Glömde ju!

Glömde ju att visa en bild från min gårdagskväll då jag med flera tog fram sin kreativa sida på jobbet :)

Jag hade tagit med mig mängder av scrapbooking grejer så vi tog och gjorde lite julkort ;)


Jaha..

Vaknade tidigt idag..strax innan åtta.
Farbrors hund löper vilket nedför att vår hund blir helt rabiat och löper amok typ dygnet runt! Något irritersamt vill jag lova :/

Jaja, trots att jag vaknade tidigt har jag ännu inte lyckats pallra mig upp ur sängen. Nä, istället för att ta itu med sakerna jag tänkt göra idag väljer jag istället att bara tjurligga i sängen (med ett undantag för att gå upp och hämta iPaden). Människan är väl ändå en fantastisk varelse!?


Nää.
Kika lite mer on the world wide web så kanske jag sen kan ta mig upp och göra något vettigt, typ bestämma vilka tapeter som ska klä hallen..


Just ja..

Kom att tänka på en sak förut..
Jag ÖNSKAR verkligen att jag kan komma att bli en sån där person som kliver upp tidigt på mornarna fast jag är ledig. Gör i ordning lite kaffe som jag dricker samtidigt som jag läser dagens tidning. Fortsätter sedan dagen med en lång och härlig morgonpromenad innan det är dags för jobbet eller, om jag är ledig, tar tag i dagens 'att göra'..

Jag vet att det är en hel hög med vuxenpoäng på en sak som den här men fatta va mycke man skulle hinna få gjort och hur mycket piggare man skulle känna sig och hur mycket bättre man skulle må! Kanske att man kan ha en dag i veckan då man kan ligga och dra sig hela dagen om man känner för det..

Underbart.
Kanske ska försöka få till nåt sånt här. Tror jag skulle må bra av det faktiskt.

Nurå,
gonatt.


Lite kärlek.

Efter jobbet susade jag och Hyndan iväg mot Rätan. Väl framme möts jag av pappa som sitter och wordfeudar på sin iPad ;p

Alltså.
Jag som har en iPhone har ansett det vara onödigt att skaffa en iPad, varför liksom - dom är ju likadana. MEN jag måste faktiskt säga att jag är kär, väldigt ganska mycket också..
Undrar just om jag har varit så pass snäll så tomten kanske kommer med en sån på julafton.. Tomten?

Dock vet jag inte EGENTLIGEN vad jag skulle använda den till, alltså jag har ju inget som jag gör/ska göra som kräver att jag har en..men ändå.

Nu ska jag knalla till sängen och fortsätta mata mitt beroende av Greys. Kan fortfarande inte fatta att jag under så lång tid kunnat låta denna fantastiska serie gå mig förbi - skämmes ta mig fan! Kompenserar dock upp det nu genom att snitta en 4-5 avsnitt per session ;)


Just ja, lite onödig info också;
Jan-Åke, mera känd som Klimax i 'Tre kronor' lyssnar på Dia Psalma i ett av avsnitten.
Nu vet ni det också.

Gonatt.


Äcklad..

..av det här förbannade vädret!
Va faaaan!?

REGN och det är snart första december.. HALLÅÅ ELLERRR!?
Anser inte detta vara okej, absolut inte alls okej. Även att tempen, 6,3 grader, är ungefär densamma som försommarens 'värme'.

Vart är vi på väg?


Vansinne!

Det är ju VANSINNIGT va dåligt de ska gå för mig med den här förbannade jävla julstädningen!

Började på med disken som fyllde hela diskbänken och fortsatte sedan med att hänga upp den andra gardinlängden i köksfönstret, sortera och kasta en massa papper, dammtorka etc etc. Så kom jag plötsligt på att jag nog vill ha lite tomtar uppe i år och bestämde mig för att åka ner till mamma för att leta reda på dom. Bör även tilläggas innan jag fortsätter att det REGNADE (och gör fortfarande) då jag kom ut (!!!) Åkte ner till mamma och började mitt letande men icke, mina tomtar, säkert runt 300 st, är BORTA! Eller ja, nånstans lär dom ju va men jag hittar dom iaf inte. Och det är ju så här med mig, när jag vill ha nåt/vill nåt ska det ske på en gång, helst innan jag kommit på det.. Men nu får jag vackert vänta tills Bengt kommer hem och kanske kan leta reda på dom åt mig.

