Min nya grej?

Vilken bra dag det var igår alltså, riktigt bra!

För det första tog jag mig på jobbet samt att jag även genomled hela dagen. Hade mina tvivel både kvällen före och på morgonen påväg in till stan. Men som sagt det gick bra och jag kunde lämna bygget nöjd. För det andra gjorde jag ett rejält fynd igår. På min lunch kutade jag över till Telia men insåg rätt snabbt efter att jag tagit nummerlappen att jag inte skulle hinna uträtta mitt ärende (enooooormt segt att köa i den butiekn!) så istället för att stå kvar och irritera mig la jag benen på ryggen och kutade bort till WE där jag visste att det var rea. Och vilken rea sen! 50-70%a l l t i butiken! Man behöver inte ha ett shoppingberoende som mig för att handla där inte! Hittade en munkjacka, en huvtröja samt två t-shirts till den nätta summan 920 :- (ordinarie pris 2260).

Väl hemma i byn blev det en tur på älghelga för att inse att jag inte vann friggeboden.. Hem för lite mat, köra lite folk, ut på powerwalk i 40 min (underbart väder!), dusch, hämta Gunilla i Skucku, stanna för i Brånan, åka till Rätan och hämta Niclas, stopp i Brånan igen för att plocka upp lite mer folk, släppa av folk på Draupner, Skucku för att hämta Kerstin och slutligen Draupner igen. Hade vid det laget också bestämt mig för att gå ut (nykter). Sagt och gjort, iförd ett par jeans som jag stoppat ner i strumporna, foppatofflor, t-shirt, munkjacka, pannband och dagens smink (alltså det jag haft sen jag gick upp på morgonen) gick jag ut. Och jag hade riktigt skoj dessutom! Dansade, sjöng och pratade med gamla godingar som man inte sett på länge. Verkligen en älghälga att minnas! :)

Ligger i sängen, fast ovanpå täcket, och försöker klura ut vad jag ska fördriva dagen med. Mamma och co är i stan så jag är ensam hemma.. Hum, en promenad kanske? Vore ju bra att passa på nu då det är uppehåll på regnet. Japp, en promenad blir det men först ska jag se om jag kan hitta nåt roligt fotoredigeringsprogram. Dock inte photoshop då jag känner att jag inte riktigt har tid eller lust att lära mig det nu..

So long.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0