Jobb, jobb och åter jobb..

För den arbetsskygge är min kalender ingen trevlig läsning. Bläddrade igenom den för en stund sen och insåg att jag, på en period av 23 dagar, har/kommer att vara ledig endast en dag! Var iväg en sväng idag till Åsarna och började plocka ur ett rum, hem och ska nu klockan 20.30 infinna mig där igen för en natt.. Sen iväg igen klockan 16-21 i morgon. Fast faktiskt, jag har inget ont av det. Som förra veckan jobbade jag alla dagar utom lördag, den här veckan alla dagar liksom den kommande veckan. Det går bara man kommer in i det! :)

I fredags var det mys hos Loven. Gott vin, god mat och trevligt sällskap. Trist dock att jag totaldäckade vid halv tolv. Bättre lycka nästa gång Norling! :) På tal om vinet så hade jag bestämt mig för att köpa tre flaskor med vin jag aldrig testat förr och det blev verkligen en riktig hit då de va riktigt goda (och billiga!)

1. Campos de Luz á 49:-
2. Selvarossa á 69:-
3. Downunder á 49:- 

Bara jag fått hem mina saker från Götet är det jag som går och köper mig et stoooort vinställ och fyller det med massa smaskiga viner! :)

Igår var jag och mamma på Glitter i Vigge. Åh va duktiga dom var och det var riktigt skoj att se! Efter det for vi hem och drack upp oss lite innan vi gick till Draupner på halloween kalas. Trist anser jag att det typ bara var 4-5 personer som var utklädda (jag vad en av dom och var utklädd till ängel med vita leggings, vit tunika, lockat hår med guldband och vita vingar;)). Även trist att det över lag var rätt lite folk där.. Skärping Svenstavik!

Nu ska jag betala en räkning och sedan börja ställa mig i ordning för den stundande natten..
So long!

Perfekt!

De senaste två dagarna, idag och igår alltså, har banne mig varit perfekta!

Vet inte riktigt vad det har varit som gjort dem så bra men nåt. Gårdagen var exempelvis kanon, jag hade ett strålande humör från morgon till kväll och fick en massa massa saker uträttade. Jobbade, fixade fram en massa tråkiga papper som jag förträngt en längre tid, ringde en massa viktiga samtal, betalade alla räkningarna, hälsade både på Loven och momma samt var ute och gick en timma.

Den här dagen har inte varit mycket sämre den.
Jobbade på treklöven mellan 07-11, åkte till Svensta på arbetsförmedlingen och fixade med en massa papper, snabb lunch med mamma, jobb på bolage från 12.30-18.15, hem för att byta om och sedan ut på en 1,20 h lång promenad runt Rörön1

Så NU MAUR JE GÖTT! :D

Vet inte riktigt var all den här energin kommer ifrån men jag är evigt tacksam för att den finns. Sjukt länge sen jag mådde såhär jäkla bra och det känns enormt skönt! :)

I morgon klockan 08.30 är det vinprovning på bolaget och därefter jobb fram till 18.15 Just nu kändes det lite halv segt men tror dock att det kommer gå riktigt fort bara man kommer dit. Skoj med provning i alla fall! Skoj och dessutom väldigt passande då jag planerat in att dricka vin i morgon kväll - kanske hittar nåt nytt att testa :)


Nä nu ska jag ta och tvätta ansiktet och borsta gaddarna innan jag kryper ner i sängen.
Gött att komma i säng vid nio, händer inte alltför ofta.

Natti natti! :)




Pssst!
88 DAGAR KVAR! :)

Ja ser det snöar..!

Äntligen äntligen äntligen! Det snöar och jag tycker att det är underbart! :) Visst, lite tidigt är det kanske, vi har ju inte ens nått in i november än men va tusan! Det kommer ju inte bli nån mer riktig värme, bara kallare och kallare och då anser jag det vara lika bra att snön också får komma! Man kan hantera kylan på ett helt annat sätt om det är snö på backen, känns mer acceptabelt på nåt sätt - don't you think? Näe, snart är rasten slut och dags för mig att återgå till arbetet.. So long folks! :)

Djävulseld..