Snodde åt mig lite lunch hos moder och fortsatte sedan min färd mot Ica där jag skulle inhandla några lampor till en adventsstake samt polkagrisar till min adventsstake med stearin ljus - inget av dessa två ting fanns att tillgå men däremot en ljusslinga som jag tänkte skulle passa bra ute i blomlådan. Då jag skulle betala fanns det inga pengar på kortet och innan jag lyckats fått så pass mycket mottagning på lurn för att kunna föra över var ett raseriutbrott bra nog nära.. Betalade i alla fall tillsist, åkte på byggvaruhuset och köpte de små lamporna och sedan hem. Nu när jag skulle sätta igång ljusslingan funkar inte den (SÅKLART!) så faktiskt, nu tänker jag inte göra ett endaste jävla dugg till idag! Köket är ju så när som på klart men resten av lägenheten får vänta tills i morgon kväll för jag törs inte riskera ett missöde till - då lär jag lägga mig ner på golvet och grina..

Nä, litet Greys innan jobbet så blir jag nog på bättre humör..hoppas jag!


Den här motivationen..

Jag som trodde att jag skulle vakna och känna samma städlust som jag gjorde igår morse. Otippat känner jag ingen lust, till nåt.. Jo, möjligen att lägga mig i soffan (efter att jag plockat bort alla miljoner saker som för tillfället belamrar den) och kolla på Greys. Dock känner jag mig själv rätt bra vid det här laget och skulle jag göra något sådant skulle jag få sjuk ångest sen så det är väl lika bra att greppa skurtrasan och börja ta tag i mitt oorganiserade kaos :/

Sagt och gjort..
..på återseende.


Nä nu jävlar!

Förbannat less jag blir!
Meeen, jag tar det från början..

I morse vaknade jag med ett strålande humör, hade personal möte, tog en snabbfika på cafét, drack kaffe hos momma, hämtade vildarna på skola/förskola och började sedan baka. Blev pepparkakor, saffransbullar, kanelbullar och hallonhgrottor och ALLT gick att äta och blev gott :) Vid halv åtta började jag tänka på refrängen och begav mig hemåt för att påbörja julstädningen (som jag faktiskt hade sett fram emot). Började med att jävlas då jag skulle hänga upp två julstjärnor i köksfönstret och fortsatte sedan med att gardinerna inte passade.. Alltså sånna här småsaker kan verkligen reta gallfeber på mig och det tar verkligen bort allt vad städlust heter! Ååh!

Nu har jag gjort som så att jag bara släppt allt. Det är fullt med saker i hela hallen (med hela hallen menas knappt två kvadrat..) och hela vardagsrummet. I köket hänger en av gardinlängderna uppe medan den andra hänger över en stol. Men vet ni vad? Jag skiter faktiskt fullkomligt i det! Nu ska jag tvätta av mig sminket, ignorera kaoset, gå och lägga mig och kika på Greys tills jag somnar - så de så!

Gonatt och på återseende.


Förbannat!

Äckligt less man blir då man spelar Wordfeud och får så fantastiskt bra bokstäver - ruskigt skoj! :/

..i övrigt har jag fått mat nu, pizza, så nu är jag mätt och trött..


I morgon.

Jäklar va jag längtar tills i morgon nu! Efter mötet ska jag hem å dunka igång Spotify och ladda upp med en massa bra julmusik sen ska det banne mig julstädas och göras julfint och mysigt :)

Det är nog enda gången jag tycker det är roligt att städa, när jag får julpynta. Och efter städningen är klar ska jag åka och hämta William och Marcus för att sedan åka hem och julbaka med dom (hoppas mina nerver pallar det..) blir nog mys :)


Ååh pappa, JAG ÄR HUNGRIG!!
Hoppas dom har pizza här på 'Com in' i Kristinehamn..!


