminket.. Huga. Nej men skona mig!

Nu kommer detta ju såklart inte bli av.
Jag kommer inte sluta sminka mig, hur skulle det se ut?!
Jag skulle i alla fall inte se ut.

En bra dag har det varit, en kreativ ledig dag :)
Hälsat på Johanna i Klövet och fått sytta en 13 dagar gammal bäbis, men åååh sa go! Har dessutom fikat med mamma, hämtat ungarna tre på respektive skola/dagis, solat, bokat massagetid hos Karin, lagat mat, fikat med momma som kom och hälsade på, klippt William och spelat Wii med mamma. Dessutom har jag ringt en del 'viktiga' samtal som jag skjutit på. Ellerhur kreativ!? Sen att sakerna jag gjort kanske inte varit så speciella så dom är värda att gå under kategorin 'kreativt' men ändå!

Blev i alla fall inga löparbrallor idag.
Väntar tills på fredag då det visst skulle vara rea på Landens och alla (?) vinterkläder skulle reas ut. Hoppas det plagg som jag är ute efter också får en röd prislapp på sig, det är ju ändå 'vinter löparbrallor'


I morgon ska några fler 'viktiga' samtal ringas, ett besök på banken skall göras och en stund på crosstrainern skall avvaras innan arbete klockan 16. Alltså, det är så planen ser ut. Hur det verkligen blir är en annan femma, kan tydligen hända en massa saker under en natt som gör att man måste ändra om planerna helt..konstigt.


-

Förresten en sak.
Fan va svårt och framförallt jobbigt det är att underhålla bloggen. Undehålla den till den så att läsarantalet håller sig bra och statistiken visar fina resultat. Det är fan inte gjort i en handvändning. Hum.. Ska försöka komma på nåt bra sätt att lösa detta problem på. För det är ju faktiskt så, har man många läsare blir det betydligt mycket roligare att skriva!

Med dom orden tackar jag för mig och önskar er där ute en fortsatt trevlig kväll/natt.

Pånyttfödd.

Wohoo, en 'halvsnagg' och dusch senare känner man sig som pånyttfödd!
Att jag dessutom smort in hela kroppen med väldoftande hudlotion, så den känns som en baby stjärt, gör fan inte saken sämre alltså!

Älska att känna mig ren, älska att känna mig fräsch!
Kärlek på det alltså.

Nu ska jag borsta gaddarna och sedan krypa ner mellan lakanen och glo på film tills jag somnar! Gud så skönt! I morgon är det fullspeckat schema igen med uppstigning halv nio (hoppas jag) för att dra iväg till solarieöarna en sväng, kroppen börjar bli blek nu.. Efter det bär det av upp till Klövsjö och Johanna och sedan hem igen för hämtning av ungar på fritids/dagis.

Faktiskt tycker jag om att ha fullspäckade lediga dagar, man känner sig oerhört kreativ då!
(Sen är ju såklart inte jag mer än människa och avgudar även de dagar då det är helt blankt i kalendern!)


..undrar förresten om jag kanske ska köpa mig ett par nya löparbrallor i morgon!?
Jag vill gärna tro att jag skulle komma igång med träningen på riktigt om jag hade ett par anpassade för det rådande klimatet.


Nä fan, det här går inte.
Natti!


Slutkörd, överkörd, körd.

Helt jäkla slut i kroppen!
Idag var första gången sedan jag började på Treklövern som jag kände, då jag hade rast, att jag absolut inte orkade åka tillbaka. Inget speciellt som hänt där var bara så trött! Sen fick kroppen sig en rejäl omgång igår under skoterturen också, det känns idag och jag misstänker att det är den smärtan som gjort det jobbigt att jobba idag.

Tur att jag är ledig i morgon, tur! :)

Är hemma i Svensta nu i alla fall och i vanlig ordning den här tiden på dygnet är man uppe själv.. Vilket i och för sig kan vara ganska skönt. Just ikväll är det skönt, orkar inte va trevlig nå mer idag.