Googlar man på bältros och läser lite om det kan man se att det ibland kallas för 'djävulseld'.
Stämmer ypperligt för helvete va ont det gör!

Irriterande smärta som finns där hela tiden..
Nu har helvetet spridit sig också, jippi.
Känns ju betryggande att läsa att det går över av sig själv i alla fall, det tar bara nån till några månader (!!)

Som dom sa på HC idag; 'Jaa blir det inte bättre (med smärtan) får du väl komma tillbaka.'
Eeh, jaha!?
Och VAD kan dom göra som dom inte kunde göra IDAG!?

Idiotiskt.
Fick dock höra några betryggande ord igår då jag frågade hur det var med smittrisk etc;
'Jaa alltså du ska ju helst inte umgås med spädbarn och personer över lag med nedsatt imunförsvar men du behöver ju inte sättas i karantän eller isolera dig'.

Vilken tur, va ju lite brydd där ett tag om jag skulle måsta sitta i karantän över jul om det inte lagt sig.
Som sagt, IDIOTISKT! Till och med outbildade jag förstod att jag inte behövde sättas i karantän.

Nä fy fan, nu går jag och lägger mig, godnatt.

Personalfest x 2.

Jäklar i min lilla låda vad den här veckan har gått fort!
Vart har dagarna tagit vägen?

Jaa, jag klagar inte - i morgon är det fredag = sista arbetsdagen för veckan (om man bortser natten på söndag). Morgondagen innefattar även mer än bara sista arbetsdagen, den kommer nämligen även innehålla personalfest med Böle Bygg (som jag också ska få följa med på!) på Huskey. Fresks bjuppar på både mat och bowling och som vi alla vet - gratis är gott! Skoj ska det i vilket fall bli :)

Sen på lördag är personalfest nummer 2 inplanerad, då med bolaget. Denna gång styr vi kosan mot Östersund och ska även där bowla och äta (sen är givetvis en utekväll inbokad, iaf för mig ;))

Sitter i soffan nu och funderar på om jag kanske ska ställa mig i duschen.
Är lite sugen på att locka håret och då måste jag tvätta det.. Kändes jobbigt men vore samtidigt skoj att göra nåt roligt ma skatboe.. Dagens i-landsproblem.


Nä, vi skiter i duschen ikväll och satsar istället på att komma upp tidigare ur sängen i morgon.
Så faure bli, punkt.

Natti natt.

En sak till..

Idag är det 98 dagar kvar till THAILAND!
Oh my, under 100 sträcket - not bad, not bad at all! :D



Nåt säger mig att jag och Sophie kommer att ä l s k a det!


På böljan den blå.

Enormt rolig kryssning, från början till slut!

Det finns verkligen inget bättre än att umgås med hela släkten sådär! Vi är alla likasinnade och har grymt roligt ihop :) Hoppas verkligen att det blir en repris av någon form mycket snart!

Dock inträffade två mindre roliga saker under resan;

1. På lördag morgon vaknar jag med utslag vid vänster höft. Det kliar och värker samt är svullet. Typ som eksem. Idag fick jag veta att det är Bältros..
2. Tillbaka i Stockholm på parkeringen där vi ställt bilarna ser vi att en av Mats bilar är borta (alltså stulen) och att någon slangat ur Robins bil.. Jävla idioter!

Dock var ju detta två saker som ingen kunde rå över så bortsett från dem var det p e r f e k t !

Mindre roligt var det dock att sitta i en bil i flera timmar igår och att sedan idag jobba.. Huga ligen. Tack och lov för att jag bara jobbade till kvart över två idag, annars hade det kunnat blivit riktigt kämpigt.


