ALLTID skoj!

Kikade förut in på datorn här på jobbet och blev överförtjust då jag såg vad lönen blev - sjuktgladtjej.nu :)

Ibland har man medvind ta mig fan!
Inte händer det ofta men ibland så :)


Later on.

När jag kommer hem ska jag spilla upp ett stort glas rött och sedan gå lös med skurtrasan! Jag vet inte varför men jag får alltid städlust då jag egentligen borde sova - that's me liksom!

I och för sig är jag inte hemma än så lusten till att städa kan ju faktiskt gå om sig men förhoppningsvis håller den sig kvar, tror både jag och lägenheten skulle må bra av det!

I övrigt anländer syster yster i morgon natt - ÄNTLIGEN! Inte en dag för sent tycker jag. Så på fredag blir det, som alla andra år, julmys på stan där detektiv sista julklappen skall inhandlas + lite extra julklappar till oss själva ;)

So long!


Det som är bra..

..med att följa med pappa in till stan å julhandla är att man kan styra rätt bra över vad som köps.

Here's the deal,
Pappa avskyr att handla julklappar, tror även att han avskyr att gå på stan (vare sig det är julhandel eller bara vanlig nöjesshopping). Därför vill han att det ska gå så fort som möjligt. Under årens lopp har jag och syster blivit rätt dåliga på att önska oss saker, kommer aldrig på nåt i rimlig prisklass så därför blir det oftast pengar. Idag hittade jag dock en sak jag velat ha en längre tid och då var det ju perfekt att låta pappa betala ;)

Nu är det dock torka igen så jag misstänker att det även i år blir något tunt paket - vilket i och för sig är bra så man kan shoppa loss på mellandagarean :)

Nä, nu ger vi upp city och styr kosan vidare mot Ica Maxi och sedan Elgiganten innan det är dags att åka hem och jobba.

På återseende.


Några dagar före..

..dopparedan!
Jisses, bara 5 ynka dagar kvar till julafton - kan inte fatta det! Och vart har min julstämning gömt sig? Känns inget speciellt alls i år faktiskt, inte nåt. Dock misstänker jag att den lär infinna sig då vi anländer till momma på julafton. Det är ju som tomteland där denna tiden på året. Huuuuur många tomtar och annat julpynt som helst! Räknade tomtarna för nåt år sen och då var det 1200 stycken tror jag, ska kanske räkna dom i år igen och se hur många det är nu :)

Befinner mig i alla fall i Rätan nu. Är ledig tills på onsdag så då passade jag på att åka hit :) Har varit hemma hos Micke och Erika ikväll, fikat och surrat en massa - mys!

I morgon ska jag städa lite samt koka lite ischoklad och eventuellt knäck (om jag orkar..) så vi har nå sött att äta i helgen här :)


Nää, nu ska jag lägga mig och kika på film tills jag somnar och när jag väl somnar ska jag drömma om en fin pojke - det är i alla fall vad jag vill göra.. Hoppas kan man ju!
Jaja,
Godnatt då.


Testar igen :)

Sådär ja, efter dryga timman fick jag till EN sak, nämligen att, som ni förhoppningsvis ser, få den första bokstaven i varje inlägg större än de övriga - wiihooo!

1-0 till Norling va!?

Försökte mig även på det här med headern men gav upp det lika snabbt. Det skulle verkligen vara överkurs att ge sig i kast med något sådant tror jag. Nä bättre att överlåta det till någon som kan.. Ehrm, ELLE!? :)

Nu ska vi se om jag kan få till det här med bilderna som jag vill. Vill, i vissa fall, ha dem bredvid texten istället för under/ovanför. Har nu läst och kanske också fattat, we'll see..

Nu vill jag alltså lägga upp en bild, vi tar en bild på en av alla mina kärlekar ;) 
I alla fall, jag vill ha den här bredvid nu..
WIIIHOOO!
I made it again.
Jag kanske inte är ett hopplöst fall ändå trots allt!?