1:a advent..

..och jag sitter inklämd i baksätet på pappas Citroën på väg uppöver landet efter en KANON helg i Göteborg.

Roligare saker har man ju gjort på 1:a advent, det har man. Men men, det är ju ett onödigt ont..hem måste vi ju. Längtar faktiskt tills vi kommer hem och kan beskåda kung Bores verk - ÄNTLIGEN snö! :)

Helgen har bestått av en massa shopping, både till mig själv och julklappar, skratt, god mat och mys! Precis som en helg i Göteborg ska vara. Vemodigt dock att åka därifrån, saknar redan mina godingar.. Förhoppningsvis är det kanske inte så länge tills vi ses igen :)

Nää, läsa några sidor i Morgan Allings bok och sen kanske sova lite så bör den här resan gå hyfsat snabbt tycker jag.


At the same time..

Jag känner inte för att blogga fast samtidigt gör jag det.
Känner inte för att sitta i soffan men ändå liksom..

Äh!

Det jag däremot känner för att att dricka mängder med gott rövin och bara liksom försvinna in i alkoholens dimma. Fint vore det. Trist för mig då att jag 1. Jobbar hela dagen i morgon, 10-22, och inte känner så stort sug efter att komma dit bakis och 2. Att det enda som finns i vinväg på Granvägen 2C är en liten flaska J.P..

Orutinerat för en vinälskare som jag och som dessutom jobbat på System bolaget, enormt orutinerat!

Well well.
Har ju i alla fall en påse jordnötsringar och vatten finns det i krannen så jag kanske överlever ändå trots allt.



I övrigt har dagen varit..enormt trist!
Det enda possitiva med den var att jag i ren förtvivlan över att jag inte hade något att göra drog iväg på en promenad. Eller ja, det skulle varit en promenad men efter bara en liten bit kände jag att jag villa testa löpsteget lite. Hade inga direkta förväntningar då det var månader sedan jag sprang men tro på fan att jag tog mig (LÖPANDES!) runt vägen jag planerat att gå - utan att stanna!

MÅSTE varit mitt usla humör som gjorde detta genomförbart för jag kan ju inte driekt skylla på att jag har någon vidare värst bra kondition.. Eller?!

Jaja, duschen nu och Onepiecen sen - så de så!

Jag vet att jag är efter..

..men va spelar det för roll - jag ÄLSKAR Grey's anatomy!

Då alla andra i hela världen följt den serien i flera år började jag själv kika på den förra veckan.. Som sagt, lite efter kanske.

Ja jävlar, sjukt bra serie! Tror banne mig att den slår O.C. till och med och det säger ju inte lite om hur bra en serie är, right?! :) I alla fall är jag så pass besatt att jag tog och beställde säsong 1, 2 och 3 igår, blir perfekt kvällsunderhållning för mig nu när vintern är i antågande och det är helt okej att ligga och kura i soffan under en filt på kvällarna :)

Nää, ett avsnitt till innan det är dags att fånga den här dagen..


Hard work.

Pust och stön.

Gårdagskvällen var inte att leka med!
Spinningpass först ut, brukar kunna hålla bra tempo men igår var benen som spagetti redan efter uppvärmningen. Dock höll jag på nåt mirakulöst vis ut. Det var nog mycket tack vare vår sjukt duktiga Johanna som skulle kunna peppa en döende att spinna på utav bara den! :)

Svida om till lite ledigare kläder, trycka i mig ett äpple och sedan på med boxhandskarna.
Fy fanken va slut jag var på slutet!
Orkade knappt hålla upp armarna och illamåendet var ett faktum.
Otrevligt på ett vis kanske men samtidigt lite härligt eftersom man ju vet att man gett allt! :)

Onepiecen och soffan var skönare än nånsin igår kväll då jag kom hem kan jag lova er.
Fick sedan besök på kvällskvisten, mys :)
Har nu på morgonen ätit lyxfrukost och kikat på National Treasure, mys mys mys mys! :D


Snart är det dags att göra sig i ordning för jobbet, 15.30-10.00 i morgon.
Lär nog gå fin fint de :)
So long så länge.

