Da ska vi se.

Jag som hade kommit in i ett sa bra flow med bloggningen kom helt av mig efter afterskin..
I och for sig har det varit lite fullt upp de senaste dagarna sa ni far faktiskt sa lov att ursakta mig..

Rullade ner till Sthlm i sondags med en utav Schenkers lastbilar. Gott att aka stort ner :)
Kom fram till hotellet vid midnatt och gick direkt till sangs. Uppstigning halv fem da det blev frukost och sedan flygbuss ut till Arlanda. Lite flyplatshang innan det var dags att stiga ombord pa planet klockan 08.30
Mellanlandade i Kiew.. Hum.. Valdigt liten flyplats med en annu mindre taxfree. Fick dock med oss lite gosaker och fortsatte sedan var resa klockan 14.

Flygresan va val sadar.
Sur personal, ingen alkohol, stolar som satt 'lost' och ungar som skrek om vartannat.
Jaja, lyckades overleva och landade 04.30 i Bangkok.
Lyckades fa igen vart bagage, hitta ratt incheckningsdisk for planet mot Koh Samui och tog oss sedan till ratt gate. Landade pa Samui vid 07.

Efter att vi tagit oss till hotellet och chekat slangde vi av oss kladerna och knatade ner pa stranden dar sedan resten av dagen spenderades. Med tanke pa den langa flygresan vi hade bakom oss somnade vi pa solstolarna och brande oss ratt rejalt (TROTS solskyddsfaktor 30 Sophie..) Body scrub och aloevera massage sen innan det var dags att stalla sig i ordning for middag. Efter middagen motte vi upp Mika och tog nan drink med honom innan vi kande att trottheten tog over.

Gardagen spenderades under ett parasoll med nagra avbrott for bad samt annu en aloemassage, fotscrubb och pedikyr - galler att unna sig da man kan :)
Haha, lyckades aven somna pa stranden och vaknade sedan av att det runt omkring oss duktast upp grillbuffe.. Ehrm, kandes lite pinsamt men men :p

Efter middagen igar blev det nan drink och sedan ner pa stranden dar det var halligang.
Hade tydligen en riktigt rolig kvall som slutade klockan fem i morse :p Fick en liten schock da vi insag att klockan var ett idag nar vi vaknade, men ar det semester sa ar det :)

Ha de gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0