Btw, visst är han förjävla söt? ;)






Humm..

Gick ju tydligen inte som jag ville..as usual!
Jaja, fortsätter väl prova då.

Test.

Försöker mig på lite bloggdesign (absolut INTE min starka sida..) och måste testa lite..
Så ni får vara beredd på att det eventuellt kan tänkas komma en del kortfattade och meningslösa inlägg nu.

Lur..

Är lite lur på om man kanske skulle ha bakat lite idag..
Lussekatter, ischoklad och knäck. De vore ju som skoj faktiskt! :)

Får höra efter om det finns nån som vill komma och baka med mig annars får jag väl göra det själv då :)


Lördags fix.

Har inte gjort ett endaste dugg idag. Hade vaken natt inatt så egentligen borde jag väl sovit igen de timmar jag missade då MEN jag vet vilket helvete det kommer att bli ikväll så det har bara blivit nån liten powernap i soffan. I soffan ja..det är där jag spenderat hela min dag om jag tänker efter. Varvat mellan boken om Zlatan, wordfeud, Facebook och nån film - rätt okej faktiskt.

Men nu känner jag att jag måste ut en sväng. Tänkte dra på mig lite kläder och gå hem till mamma för att hämta lite saker och sedan Ica för att handla det sista till kvällens middag (pizza!) och sen hem igen och börja kocka.

Fick i alla fall ett ryck nyss när jag pratade med Sophie på telefon så jag tog och sminkade mig - alltid skoj att vara lite lördagsfin ju ;) Sen blir jag även så rastlös då jag pratar i telefon så att sminka sig är en perfekt sak att göra!


Bild.

Här har ni förresten bild på ringarna samt ett par till som bara MÅSTE hamna i min smyckessamling - i'm in love! <3


Nu är det gjort..

Sådär ja!
Nu har jag tagit ur pluggarna ur mina öron för att låta töjningen växa igen till normalstora hål.

Varför?

Jo för att jag börjat tröttna på att aldrig kunna använda fina örhängen! Hittar ofta jättefina då man är i stan men ser aldrig någon mening med att köpa några då mina hål ändå är för stora (8 mm) för att kunna ha sånna.. Men nu är dom som sagt urtagna och jag kan återigen snart börja använda 'normala' örsmycken. Det första jag ska inhandla är ett par SJUKT snygga ringar från Laila Bagges kollektion 'Rock by Sweden' - så de så!

Tills dess att hålen gått tillbaka till normalstorlek får ni ursäkta att jag kan tänkas se lite rolig ut.. :/


Och nu då?

Alltså seriöst, jag behöver tips om vad man kan fördriva en vaken natt på jobbet med!?

Titta på film så klart men det bygger ju lite på att man har några bra filmer att se - vilket inte jag har.. Eller jo, jag har en ny som jag kan dra igång men den är ju över långt innan den här natten är det. Satt även och funderare på om jag kanske skulle gå igenom alla mina bilder. Har under ett gäng års tid tänkt gå igenom bilderna för att då välja ut vilka man ska framkalla och inte. För seriöst, det är ju MYCKET roligare med papperskopior än att bara ha dem liggandes på en hårddisk.. Dock känns det som en sjukt trist uppgift, eller? Kanske inte. Kan ju börja med ett album så får vi se vart vi hamnar sen..

Men först blir det lite film, 'Bridesmaids' var det visst.
So long.


Enormt sakta men dock säkert..

Om man gör lite i taget när det kommer till städningen så känns det inte lika jobbigt att få det klart. I och för sig kan man (om man heter Ida Norling) hinna fli ner lika jävligt igen innan man hunnit dragit igenom hela lägenheten..