Excuse me.

Att blogga från telefonen kan medföra en del fel, stavfel, eller som det blev i förrän inlägget, två likadana bilder. Sorry for that.

Bullarna blev i alla fall goda och det är inte bara jag som tycker det (!)
Var upp på Dollar kontoret och bjöd folket där också och dom fick ett mycket väl godkännande :)


Sitter och diggar Spotify nu och peppar inför de kommande träningspassen.
Att jag faktiskt känner mig riktigt taggad gör ju bara det hela ännu roligare!


Har glömt att berätta en sak förresten.
Nästa torsdag styrs kosan ner mot Göteborg!
Oh my VAD JAG LÄNGTAR!!
Ska bli såååå roligt att träffa älskade syster och alla andra underbara igen <3
En massa massa kärlek för det.


Nä undrar just om jag kanske skulle ha förberett någon middag som jag kan värma på då jag kommer hem från träningen. Är ju ingen höjdare att äta innan då jag för lätt får håll och att ställa sig och laga då man kommer hem känns inte heller så frestande. Äh, lika bra att fortsätta bygga på vuxenpoängen och göra klart det nu - right? :)

Ett litet steg för mänskligheten..

..men ett ENORMT stort KLIV för Ida! Degen jäste, den gick att kavla ut, fyllningen gick att bre på - ALLT gick som de skulle för en gångs skull :)

Va i valet och kvalet om jag skulle gjort en sats till men kom då att tänka på uttrycket 'man ska sluta när det går som bäst'. Tar en ny bakdag inom kort och då blir det dubbelsats ;)


Vatten över huvudet.

Tror banne mig att jag tagit mig vatten över huvudet nu då jag gett mig på att baka saffransbullar..
Såg ett recept på Carolines blogg som verkade så smarrigt så jag kunde helt enkelt inte hålla mig.
Kirrade de sista ingredienserna efter jobbet och har nu knådat ihop degen som at the moment står på jäsning.

Det är just här, vid jäsningsprosessen, som det brukar skita sig för mig.
Vet inte vad det är för fel jag gör men nåt är det antagligen..
Håller innerligt tummarna för att det ska gå vägen denna gång annars får jag nog nöja mig med att köpa Icas fikabröd alternativt be momma baka åt mig.

Fast, låt oss säga att det går vägen, att degen jäser som den ska, då jäklar är det fröken Norling som bjuder upp till kafferep kanske till och med kilar ner på Ica och köper mer saffran för att kunna baka mer :)
Men det är ju som sagt OM det går vägen.


Nu till nåt annat.
Min natt har varit extremt dålig.
Hade sovande jour vilket hade varit kanon OM jag hade kunnat sova.
Har vaknar en gång/timman och sen bara vänt och vridit på mig, fattar inte vad felet varit.
Irritersamt.

Försöker nu peppa upp humöret och orken med julmusik och, som jag tidigare nämn, julbak ;)
Senare idag är det även träning, spinn och box, med Johanna och är jag inte taggad innan dess lär jag antagligen bli det - hennes pass är ju sååå roliga! :)

Min man..

Jag är fan helt besatt av Nikki Sixx - vilken fantastiskt snygg karl alltså!

Inte nog med jag har honom som bakgrundbild på lurn, nu har jag även hans bild på baksidan av telefonen ;)
Gjorde för någon vecka sedan ett personligt 'skal' på nån sida här på Internet.
(Trodde dock att det skulle vara ett hårt sådant vilket det såklart inte var..)

Hur som.
Igår anlände det!
Var som ett klistermärke skulle man kunna säga, kanske inte det ultimata men det skyddar ju telefonen lite iaf samt att den blev RIKTIGT SNYGG!



