Soft.

Soft dag som startade med frukost på stranden och fortsattes sedan med pressande i solstolarna (varvat med dopp i havet), avslutade med lite poolhäng då det blev för skuggigt på beachen :)

Haha, en rolig sak som hände vid frukosten!
Vi har ett ställe vi brukar äta på i princip varje dag och vi beställer samma sak varje gång: en omelett, färsk fruk och yoghurt (frukten har då serverats i en vanlig typ kaffekopp - bra storlek). I morse kände vi dock för lite bröd och beställde då in french toast.. Tog ett ta jävla tag och när de tillslut kom ut med maten var det en mastodont frukost utan dess like! Frukten som tidigare varit i kaffekopp serverades nu i en stor djuptallrik med dubbelt så mycket frukt än innan, omeletten som tidigare inte serverats med något bröd hade plötsligt sällskap av två franskskivor.. Behöver jag säga att det blev en jäkla buffé? :p Ja dom kan dom små thailändarna :)

Just ja, köpte även en klänning idag. Vet dock inte riktigt om jag tycker om den än eller inte, men luftig och skön va den iaf så det kanske blir den ikväll.

Jaja, ha en fortsatt trevlig dag - nu blir det dusch (18 liter vatten är inhandlat så vi kan tvätta håret, haha!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0