Står just nu i startgroparna för att korta ner håret på sidan och sedan ta mig en välförtjänt dusch. Vad beträffar håret är det inte bara på sidan det behöver fixas men i brist på Angelica så får jag nöja mig med detta så länge. På tal om Angelica så saknar jag henne, mmm, det gör jag! Kärlek till den tjejen! <3



Nä, ringa Johanna och sedan ta itu med huvve.
Amän, så får det bli!

So long.

Att ta tillvara på tiden.

Jobbar delad tur idag;
08-12.15 och sedan 16.00-20.00

Bra de då det är grymt väder ute! Åkte hem till Rätan efter jobbet, slängde på mig lite andra kläder och drog iväg med skotern till Mullbergs. Kolbulle och mys i det härliga, om än kanske lite kalla, vädret. Seriöst bor man nog på det finaste stället i världen! Finns nog inget som slår ett solbadande vinterlandskap i norr (helst med vy över fjället!) ojojoj, det är kärlek det! :)

Ikväll går funderingarna kring en tur på Skalet för att reka lite. Kankse i alla fall, om mina kumpaner vill följa med vill säga - ELLE, KRISTOFFER!? :) Och i morgon har det pratats om en skotertur, en tur av den längre varianten. Ska man tro vädret för morgondagen ska det bli lika som idag fast varmare, vore ju grymt!

Nänä, nu ska jag svida om och bege mig.
So long.

Finväre :)

Man blir så glad då man vaknar och ser att solen lyser!
Det spelar ingen roll om du planerat en heldag inomhur, bara av att se att den är framme gör en så mycket gladare och piggare :)

Jag överlevde natten även om det blev lite körigt vid fem snåret. Dock gick det bra och straxt efter sju kunde jag åter rulla neråt Rätan igen där min stora sköna säng väntade. Fantastiskt. Men det är som lite konstigt, trots att man är så sjukt trött (som jag var i morse) och har sovit på tok för lite vaknade jag ändå innan ett idag! Finns två sidor med det;

Baksida
- Jag känner mig bakfull nu på grund av sömnbristen.
Framsidan - Jag får förhoppningsvis lättare att somna inatt.

Pest eller kolera :p

Undrar just om jag ska vila en stund och sedan kanske städa ihop lite här.
Känner mig faktiskt lite småsugen på att städa och då är det väl bäst att passa på innan suget försvinner!



Aaaaah justja!
Igår beställde jag tågbiljetter till G Ö T E B O R G ! :D
Åker ner den 23:e mars och hem den 29:e - men längta!

Workout.

Jag vill börja träna!
Jag vill träna på gym, gå på pass och känna hur jag återfår kontrollen över min kropp.
NU vill jag göra det - helst nyss!

Kan jag deala till mig 'månadskort' på Kroppsbolaget i Svenstavik blir det alla gånger där (vill inte lösa ett halv eller helårskort då jag inte vet hur min framtid riktigt ser ut)! Jag tycker om det stället, det är mysigt med bra pass och bra instruktörer! Skulle va så skoj och jag skulle dessutom då få lite mer struktur på vardagen. DOCK har jag insett att något sådant inte kan bli av den närmsta månaden eftersom jag jobbar i princip varje kväll..dumt.

Well well, vi kan ju hålla tummarna för att mitt träningssug fortfarande finns kvar till nästa gång jag ska boka in mig på jobb - hoppas.


Är i Åsarna inatt igen.
Känns faktiskt lättare inatt än vad det gjorde igår (trots att jag sovit så lite idag). Peppar peppar ska jag kanske säga, jag vet mycket väl att det snabbt kan vända :/ Hoppas Marie kommer in snabbt från sin vända ute så jag får lite sällskap :)


I eftermiddag/kväll blir det till att leka med Elle och Keistoffa - skoj!
Vi ska måla och dricka bääääärrrrsss! :p

Nu är Marie tillbaka :)

Obalans.

Känner av sjuk obalans i mitt liv just nu.
Bor i en kappsäck, jobbar så mycket jag kan vilket resulterar i bra lön MEN dålig struktur på vardagen. Saknar så förbaskat mycket att kunna gå till MIN garderob och plocka fram de kläder jag vill ha på mig. Jag vill kunna mysa i min soffa och titta på min tv. Det där med kläderna är nog dock värst, avskyr att gräva runt i en väska och inse att det jag kanske vill ha på mig är kvar i stan..