Tror jag ska ta och krypa till sängen nu så jag är riktigt utvilad i morgon då jag ska upp och jobba. Långdag i morgon; 09.30-18.15 och en jäkla massa varor som skall ut i hyllorna så det är bäst att vara pigg! :)

Sleep tight.

Hahaha, förresten!
Sjukt program på trean nu, 'Kvinnors hemliga liv'. Just nu är det en man och en kvinna (ett par) som brukar klä sig som älvor.. Sen nyss va de ett annat par där tjejen var 80 cm lång och killen 193. Inte för att det är nåt fel med det, längden är ju verkligen inget man ska bry sig om MEN det såg lite roligt ut då han kom och bar henne :p

Estonia!

Mair som gött i Estland! Igår överraskade vi pappa (vi =25 pers från familen) med att dyka upp alldeles innan avgången till kryssningen han fick i 50 års present. Hur länge som helst har vi måsta varit tysta om detta men så äntligen igår kunde vi berätta för honom! Och nog blev han överraskad alltid, så pass att han till och med fällde en tår.. Min lilla pappa <3 Gårdagen på båten var sjukt rolig och vi körde 'shake it loose' fram till kvart över 4 på morgonkvisten jag och 6 av pojkarna från kusinskaran, riiiiktigt SKOJ! Nu är vi på hotellet i Tallinn och har just ätit. En sista fix och sedan lite förkrök innan det, förhoppningsvis, blir en repris av gårdagen :) So long.

Serri!!!

Alltså serriöst! Finns det nåt du INTE kan göra med din iPhone?! Tror fan inte de va, testade just att gå in på internetbanken, funkade klockrent! :) Jag har sagt det förut men säger det igen - jag ÄR kär! Natten i Åsarna förflyter btw på fin fint (peppar peppar ta i trä..) Sleep tight.

Testar..

Testar att blogga från telefonen. Har försökt mig på detta förut men utan vidare bra resultat, men nu jäklar! Efter lite sökning på google (förövrigt världens bästa sida!) fattade jag vad problemet var och nu funkar det - grettski! :) Stackars jag har ont i min stackars fot.. I lördags fick jag enormt ont i mina fötter på grund av skor jag använde för första gången (..att man aldrig ska lära sig!) och fick i och med det, större delen av kvällen, knata omkring barfota. Jippi. Kände förvisso inget då men i söndags var det desto värre. Ett rätt stort och ont sår under höger fot hade letat sig fram. Ont gör det och inte har det blivit direkt bättre av att jag stängt in foten i strumpa och foppatoffel på jobbet.. Tur jag jobbar natt i morgon så jag kan lufta foten större delen av dagen, såvida jag inte ska bege mig ut i svampskogen alltså.. Lör finnas mycket av skogens guld har jag hört! Nä nu ska jag göra mig en kopp te och återgå till boken jag påbörjat; När himlen faller ner'. Sleep tight. Dig hjärtat Jag!

Kalaset!

Pappas kalas var precis som ett kalas ska vara!
Mycket folk, enormt god mat, bra underhållning, en glad pappa - A l l t var bra!
Tror dessutom att alla gäster också var nöjda med det vilket ju är roligt!

Gårdagen var däremot inte så spännande..
Bakismåendet från helvete hade letat sig in i min kropp och jag kände mig allt annat än fräsch. Så går det då man ska blanda allt man kommer över i dryckesväg; burbon och cola, vin, öl, ren sprit.. Huvva!
Var uppe i Böle och skulle hjälpa till att städa undan, tror dock inte att jag bidrog med särskilt mycket då det, varje gång jag skulle röra mig, kändes som att jag skulle dö. Det enda jag kunde äta på hela gårdagen var en macka och en tallrik fil (det klockan 9 på kvällen..) Nåja, kostar att ligga på topp! :)

..dock blir det nog lugnt ett tag framöver nu som det känns.