Jaja, nån dag lär det väl bli städat här skulle jag tro. Har ju i alla fall hunnit bädda rent i sängen, städat och rensat ur garderoberna, diskat och plockat lite. Det får fan räcka så länge :)

Nää, om man kanske skulle åka på Ica en sväng och inhandla lite för dagens middag.
Mjoo.

På återseende.


Så va de klippt!

Efter jobbet i morse åkte jag hem på Klövervägen där Bengan och pojkarna var. Föreslog för de små att vi kanske skulle ta oss an deras kalufser idag så det är klart till julafton. Och faktiskt, de gick frivilligt med på det - båda två! Måste berott på att jag sa att jag även kunde färga håret på dom om dom ville..

Eftersom Marcus är den mest otåliga av dom fick han sätta sig under saxen först. Efter klippningen blev det färgning, lila ville han ha. William nästa, klipp och röd hårfärg :)

Dom blev så fina så!
Efter allt bestyr med håret blev det korv och mos till lunch innan jag packade ihop mina saker och rullade hemåt. Funderar nu på vad jag ska fördriva resten av dagen med.. Borde fortsätta med städningen som inte blev kvar igår men det kändes trist. Borde även sova lite då det inte blev alltför många timmar inatt som var och för att jag ska iväg och ha vaken natt inatt. Dessutom borde jag sticka ut på en löptur..

Jaja, tror det får bli soffläge och en film först. Hinner jag inget mer kan man alltid ta det i morgon - eller nån annan dag :)


Mina fina små troll ;)


Intensivt!

I vanliga fall ser jag mitt liv som rätt innehållslöst. Ni vet den där 'äta, jobba, sova' grejen. Jag gör inte så mycket annat.. Men nu de senaste dagarna har det varit rejält intensivt som det känns. Och av bombnedslaget här i lägenheten att döma kan jag tala om att det om inte annat SYNS att jag de senaste dagarna mest bara varit inne och vänt (=kasta ifrån mig det jag har i händerna och ta med mig nåt nytt)

Som vanligt då med andra ord.

Dagen med morbror har varit riktigt mysig i alla fall! Det händer inte så ofta att det bara är han och jag vilket är trist. Men när det väl händer har vi riktigt roligt ihop :) Han är nog mer som en kompis (eventuellt storebror) än en morbror, skiljer bara tio år mellan oss så numera, när jag knatat en bit över 20 strecket, känns vi nästan jämngamla..

Känns bra att kunna stryka ännu en julklapp på listan, bara tre kvar, tre lätta :)

Morgondagen för min del lär till största del bestå av att få undan lite mer tvätt, rensa i garderoberna, städa lägenheten och ringa lite jobbrelaterade samtal - allt detta innan halv fyra då det är dags att knata till jobbet.

Nä, lite samkväm me karln (Zlatan alltså..) innan det är dags att sussa.

Hej så länge.


Omöjligt.

Tanken var ju då jag kom hem efter en natts jobb att sova en timma eller två.. Men icke!

Sjukt trött lägger jag mig i sängen, sluter ögonen och verkligen njuter av hur skön min säng var ju där och då. Och sen, väntan.. En jävla väntan på en sömn som vägrade infinna sig. På sin höjd hamnade jag i nån sorts dvala men vaknade då lika snabbt som jag somnat av en massa sjuka drömmar som jag inte ens kommer ihåg nu. I över två timmar låg jag sådär tills jag blev sur och gick upp.

Fräschade på utseendet lite och begav mig sedan ut på byn och upp på mammas jobb där jag nu sitter och i väntar morbror. Ska va moraliskt stöd och smakråd idag för hans sista julklappsinköp :)
Han borde snart vara på plats tycker jag..

I övrigt kan jag bara meddela att PC's julkonsert i stora kyrkan igår var underbart fin! Alla var så fina och sjöng sagolikt bra :)

So long.


Sankta Lucia.

Ååh va less jag blir. Lyckades komponera ihop ett lagomt långt och något sånär intressant inlägg så försvinner allt!