NÄR ska jag få tillbaka mitt liv?!

Jag ska egentligen inte klaga, jag tycker om att vara hemma och nära familj och vänner. Men ibland längtar jag efter lite egentid där jag tar hand om mig själv och där jag har rutiner att följa och leva efter..

Just nu är mitt mål att få till nån form av rutin på träning i alla fall.
Jag MÅSTE börja träna, helst nyss!


Nu ska jag dock spela Sims - long time no see.

Alla ♥ dag.

Hum..länge sen jag firade alla hjärtans känns det som.
Tror banne mig inte jag gjort det sen 2008, hujedamig så länge sen..

Inte för att jag haft direkt ont av det men ändå, jag är en mysig människa och vill gärna göra något speciellt en dag som denna. Jag är inte en sån som går mot strömmen och vägrar fira bara för att 'alla andra gör det'. Nänä, traditioner är till för att hållas - alla hjärtans är till för att firas!


Hade väl inga större förhoppningar om den här dagen då jag tvingade mig upp i morse. Men ack så bra den blev! Efter att jag slutat jobba klockan 12 plockade jag upp syster och styrde kosan mot Svensta. Svida om lite kläder och sedan vidare mot staden där det blev fika med mamma, Bengt och Jon. Efter fikat med dom mötte vi upp Angelica och Marielle för fika nummer 2 på Pause. Mys mys :) Då pappa anlänt till stan blev det middag med honom på Larrys (sjukt gott!) och slutligen påhälsning av Ulla - en MYCKET BRA dag, från början till slut!

..det enda minuset, ett stort minus, är att Emma nu sitter på tåget påväg neråt landet igen :/ Ska verkligen se till att ta mig ner SNARAST så jag får mysa med henne snart igen (henne och alla andra godingar som mitt hjärta saknar). Nån gång i mars blir bra! :)


Tvätta bort sminket och krypa ner kanske, vore ju gött att komma i säng i någorlunda tid nångång. Tror min kropp skulle må bra av det!

Natti.


Sådärja!

NU är alla bilder uppe (finaly!)
Det 'enda' som återstår nu är att tagga klart och skriva lite till dom - även det ett evighetsprojekt men va tusan, det är ju inte direkt så att jag har så mycket bättre för mig en kall söndagkväll i februari. Wallanderfilmen som visas har jag redan sett dessutom..

Evighetsprojekt..

Men nu har jag dragit på mig ett projekt som hette duga!
Lägga upp bilderna från Thailand - drygt 600 som det ska sållas emellan, yes!

Men allt för min Sophie, allt för att hon ska vara glad :)

Lugn dag idag.
Hälsat på farfar där det bjöds på fika och har sen mest bara spelat Nintendo Ds, shiiiit va beroendeframkallande det är.. Tur att jag ska börja mitt nya liv i morgon så jag inte blir helt nörd (i morgon, eller nån annan dag men helst i morgon..!)

Jobbar förresten i morgon också, 07.30-12.00 tror jag visst att det var. Kan man ju ta faktiskt. Efter jobbet blir det staden för lite häng med syster innan hon drar till Götet igen.. Tycker ju förståss att hon gott kunde stanna ett tag till men men, man får ju inte alltid som man vill :/ Sen är det kanske dessutom min tur att åka neråt denna gång!? Ska banne mig ta och planera in en tripp snart, på tok för länge sen nu!

Norling från Rätan, hej!

Nationalteatern går fan inte av för hackor inte! Long time no see på dom, dumt, dom är ju fan bra! Ska ta upp lyssnandet på dom igen, ta mig fan att jag ska :) Är för övrigt på väg till Svensta igen efter en natt i Rätan. Da e ett fala rännande nu känner jag, men lika bra de. Well Well, inte så mycket mer att förtälja nu, kanske blir mer sen. Soooo long!

What's the point?