Jobbat idag, gick bra men kände mig ruskigt nöjd med att få gå hem klockan 1. Värre i morgon då det är jobb mellan 07-16.30 men det ska väl gå det också.

FÖRRESTEN!
Nån som sett min plånbok!?
Den är totalt borta och jag misstänker att den försvann någon gång under lördag natt då jag av någon outgrundlig anledning skulle ta den ur Pelles bil och ner till Rätan. Dumma idiot Ida. Kul att ALLA kort är där i, fy fan.

Nä, om man kanske skulle ta och tagga till lite inför Biggest Loser nu då.
So long. 

Dan före liksom!

Idag har varit en väldigt intensiv dag, från början till slut!
Började med att stiga upp klockan tio, sminka och packa sen iväg på café med Emma för lite frukost.

Uträtta lite ärenden på byn och sedan vidare mot Rätan och slutligen Böle där det varit tårtbak och en massa annat fix inför morgondagens happening! Tårtorna blev, om jag får säga det själv, riktigt bra! Mina skills sitter fortfarande i :D

Nu ska Emma färga mitt hår innan det är dags att krypa ner i sängen.
So long.

Blir så förbannad..

..på mig själv!
Att det ska vara så sjukt svårt att ta sig upp på mornarna.
HUVVA!

I morse rigde Emma två gånger, en gång vid sju (för att jag bett henne), kände mig då någorlunda pigg men tänkte 'bara' ligga en liten stund till. Nästa gång hon ringde var hon väl runt åtta och då var jag helt död. Vaknade med ett ryck tio i nio och fick stressa gärnet för att inte komma sent till jobbet.. Så gick det med den morgonpromenaden.

Bättre lycka i morgon fröken Norling.
(Misstänker dock att samma visa gäller i morgon, och i morgon kan jag dessutom sova länge då jag inte börjar förrän 20.30) meen, JAG SKA UPP TIDIGT för jag ska ha frukostdate med frugan Haraldsson :)


På tal om Haraldssonskan, vi har nu ikväll suttit och pysslat med sånghäftet till pappas kalas. Måste faktiskt säga att det ser ut att bli riktigt bra OCH roligt! Tror pappsen kommer att bli glad då han får se det. Hann bara göra tre sidor ikväll så arbetet fortsätter i morgon efter frukosten.

Kikar bort mot fiskskålen nu och inser att jag faktiskt inte kan vänta till i morgon med att städa den.. Typiskt, jag som kände mig redo för sängen nu. Nåja, det lilla livet måste ju få ha det trivsamt omkring sig han också så det är väl bara ett att göra antar jag.

Förresten det, idag beställde jag marsipan; svart, vit, blå, lila och gul (samt lite grön och röd att göra rosor av) till tårtorna som jag ska göra på fredag. Skoj att göra marsinpantårtor dock var det bra precis tre år sedan jag gjorde en.. Vi får hoppas att skillsen sitter kvar!

Städa skålelendet nu sova sen.
Natti.

Fixar och donar.

Händiga jag.
Känner mig faktiskt lite kreativ/duktig då jag; lärt mig lite mer om ett bildredigeringsprogram jag laddat ner till telefonen, fixat till två bilder som ska vara med i sånghäftet till pappas kalas som jag och Elle ska göra i morgon, lärt mig att göra ringsignaler till telefonen samt att även lägga in dem!
Jo ni!

Sen att jag helt kom av mig från det jag egentligen skulle göra hör inte hit.. 

- Rummet kan stå ostädat en dag till.
- Hysen dör inte (förhoppningsvis) om jag städar åt honom i morgon.
- Jag har fortfarande kläder kvar i garderoben så än är det ingen jättepanik med att bära ner tvättkorgen.
- Blommorna i fönstret är ju fortfarande gröna så det är ju ett litet tecken på att de fortfarande lever, right?

Var garanterat något mer också som jag helt enkelt har förträngt, dock säkert inget viktigt.