Well well.
Ligger hemma i soffan och njuter. Är helt slut i kroppen så efter att jag satt på en tvättmaskin i morse då jag kom hem gjorde jag i ordning frukost och satte mig sedan i soffan för att avnjuta den till en film, Tron. Slumrade till och vaknade nu för ett litet tag sen.

Är fortfarande trött och seg och känner inte för att kliva upp än. Men dels är tvätten antagligen klar så jag borde gå och hämta den samt att jag även är godissugen och kan inte se en bättre fortsättning på min tid här i soffan än med lite gott att tugga på.. Hum, orkar jag verkligen pallra mig ner på Ica för att lösa det här?

Hum..

Återstår att se, vi tar tvätten nu först och främst så kanske mitt godissug, om jag har riktigt tur, hinner gå över :)


Mys i sikte!

Åh vilken mysig helg jag har inställt i mitt sikte!

Till att börja med åker jag till Rätan ikväll. Där har pappa laddat upp med godis and I will bring the beer vilket då betyder att det eventuellt kan bli lite tapetsering, nån öl och mys :) I morgon blir det mer tapetsering så vi blir klara med hallen nån gång, ska bli sååå skoj att se det färdiga resultatet!

I alla fall.

Efter morgondagens tapetsering slänger jag mig i Hyndan och susar tillbaka till Svenstavik och sedan Vigge där Ullis väntar. Vin, resplaner och mys står sedan på schemat - jag längtar! Därefter lutar det åt en liten tur på Huskey där The Relatives spelar. Dock är vi i behov av chaufför - NÅN som känner sig manad? :)

Later on.


Men va faan!

Promise!
Det är INTE jag som lägger upp dubletter av bilderna och samtidigt får dom att ligga i någon märklig ordning.. Det är blogg.se appen som gör det åt mig.. Förbaskat!

Jaja, ett litet axplock från helgen blev det ju i alla fall, även om det inte blev som jag tänkt..som vanligt :o

Natti.


Inte att förglömma!

Hade en grymt bra lördag tillsammans med min fina Sophie. Startade upp med liiiite shopping och fortsatte sedan mot läktaren för att kika på damernas sprint (no comments on that..) En powernap och sedan fix och don inför den kommande utgången :)

Summan av kardemumman blev ruskigt bra; jag blev inte för full utan höll jämn och fin nivå HELA KVÄLLEN och jag hade trevligt med min Sophie <3


Vart tar dom vägen!?

Rubriken syftar såklart påse lediga dagarna.. VART tar som vägen?

I morgon går jag in på min sista lediga dag innan det är dags för ett arbetspass igen (förvisso är jag sedan ledig lördag-söndag igen men ändå..), 3 lediga dagar över..igen.

Har inte gjort många knop de senaste två dagarna vill jag lova. Kollat Greys mest om jag ska vara ärlig. Dock tog jag mig faktiskt hela vägen till Brånan ikväll för lite kaffe och mys tillsammans med Micke och Emma-Lina :)
Nu ligger jag ÅTERIGEN och kikar på Greys innan det är dags att stänga sina blå. I morgon är det uppstigning i sju snåret för att sedan klockan åtta infinna mig hos momma där det ska bjudas på frukost för att sedan tillsammans med henne och mamma åka till stan och sätta sprätt på pengarna (igen!) Har på känn att morgondagen kommer att bli bra. Efter statsbesöket är det jag som styr kosan mot Rätan för att hjälpa pappsen med det sista som ska göras i hallen innan det är dags för tapetsering. Var och beställde tapeterna igår så de bör dyka upp på fredag - spännande! Tror dock att det kommer bli grymt bra! Hoppas även faderskapet ska tycka det, han gav mig fria händer så det ska bli skoj att se hans min då han får se dom ;)

Nää, se klart det här avsnittet sen är det namne mig dags att sova,
gonatt!


RSS 2.0