Är det meningen att jag i fortsättningen ska vakna såhär jäkla tidigt jämt eller?
Dom dagar jag är ledig alltså, de dagar jag jobbar har jag väldigt svårt att tro att jag skulle vakna av mig själv före klockan..

Då jag gick och la mig igår ställde jag klockan på 08.30 och 09.00 Nästan så jag kände hur trött jag skulle vara idag då den ringde.. Visst, straxt innan 7 slog jag upp mina blå och kunde sen inte somna om. Gick upp och gjorde i ordnig frukost att äta i soffan samtidigt som jag kikade på Uppdrag granskning - bra start på dagen! :)

Nu ligger jag och funderar på om jag skulle ha klätt på mig och dragit på gymet och solat. Vore så grymt skönt samt att jag vill underhålla den bränna jag redan har så jag får ha kvar den lite längre :)

Back to life..

..back to reality.

Nog fan kan man säga att man direkt kastades in i verkligheten då man kom hem;

1. Det har snöat kopiösa mängder. Känslan av att man bara för någon dag sedan låg på en strand och stekte under en klarblå himmel känns ganska avlägsen.

2. Verklighet = jobb. Kickade igång arbetandet efter semestern med en heldag; 07.30-22.30

Sådär ja, nu är all energi man trodde man fått tillbaka borta igen - allt är som det ska vara då med andra ord.
Nädå, man ska väl inte klaga egentligen. Arbetsdagen har faktiskt gått rätt fort och varit rätt smärtfri (peppar peppar). Hoppas det fortsätter så nu då jag tagit på mig en sjuhelsikes massa jobb resten av den här månaden. Det måste fortsätta så.



I övrigt längtar jag nu sjukt mycket efter att krypa ner under täcket och slå upp min bok om AC/DC, verkar ju ligga i samma klass som Heroin diaries och The Dirt vilket gillas skarpt! En annan sak jag också längtar efter är att vakna i morgon och åka till stan för att hämta hem systeryster som anlände dit nu ikväll :D

Bra bra bra, en massa bra helt enkelt!
Att det dessutom skall skakas rumpa på Skalet i helgen med fin fina människor är inte heller något annat än BRA!


..en sak som däremot inte är bra är att jag är sjukt dålig på Monopol, fattar fan inte!
Spelar ingen roll om jag så skulle äga varenda gata på spelet så skulle det ändå sluta med att jag gick bankrutt. Kanske måste sluta upp med mitt resonemang om att 'de e int pengran de sitt i'?

Kanske.


Well, sova nu då.
Natti.

Hem-hemma.

Jaa nu är jag hemma, inte bara i Sverige utan hemma i Svenstavik (åkte från hemma lägenheten idag).
Igår då jag klev in i hallen i läggan kändes det bra, att dessutom upptäcka att pappa köpt mickro och satt upp en lampa i hallen gjorde det bara ännu skojigare att vara där (tack bästa du!) :)

Att ligga i min säng kändes gudomligt och jag somnade nog innan förtexten visats klart på filmen jag skulle se.. Men that's it.

Vaknade i morse vid 7 och kunde absolut inte somna om sen.. Kikade nyhetsmorgon, ringde arbetande vänner och bara gick omkring. Tillslut svarade Sophie och vi kunde gå och luncha på Törners samt dra slutsatsen att 'vi ska nog inte vara här, vi ska vara där..!'

Tröstshoppade en massa smycken, en t-shirt och en kofta i hopp om att det skulle kännas bättre. Det gjorde det..en liten stund..sen ville vi iväg igen! Planen är nu sådan att det blir en ny resa nästa år, dock minst en månad denna gång då vi kommit fram till att två veckor är på tok för kort tid. Med den vetskapen, att vi ska iväg igen, känns det faktiskt lite bättre. Morgondagens monsterpass på jobbet (07.30-15.00 och sedan 16-22.30) känns inte ens så hemskt då man vet vad målet med allt jobb är, dessutom ska det såklart bli skoj att träffa alla goa kollegor också! :)

Haft lite present utdelning här på Klövervägen nu ikväll, skoj att se att det man köpt föll dom i smaken :) Har dessutom visat alla bilder (som jag ska lägga ut på facebook..tids nog..) och ätit GO fika i form av fil med müsli och ostmackor - men GOTT!