Titt sa fint de blev ;)


Men!

Förlåt förlåt!
Hr totalt glömt bort att lägga upp 'efterbilderna' på håret. Jag skyller på alkoholen, roligt folk, forum etc etc.. I alla fall, här kommer lite bilder på slutresultatet - jag blev SJUKT NÖJD och det borde min fina duktiga vän Johanna också vara :)


New New New!

Sitter på NFI inne i stan nu. Johanna har just slängt i första färgen (ljust) och är nu iväg å hämtar en färgsatta för att visa mig hur hon tänkt sig resten - SPÄNNANDE! :) Ärlig vet jag inte riktigt hur hon tänkt göra me håret, fast det gör inget, blir ju bara roligare och mer spännande då!

Återkommer later on :)

Söt jag är va?! ;p


Min man!

Måste bara dela med mig av en bild på MIN man!

SERIÖST finns det nåt finare?!
Även att jag måsta flytta mina appar till en annan sida på lurn bara för att få se så mycket som möjligt av bilden ;)


Att ta det från morgonen.

Sådär ja!
Då hade jag gjort mitt för idag då och är därmed ledig resten av dagen :) Jobb 07-09 och sedan Timecare utbildning mellan 09-11. Gööött! Är dock lite fundersam över vad resten av dagen ska fördrivas med - förslag? Alla jobbar ju..

Funderar på om man kanske skulle dragit en repa upp på Skalet för att där traska runt lite inne i shoppen. I och för sig är det inget speciellt jag ska ha så en sådan resa skulle väl egentligen bara vara slöseri med både tid och (framförallt) pengar..hum..

Nästa fundering då;
Forum ikväll eller inte forum ikväll?!
Vore skoj men ska ju till stan i morgon bitti och kommer då antagligen behöva en chaufför och VEM kan köra mig i morgon vid åtta snåret? De som inte är uppe på Skalet jobbar antagligen..
Får helt enkelt fundera lite till.

Adjöss så länge.


Har haft en riktigt bra kväll på jobbet, d...

Har haft en riktigt bra kväll på jobbet, dock känns det att det blev lite sömn inatt som var, helt slut både fysiskt och psykiskt.. En välförtjänt dusch nu då jag kom hem för att sen hoppa ner i OnePiecen som anlände idag (lycklig Ida!) Gud vilket fantastiskt plagg alltså, tror jag kommer att bosätta mig i den - helt och hållet underbar! Vore det inte så att jag ogillar att sova med kläder på skulle den lätt få vara på inatt.. Men men, får hålla mig tills i morgon kväll då jag ska mysa ner mig i den igen :) Natti natt nu och sussa sött!


Oooh, sometimes..

..I get a good feeling.

Vet inte varför men låten är ju okej.
Fast jag har väl nån form av bra känsla i kroppen även om den är begravd bakom ett ton av trötthet.
Blev inte mycket sovet inatt, hade kunnat om jag velat men hade liksom inte ro i kroppen att slappna av.

Hade bokat in två träningspass idag, var till och med riktigt taggad!
Men så ringer dom från jobbet och frågar om jag har lust att jobba ikväll och pengarkåt som man är säger man ju såklart ja. I morgon är jag dock ledig, i alla fall nästan. Jobbar 07-09 på morgonen och har därefter timecare utbildning nån timma. Kanske man skulle sväng in till staden då och hälsat på kära Sophie? :)
Kanske man skulle gjort jaaa..


Nä, nu ska jag vila en stund i hopp om att ha så pass mycket kraft senare så jag i alla fall tar mig ut på en liten promenad innan det är dags för jobb. Promenad och 20 minuter i solariet skulle fan inte vara fel känner jag!

På återseende.

Undrar just om den här kärran nånsin tinar...

img_3469 (MMS)

Undrar just om den här kärran nånsin tinar upp igen? I och för sig är det ju bara minusgrader på natten men av bilden att döma ser ju den här genomfrusen ut.. :/ En bra sak - jag väljer hellre att använda apostlahästarna! :)


Blev visst övernattning på jobbet inatt, a...