I morgon hade jag tänkt försökt ta mig upp klockan sju och ge mig ut på en promenad innan jobbet. Vore extremt skönt om det blev gjort då det i morgon kväll kommer att vara lite tight om tid. Ska göra mitt bästa men lovar dock inget stordåd - ni vet, det är ju så lätt att znooza..

Hungrig börjar jag känna mig också.
Trist för mig då jag absolut inte tänker äta något nu!
Tänkte dra in på måltiderna lite (iaf mängden vid varje måltid) och hoppas på trevliga resultat. Sen kanske man också ska försöka få i sig nåt mellanmål, frukt eller liknande. Mjo, kanske de ja :)


..förresten, i morgon är det jag som ringer Karin Eliasson och hoppas på att hon har någon massagetid till mig. Hela min kropp är i uppror, känner mig ungefär 50 år äldre än vad jag egentligen är och det är ju inte så roligt.

..förresten 2 - Jag saknar DIG!

Godnatt.

Lite lätt sliten.

Tror ni ag somnade igår efter att jag bloggar klart?
Icke! Låg väl vaken till en halv tre och lekte med telefonen, ehrm.
DOCK tog jag mig upp i tid i morse, vaknade till och med före innan klockan ringde :)

Jobbet har knallat på fint, dock lite klent med kunder.
Destomer ouppackade varor..

Då jag kom hem bev det lite vila framför tv'n innan jag, med bestämda steg, gick upp och drog på mig träningsstassen och begav mig ut på en 1 timmas promenad. Avslutade rundan med 16 minuter i solariet. Riktigt härligt med kvalitetstid! :)

Nu ska jag väl ställa mig i duschen och fli bort solarie/svett lukten, sen blir det nog en kopp te.

So long.

Helt borta!

Känner mig helt borta i huvudet jag..
Trodde bensäkert att jag skulle jobba i Åsarna i morgon men då jag loggar in på timecare och inte ser nån bokning blir jag fundersam. Kikar kalendern och ser att det är på bolaget jag ska va, tur man har koll.

Kvällen har varit trevlig.
Efter mina 13 minuter i solariet slängde jag mig i min lilla gråa och åkte till Klövsjö och Johan. Där bjöds det på kaffe och prat vilket ju alltid är trevligt. Efter nån timma får jag en trevligt sms från Angelica om paj och kaffe i Rätan - vidare dit. Avslutade min lilla turne med ett stopp hemma på Gröngatan innan jag susade vidare hit mot Svensta igen.

Ligger nu nerbäddad, redo att stänga mina blå så jag är pigg och allert tills i morgon.

Förresten, i veckan ska jag verkligen ta tag i det här med träningen.
Herregud, går omkring mest hela dagarna och känner mig uppblåst och tjock.. INTE OKEJ!
Ska inte ställa till det nu så jag 'växer ur' min jeans som jag nyss börjat kunna ha igen, absolut inte! Sen vore det ju inte helt dumt heller att vara fit inför den stundande resan till THAILAND! ;)

Nä, sov gott alla.

Y E S !

Att man kan vara så sjukt nöjd och glad över en telefon som jag är över min är fan nästan konstigt tycker jag!
Men så är det - jag älskar den!

Äkta kärlek.

Man kan ju verkligen göra allt med dom också, nä iPhone åt folket anser jag!

Helgen har varit förhållandevis lugn. Stadsbesök med mor igår då det brändes ett x antal kronor, fix me lurn, påhälsning i Brånan med mera. Skönt att vara hemma i Svensta lite också, var typ tre veckor sen sist (tiden går ohyggligt fort emellanåt).

Grått och trist ute, det är kallt och det blåser..
Funderar på om man kanske skulle ha tagit en rask promenad och sedan unnat sig några minuter i solariet (long time no see på det som det ser ut på kroppen). Eller så skiter jag i promenaden och satsar helhjärtat på solariet i stället!? Mjoo..så får det nog bli! :)

RSS 2.0