Nu försöker jag få tag på nån att leka med men ingen verkar vilja svara..
Dååååålig stil!

Arlanda.

Svensk mark, svensk luft, scensk mat - no e ma heime, eller ja, nu är vi i Sverige!

Dryg resa som trots en jäkla massa timmars väntande ändå gått rätt snabbt, det tackar vi för. Min psykiskt instabilia reskompis är nog gladast av oss båda skulle jag gissa. Jisses, där kan vi då rakt inte snacka om nerver av stål (framförallt inte då det handlar om incheckning etc). Kul för henne att hon fått privilegiet att resa med en person som; 1. heter tidsoptimist i andra namn och 2. föddes 10 minuter försent, haha! Dock måste jag medge att hon är ruskigt söt när hon irrar omkring, tittandes på klockan var och varannan minut  <3

Satan va ovant det var att använda sig av å ä och ö..
Känns helskumt..

Arlandahäng nu fram till klockan fyra ungefär då det är dags att hoppa på tåget som ska ta oss hem!
Fint ska det bli, fin fint! :)

..blev dessutom påmind om att det är vecka 6 nu = Rydell & Quick på Skalet, ohmy!
Att jag dessutom fick höra den glada nyheten att min fina syster kommer hem på torsdag gjorde det hela bara om möjligt ÄNNU BÄTTRE!

Jag vill HEM!

Men serriii!
NU vill jag hem, hem till Svensk mat, mildare klimat, min iPhone, min sang, min dusch, familjen.. Ja, till och med jobbet langtar jag lite efter - ALLT utom denna vantan! (Sjalvklart hade jag helst av allt stannat kvar i Thai ett tag till)

Tur att jag och Sophie borjar ga in i stadiet 'overtrotta' och kan skarata at i princip allt.
Just nu har vi hamnat i nat oserist harmande av en thailandare pa Koh Lanta som kom fram och sjong varldens grymmaste 'glasslat'. Lovar att laga ut ett klipp pa den har safort jag har tillgang, haha!


En valdigt stort minus med detta vantande ar att man kompenserar upp tristesen med att ata.. Och det ar tva stora minus: 1. for jag ar inte hungrig och borde da alltsa inta ata och 2. min mage ar absolut inte med pa stora matintag idag som det verkar, inte Sophies heller.. :/

Nej men faan..

..trodde ni verkligen att vi skulle ha san tur sa vi fick tag pa et tidigare plan!?
Da trodde ni i sa fal fel, inga direktplan till Sverige harifran inte sa vi far sa vackert vanta pa vart klockan 23.59

Jiiihoo..

Har dock:
- Fatt lite mat i magen
- Druckit kaffe och atit muffin fran Starbucks
- Kopt en jattetidning med en massa Soduko (ar det sa det stavas?)
- Svullat pistagenotter
- FATT IGANG FACEBOOK!

Sa nu kanske tiden gar liiiiiite fortare i alla fall, vi far hopas det!

On the road again.

Sadar, da var vi pavag tillbak till Sverige igen efter en helt fantastiskt underbar tid i Thailand!

Har redan borjat kika efter resor til nasta vinter (hehe) dock blir det minst en manads restid da, tva veckor ar pa tok for lite om man vill hinna se och gora en massa saker utan stres.

Befinner oss just for tillfalet pa Kaula Lumpurs, enligt mig, vardelosa flygplats. Den ar val egentligen som vilken flygplats som helst forutom det faktum att du inte kan anvanda facebook.. Jag och Sophie forstar det ej. Nu vantar i alla fall ett ofantligt antal timmar har innan vi kan satta oss pa planet till Amsterdam, jisses vad jag inte va sugen pa det. Ska ga och se om det finns nan sportslig att vi kanske kan boka om vara biljetter till ett tidigare plan, vore underbart OM det gick (mistanker dock motsats effekt an den onskade men man maste ju prova!)

Well well, blir det ingen omboking lar detta inte vara mitt sista inlagg.
So long.

RSS 2.0