Blev visst övernattning på jobbet inatt, absolut inte mig emot! Sovande jour är rätt gött och det blir ju nästan som hemma ändå eftersom jag bor dryga 50 (?) meter från jobbet ;p Härlig kväll i vilket fall och jag måste återigen säga att jag verkligen tycker om mitt jobb och mins fina kollegor! :) Sex and the city nu innan det är dags att sussa, natti natt så länge.


Förresten så köpte jag mig ett par nya van...

img_3367 (MMS)

Förresten så köpte jag mig ett par nya vantar idag, jisses va de ska mysas i dom (kan man mysa i vantar..?) bara det behagar bli lite kyla nån jäkla gång!!


Kontroll igen.

Lyckades kirra problemet med mailen och har återigen kontrollen.
Tack.

Även fast jag inte direkt använder min mail så känner man sig liksom lite naken då man inte kommer åt den. Finns ju i alla fall lite saker som är 'bra att ha' på den.

Men men, Ida vs. Mailen 1-1


Haft möte nu på morgonen och därefter lunch med delar av godingarna.
Jisses va jag trivs med mina kollegor - dom är bara för bra!
Sitter nu hemma och inväntar att klockan ska bli halv fyra då det är dags att kliva på dagens arbetspass.
Kanske skulle försökt sova en sväng innan, känner mig schlack..


I morgon är det ledig dag för förken fräken.
Vet inte riktigt vad den ska fördrivas med, skulle behövt sy upp några gardiner men då jag och symaskinen inte är bästa vänner kanske kanske det blir så att jag överlåter den uppgiften till min kära mor.

Äääh.
Try to get some sleep,
adjö.

WHAT!?

Man blir ju tokig för mindre!
För ett tag sen var det nån som varit in på mitt facebook konto och ändrat mitt födelsedatum. Fixade det och tänkte att nu är det grett. Förvisso är det väl grett med just facebook - nu är det mailen som jag inte kommer in på! Är det nån som inte kunnat hålla fingrarna i styr ELLER VA FAN ÄR DET FRÅGAN OM!?

Jaja..
Kikar på fotbollsgalan nu, min kille fick guldbollen i år igen!
Grattis Zlatan ;)

I lördags blevd det lite kalas i Klövet. Var i valet och kvalet om jag skulle iväg men det var ju ändå The Relatives som spelade så jag var kanske inte sååå svårövertalad :p Trevligt var det i alla fall.

Woohooo!
Förresten, nu jäklar har jag beställt mig en OnePiece minsann!
Hoppas innerligt att den behagar dyka upp nu i veckan, det skulle uppskattas otroligt mycket.

..

Jobbade natt inatt. Sov till tre kanske men var fortfarande för trött för att ta tag i mitt liv så blev liggandes ytterligare en timma. Schockade därefter både mig själv och hemmet genom att påbörja en riktig storstädning + tvättning. Var klar lagom till kvart över sex då det var dags att bege sig på gymet för ett spinningpass.
Sitter nu i soffan och känner mig härligt mör i kroppen, det här med träning är kanske något man borde göra till en vana och fortsätta med!?

Nä en kopp te och lite mera mys innan det blir sängen.
So long.

Så typiskt mig..

Under en jättelång tid nu har jag tänkt beställa en OnePiece men liksom inte fått fingrarna ur..
Har dock haft klart för mig vilken jag vil ha..ville ha..nu vill jag inte ha den längre :/

Att det ska va så svårt att bestämma sig för en färg!
Det är ju inte värre än att man skulle kunna köpa en till sen, right?

Enfärgad eller med text?
Den enormt stora frågan..hum..
Återstår att se vad det blir, återkommer med resultat!


Men mums!

Pappa står i köket och steker älgkött som ska bli en skavgryta.
Doftar fantastiskt för att inte tala om hur underbart det smakar (var tvungen att provsmaka lite nyss!)
Mumma säger jag bara!

Alltså shit.
Har ni valt tapeter nån gång?
Eller rättare sagt, har ni försökt välja tapeter nån gång?

Jag har gjort det och vad jag kan minnas var det inte alls så svårt som det var idag.
Hujedamig.
Finns ju huuuuuur mycket som helst..
Vart ska man börja leta liksom? Tänk om man missar nåt?

Äh.
Det hela slutade med att jag lånade med mig 6 böcker hem.
Får väl sätta mig ner med faderskapet lite senare och kika.
Vi har kanske inte riktigt samma smak men han verkar inte vara helt omöjlig så med lite tur kan det kanske bli nåt frääänt ;)



I övrigt känner jag mig glad.
Har inte hänt nåt speciellt vad jag vet, bara glad ändå jag :)


..nu vill jag fan nätshoppa lite!

SERIÖST?! Det är den 4:e november och det ...

SERIÖST?! Det är den 4:e november och det SPÖREGNAR..! Kan inte tycka att det här är okej, inte det minsta lilla faktiskt.. Fan jag vill ju ha snö nu jag! Snö i drivor inte djupa pölar :/


Att chocka sig själv..

Ta mig fan att jag chockade mig själv och kanske även min omgivning idag!
Spinningpasset gick fint, Johanna var Volbeat inspirerad vilket gillas skarpt. Jag trampade på allt jag förmådde och kände mig efteråt nöjd med min prestation.

Stretcha lite, byta brallor, klämma ett halvt äpple - på med boxningshandskarna!
Gav verkligen allt och det gick kanon!
Trodde verkligen inte att jag skulle hålla hela passet ut dels med tanke på träningsvärken från helvetet från i tisdags och dels på grund av att jag, som sagt, just kört ett pass. Men FAAN va bra det gick och FAAN va roligt de va!

Boxning är helt klart my cup of tea!
SJUKT SKOJ!
Har ni inte testat TESTA! :D


Efter träningen satte jag mig i Hyndan och åkte söderut där pappa hade gjort i ordning mat, man har det då för jäkla bra alltså!
Resten av kvällen har bestått av prat och filmmys tillsammans med faderskapet, Amanda och Frida :)

I morgon blir det Svensta en sväng för att shoppa tapeter.
Pappsen har gett mig fria händer i hallen så i morgon ska det bläddras i tapetböcker. Har inte en blekaste än vad jag anser borde sitta på väggarna här så det kan tänkas ta en liten stund innan jag bestämt mig.. Det är ju trots allt ett mycket ärofyllt uppdrag han gett mig! :p

Night.

Det ska kännas att man lever!

Känner mig fan halvfull, två arbetsnätter med inte så överdrivet mycket sömn tar rätt hårt på en..
Den gågna natten gick dock över förväntan och jag kände mig på topp, härligt! :)

Ska snart ut på byn en sväng med mamma, skulle behövt ett par nya träningsskor så ett besök på Landens blir det allt.


Eeh?
Träning lite senare.
Startar upp med spinning kvart över fem och fortsätter efter det med ett pass box.
Kan tyckas lite väl hårt kanske men Johannas pass brukar va så jäkla roliga så det är svårt att bestämma sig så då får det bli dubbelt ;)


Trist det här var då.
Lägger ner, hej.

IDAG ska jag faktiskt ta tjuren vid hornen...

IDAG ska jag faktiskt ta tjuren vid hornen och gå på gymet.. Inte en dag to late! Tur jag har Emmely och Erika som också hakar på och pushar (trist dock att Erika blev sjuk..) Just i detta nu ligger jag i sängen och försöker förtränga 'latmaskens' sjukt irriterande röst som säger hur jobbigt det kommer att bli och hur mycket skönare det skulle va att lägga sig i soffan och glo på tv istället tills det är dags att åka iväg och jobba natt i Åsarna.. Men NEJ! Jag ska iväg, jag ska svettas, jag ska redan efter passet känna av lite träningsvärk och (framförallt!) jag ska sola efteråt ;) Önska mig lycka till! :)


RSS 2.0